من چندتا سوال دارم اگه کسي مي دونست لطف کنه و جواب بده ، ممنون
1) مي خوام وقتي ديتا بيسم رو جابه جا کردم بازهم برنامه اجرا بشه ( ديتا کنترلم هم ADO هست ) ؟
2) در TxtSearch وقتي \+ Shift زده ميشه کاراکتر | در تکست باکس قرار ميگيره و ديتا بيس Error ميده ( سرچ با دستورات SQL نوشته شده )
3) در بعضي از برنامه ها ديدم که در هدر Grid شون ، براي هر ستون يه دکمه ي مثلث هست که با فشار اون ستون به صورت صعودي و نزولي سورت مي شه ، چطور اينکارو انجام ميدن ، برنامه با ويژوال بيسيک نوشته شده بود !
...........
فعلا همين 3 تا سوال بسه ، ببخشيد يه خرده زياد شد
سلام.
اگه منظور تغییر مسیر دیتا بیسه بهتره آپشنی برای تنظیم مسیر بانک تو برنامه وجود داشته باشه یا اینکه بانک کنار فایل اجرایی باشه .
2- مورد دوم رو تست میکنم ولی تابحال برخورد نکردم یکم توضیح بده .
3- برخی از گریدها خودش داره البته بیشتر من لیست باکسها ( گرید بدون بایند ) رو دیدم اینجوره ولی میتونی با دستورات sql خودت هم مرتبسازی کنی وقتی رو هدر کلیک میشه .
چه جوري مي شه بر روي هر ستون هدر يعني مثلا بر روي هدر ستون نام دستور نوشت؟
سلام
بسته به نوع گرید یه راهی برا تشخیص اینکه رو چه هدری کلیک شده باید پیدا کنی . البته هر گریدی هم این قابلیت رو به طور مستقیم نداره . بعد از تشخیص هم که دیگه سادست با دستورات مرتب سازی راحت اینکارو میشه کرد .
من گريدهايي که امتحان کردم تنها ديتا گريد و فلکس اچ گريد بود که با ADO کار مي کردن هيچ کدوم راهي براي اينکه بتوني روي هدر هر ستون به صورت مجزا دستور بنويسي نداشتن ، من فکر مي کنم بايد گريدي وجود داشته باشه که خودش اين قابليت و حتي سورت رو داشته باشه ، چون من برنامه هاي زيادي رو ديدم که اين کار رو انجام دادن و حتي روي هدر هر ستونشون شمايل مثلث يا مرتب سازي داشتن ، فکر مي کنم اينم از اون سوالهايي هست که آخر بايد براش يه تاپيک بزنم ( خنده )
سلام دوست من
گريدي كه شما دنبالش مي گردي GridDTCنام داره. منم به خوبي روش كار كردن با اون رو بلد نيستم ولي ميشه باهاش كارهايي مثل مرتب سازي (همون علامت مثلثي كه شما گفتي) و تغيير رنگ ركوردها (مثلايكي در ميون آبي و قرمز بشه)تغيير رنگ تكست هاش(مثلا تكستي كه داخلش كلمه ok هست زرد بشه) استفاده از ايكون داخل تكست هاش و خيلي امكانات ديگه بسته به نياز برنامه نويس و كابر. ولي من هم توي اين گريد ايراد هاي زيادي دارم.
دم شما گرم
OCX اين ديتا گريد را از كجا پيدا كنم
مرسي
سلام
چكش نكردم ولي فكر كنم خودش باشه و درست هم كار كنه. ولي كار كردن با اين گريد با بقيه گريد ها خيلي فرق مي كنه.
سلام بچه ها من يه راه براي کسايي که مي خوان گريدشون سورت داشته باشه پيشنهاد مي کنم که ديدم خيلي ها استفاده مي کنن ازش :
ببينيد هدر خودتونو با سايزي که مي خوايد تنظيم ميکنيد بعد روي اونرو با Command button مي پوشونيد يعني به جاي هدر از دکمه استفاده کنيد و با کليلک روي دکمه ديتا سورت بشه
سورت فارسي :
براي سورت اول فايل KBDF.DLL رو دانلود کنيد و در سيستم کپي کنيد توي فولدر سيستم 32 و بعد از دستور سورت خود وي بي استفاده کنيد جواب ميده
ولي با اس کيو ال باز مشکل داره !!!
نظري داريد مارو بي خبر نذاريد
آقاي تنهاترين
مرسي از ocx
ولي كار نميكنه
و وقتي كامپونت را ميزني و در كامپونتها قرار ميدهي
سيستم پيغام ميدهد كه نميتواند GRIDDTC.OCX را لود كند
[
attachment=395]