۱۶-شهریور-۱۳۸۵, ۱۰:۱۹:۰۷
۱۶-شهریور-۱۳۸۵, ۱۱:۱۱:۱۱
vizvizbasic نوشته است:آره منم سی ++ 6 دیدم که مشکلی ندارهIron_Fist نوشته است:من روی چند تا ویندوز اکس پی معمولی نصب کردم ولی همشون همینطورنIron_Fist جان !
حالا روی وین اکس پی سرویس پک 2 باید ببینم چی می شه
به نظر من هیچ وقت نباید به یه مساله اینطوری با دید شانسی
نگاه کرد که مثلا برو روی دوتا ویندوز دیگه نصب کن شاید مشکلت حل شد
هر چیزی دلیل داره و باید سراغ دلیلش رفت نه با آزمایش و خطا !
من یه فایل EXE رو که با VB نوشته شده بود رو آوردم و کنارش یه فایل MANIFEST گذاشتم ، دیدم تمام اجزای اون شبیه XP شد ، به غیر از Frame های اون !
بعد یه فایل EXE دیگری رو که با زبانی غیر از VB نوشته شده بود رو امتحان کردم ، دیدم که حتی Frame هاش هم شبیه XP شدن !
پس مشکل بر نمی گرده به نصب بودن یا نبودن VB ...
چون اگه مشکل این باشه نباید Frame های برنامه ای که با زبانی غیر از VB نوشته شده ، شبیه XP میشد !
جناب پی اس وین می گه که مثلآ شاید با نصب dll قدیمی بزاره که این
مشکل پیش بیآد
ولی فکر نکنم با نصب نبودن هم مشکلی حل بشه

۲۹-شهریور-۱۳۸۵, ۰۰:۳۰:۵۱
سلام
آقايون من اينو صدومين مرتبه هست ميگم!
روي ويندوزي كه ويژوال بيسك نصب نشده تم ايكس پي درست ديده ميشه. من اينو بارها امتحان كردم و از روي شانس نمي گم. به جاي فايل mainfest از ريسورس استفاده كنيد و يا از برنامه اين حالت بهتر از فايل mainfest هست
آقايون من اينو صدومين مرتبه هست ميگم!
روي ويندوزي كه ويژوال بيسك نصب نشده تم ايكس پي درست ديده ميشه. من اينو بارها امتحان كردم و از روي شانس نمي گم. به جاي فايل mainfest از ريسورس استفاده كنيد و يا از برنامه اين حالت بهتر از فايل mainfest هست
۲۹-شهریور-۱۳۸۵, ۰۷:۰۳:۵۸
سلام.
پویا خسرو که گفت آزمایش کرد و جواب نگرفت.
در مورد ریسورس باهات موافقم بهترین روشه.
پویا خسرو که گفت آزمایش کرد و جواب نگرفت.
در مورد ریسورس باهات موافقم بهترین روشه.
۲۹-شهریور-۱۳۸۵, ۰۷:۲۳:۴۴
برای داشتن فریم تم xp و داشتن آپشن رو فریم میتونید از ocx هم استفاده کنید.
http://parsaspace.com/payman/Tools/XP_Skin_Engine.rar
http://parsaspace.com/payman/Tools/XP_Skin_Engine.rar
۳۱-شهریور-۱۳۸۵, ۱۱:۲۲:۲۵
نقل قول: به جاي فايل mainfest از ريسورس استفاده كنيد و يا از برنامه اين حالت بهتر از فايل mainfest هستاگه ممكنه يكم بيشتر توضيح بدين
در مورد كامپوننت آقا پيمان بايد بگم سرعت رو خيلي مياره پايين اين موضوع توي Move يا Close كردن پنجره ها كاملا مشخصه در ضمن نسبت به Manifest حجم خيلي بيشتري رو داره ة راهي نيست كه برنامه به اين صورت مشكل دار نشه با اين كامپوننت ؟
۲۰-مهر-۱۳۸۵, ۱۵:۴۹:۵۴
سلام.
