سلام من يكي از دوستان ايران ويچ رو ميشناسم كا تو سبزوار بيد باهاش چت مي كردن آيپي اونو دراوردم تو كافي نت بود بعد ايپي اونو با اسكنر اسكن كردم وكلي اطلاعات ازش درآوردم اين عكس اسكن است شما بگين من چه بلايي به سر اينا بيارم؟
آدرس مهمي در مورد بزرگ ترين كافي نت ايران:
http://gallery.aftabgardan-cc.com/detail...age_id=883
راستي براي اينكه عكس رو در اندازه درست ببينين بايد اول تو سيستم خودتون ضخيرش كنيد و بعد با Paint بازش كنيد تا عكس رو درست ببنيد
اينم عكس اطلاعات:
سلام
حاجی عکس سایزش کوچیکه حتی با Paint هم باز نمیشه
بعد می خوای خرابکاری کنی ؟
موفق باشی
خدانگهدار
ببخشيد شما Zoom konid خيلي زياد يادم رفت بگم
سلام.
با لنگارد اسکن کردی؟
حالا مگه مشکل داری که میخوای بلا سرشون بیاری چی کار به تو دارن؟
naghshat chiye ?
begoo maham bedoonim
این نشون میده که از این کارت هدفی نداشتی و فقط تنها هدفت آزار و اذیته و به نظر من این کار شما خیلی زشته و اگه کسی اینجا واقعا یه هکر باشه هیچ وقت شما رو واسه ادامه این کارتون راهنمایی نمی کنه چون یه هکر واقعی هرگز بدون داشتن دلیل قانع کننده به سیستمی نفوذ نمی کنه و باعث آزار و اذیت کسی نمیشه!
سلام عزيزان من بعضي وقته اي هكر كلاه مشكي ميشم و گاهي هكر كلاه سفيد حالا من سفيد هستم مي خواهم با كمك شما و آوردن اسم شمابه عنوان ياري كننده و.... اشكالات سيستم و .. رو تشخيص بديم .و با هم به پيشرفت اون ها كمك كنيم و معروف بشيم و كار خوب هم كرده باشيم باي
راستي يادم رفت بگم تو بخش هك برين چيزاي جديدي زدم در مورد باگ ميهن بلاگ كه كشف خودم بيد و يا در مورد ADSL رايگان براي تهراني ها . و........ تو بخش اكسپلويت هم يك اكسپلويت براي SP2 gabaliyat Remot گذاشتم نرسيدم كامپايل شدش رو بگذارم يك كامپايلش كنه و اگه اشكالي هم داشت درستش كنه خدانگهدار راستي تو دو تا سيستم 2000 كافي نت Sk با كن وصل شدم و Animalzye سيستم ها بباز بود و همه جا دستري وجود داشت و تازه نميدونم Animalzye درست باشه فكر نكنم درست باشده شما به بزرگي خودتون ببخشيد