سلام ...اول اینکه از همه تشکر میکنم بابت کمک به من ..چند تا مسئله ویژوال بود که اگه یشه کمک کنید
1-برنامه ای بنویسید که دو عدد خوانده بدون متغیر سوم جای آنها را عوض کند!()
2-برنامه ای بنویسید که شماره کارمندی - نام - و میزان ساعت کار کرد ماهیانه 10 کارمند را از ورودی خوانده و حقوق هر کارمند را بر اساس ساعتی 1000 تومان با کسر 3% مالیات و 2% حق بیمه چاپ کند
یعنی کسی توی این سایت نیست که به من کمک بکنه
چرا هست ولی مشکل شما اینه که نیومده می خوای بری!!!
bahareh_toto نوشته است:1-برنامه ای بنویسید که دو عدد خوانده بدون متغیر سوم جای آنها را عوض کند!()
سوال اولت رو خوب عنوان نکردی بعد از 20 دقیقه تجزیه و تحلیل تازه فهمیدم چی می خوای
ببین برای این چیزی که می خوای راه های زیادی وجود داره من روش ریاضی رو بیشتر می پسندم چون اصلا سوالت هم در مورد عدد بود
با روش ریاضی می شه از کد زیر استفاده کرد:
کد:
A = Val(InputBox("Please Input Number 1:", , 0))
B = Val(InputBox("Number 1 is #" & A & vbCrLf & "Please Input Number 2:", , 0))
A = A * B
B = A / B
A = A / B
MsgBox ("Number 1 is now #" & A & vbCrLf & "Number 2 is now #" & B)
اما ممکنه از روش ریاضی خوشت نیاد برای همین این روش رشته ای رو هم دادم ببین چطوره:
کد:
A$ = InputBox("Please Input Number 1:")
B$ = InputBox("Number 1 is #" & A$ & vbCrLf & "Please Input Number 2:")
A$ = A$ & B$
B$ = Left(A$, Len(A$) - Len(B$))
A$ = Right(A$, Len(A$) - Len(B$))
MsgBox ("Number 1 is now #" & A$ & vbCrLf & "Number 2 is now #" & B$)
bahareh_toto نوشته است:2-برنامه ای بنویسید که شماره کارمندی - نام - و میزان ساعت کار کرد ماهیانه 10 کارمند را از ورودی خوانده و حقوق هر کارمند را بر اساس ساعتی 1000 تومان با کسر 3% مالیات و 2% حق بیمه چاپ کند
این سوالت خیلی کلیه شبیه سوال معلما از شاگر دا می مونه منظورم مشق شبه
کدت رو بنویس تا ببینیم مشکلت از کجاست تا کمکت کنیم
سلام خیلی ممنون
ولی میشه مسئله اول را به صورت ویژوال بیسیک بگید یا اینکه یک نمونه برنامه بزارید.!!!!!!!!!!1
اول اینکه خیلی ممنون بابت کمک و برنامه
ولی من میخوام یاد بگیرم نمیخوام فقط برای استادمون ببرم و جنبه تئوری داشته باشه میشه اصلا بگید چرا val اوردیدیا اینکه $ برای چیه... اگر ممکنه یک مقدار بیشتر توضیح بدید
در ضمن برنامه ناقصه...
اگر صفر وارد کنیم برنامه پیغام خطا میده!!!چرا!!
bahareh_toto نوشته است:چرا val اوردیدیا اینکه $ برای چیه... اگر ممکنه یک مقدار بیشتر توضیح بدید
val برای اینه که اگر کاربر یک رشته وارد کرد داخل متغیییرمون عدد حاصل از اون رشته قرار بگیره مثلا
Val("A")=0
Val("A0")=0
Val("1A0")=1
Val("1")=1
$ هم زمانی به کار میره که تنبل باشم به جای اینکه اون متغییر رو از نوع رشته ای تعریف کنم در همون زمان اختصاص داده به وی بی بگم اون از نوع رشته ایه
در مورد گیر دادن برنامه به صفر هم باید بگم انقدر سخت نگیر خوب با یک شرط می شه این مشکل رو هم حل کرد
حالا میشه من گیر بدم و شما هم جواب را بگید...من خیلی پر رو هستم ولی باور کنید من میخوام برنامه هام نقص نداشته باشه
راستی یک سوال دیگه تو وی بی چه جوری میشه مثلا 5 درصد 1000 تومان را حساب کرد