به جای اینکه فایل مانیفست کنار برنامت باشه با کمک فایل rc.exe یه فایل ریسورس میسازیم و به برنامه اضافه میکنیم. دیگه نیازی نیست همیشه اون فایل مانیفست کنار برنامت باشه.
به جای اینکه فایل مانیفست کنار برنامت باشه با کمک فایل rc.exe یه فایل ریسورس میسازیم و به برنامه اضافه میکنیم. دیگه نیازی نیست همیشه اون فایل مانیفست کنار برنامت باشه.
۰۲-فروردین-۱۳۸۶, ۱۶:۳۳:۰۳
سلام.
خسرو این جا که حرف پویا رو تایید نکردی. بالاخره به نصب ویبی ربط داره یا نه؟
اون dll ها کدوما هستن؟ میشه دستی آپدیتشون کرد؟ یا برنامه ای هست که dll های جدید رو جایگزین کنه؟ یا حتما باید .net 2005 نصب کنم؟
پویا میشه لینک برنامتو بدی.
خسرو این جا که حرف پویا رو تایید نکردی. بالاخره به نصب ویبی ربط داره یا نه؟
اون dll ها کدوما هستن؟ میشه دستی آپدیتشون کرد؟ یا برنامه ای هست که dll های جدید رو جایگزین کنه؟ یا حتما باید .net 2005 نصب کنم؟
پویا میشه لینک برنامتو بدی.
۰۲-فروردین-۱۳۸۶, ۱۸:۰۱:۱۶
چرا من یه جا دیگه تاییدش کرده بودم
بعد من خودمم امتحان کردم درست می گفت
به نظر من باید کم کم وی بی 6 رو گذاشت کنار و روی تکنولوژی های دیگه
کار کرد . اگه هم از این سبک برنامه نویسی و محیط خوشت می آد به نظر
من بهتره آدم وی سی 6 رو یاد بگیره
من اگه خودم بخواهم یه زمانی دوباره برنامه نویسی کنم می رم وی سی 6
رو کامل یاد می گیرم و اگه هم بخوام روی تکنولوژی های جدید کار کنم می رم
سی شارپ کار می کنم
بعد من خودمم امتحان کردم درست می گفت
به نظر من باید کم کم وی بی 6 رو گذاشت کنار و روی تکنولوژی های دیگه
کار کرد . اگه هم از این سبک برنامه نویسی و محیط خوشت می آد به نظر
من بهتره آدم وی سی 6 رو یاد بگیره
من اگه خودم بخواهم یه زمانی دوباره برنامه نویسی کنم می رم وی سی 6
رو کامل یاد می گیرم و اگه هم بخوام روی تکنولوژی های جدید کار کنم می رم
سی شارپ کار می کنم
۰۳-فروردین-۱۳۸۶, ۰۳:۴۵:۰۶
سلام.
من الآن در حال یاد گیریه c#.net هستم. ولی حالا این برنامه ای که نوشتم رو میخوام ردیف کنم.
حالا کسی اسم اون فایل هایی که باید جابجا شن رو نمیدونه؟ یا راهی برای جابجایی اون فایل ها غیر از نصب .net
من الآن در حال یاد گیریه c#.net هستم. ولی حالا این برنامه ای که نوشتم رو میخوام ردیف کنم.
حالا کسی اسم اون فایل هایی که باید جابجا شن رو نمیدونه؟ یا راهی برای جابجایی اون فایل ها غیر از نصب .net
۰۴-فروردین-۱۳۸۶, ۰۶:۱۹:۰۶
سلام.
.net 2003 هم نصب کردم. درست نشد که. هنوز فریم رو کلاسیک میبینم و آپشن رو فریم سیاه دیده میشه.
چرا؟
.net 2003 هم نصب کردم. درست نشد که. هنوز فریم رو کلاسیک میبینم و آپشن رو فریم سیاه دیده میشه.
چرا؟