ايران ويج

نسخه‌ی کامل: Iranvig.net نسخه جديد ايران ويج چطوره؟
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
سلام به همه بچه هاي با مرام ايران ويج : :arrow:
حتما از تيتر تعجب كرده ايد :!: اگر مي خواهيد بدونيد موضوع چيه اين پايين رو بخوانيد :
موضوع اينه كه من تصميم گرفتم رو يه هاست جديد كهASP.NET رو پشتيباني ميكنه شروع به زدن يه سايت با نام مقدس اينج وبا مديريت اشكان خان (و با اجازه اشكان خان :wink: ) بكنم
يعني مي خواهم با اي اس پي دات نت يه سايت جديد با آدرس زير ايجاد كنم
http://www.iranvig.net
كه امكانات بيشتري نسبت به اينجا داشته باشه يعني اول از همه داراي تم هاي بيشتر و محيط دلچسب تر باشه البته اين جانب از اي اس پي دات نت چيز زيادي نميدونم ولي سعي ام را ميكنم . :wink:
راستي چيز هاي جديد كه مي خواهم در نسخه جديد ايران ويج باشه (البته با اجازه اشكان خان) عبارتند از :
1= يك چت روم براي اعضاي سايت
2=بخش گروه هاي نرم افزاري براي انجام كار هاي گروهي
4=بخش مسابقه از بين برنا مه هاي ارسالي
5= نرم افزار مخصوص سايت كه البته در تايپيك هاي بعدي خواهم گفت كه چه خوابي برايش ديده ام (IRV Messenger )
و خلاصه كلي برنامه ديگر براي نسخه جديدي سايت ايران ويج
راستي با اجازه اشكان خان پسورد ادمين سايت براي ژيش تازان ايران ويج قبلي ميل ميكنيم تا سهم بيشتري از طرحان وب را داشته باشيم تا سايت بهتري داشته باشيم
اشكان خان عزيز حتما در راس سايت خواهند بود و در دست ايشان است
خلاصه شما ها هم اگر ايده اي چيزي براي ورژن 2 ايران ويج داريد و يا ميخواهيد سهمي در سايت جديد ايران ويج داشته با شيد در همين تايپيك بگوييد
قربان شما وحيد 2000
ايده ی خوبيه ولی به نظر من اگه اين همه کار و نيرو رو توی همين ايران ويج صرف کنيد به همون نتيجه و شايد هم نتيجه ی بهتری برسيد
:wink: :wink:
موفق باشيد
با تشكر از استقبال شما:
با با جون من يه بار مطلب رو كاملا بخو نين من گفتم
يه سايت جديد با اي اس پي دات نت
در ضمن من گفتم كه با همين اكيپ و راستي رو اين هاست كه اي اس پي دات نت پشتي با ني نميكنه و در ضمن من گفتم اشكان خان جان من جواب بدهند
پس اگه ايده خوبيه من شروع كنم به طراحي ولي بگذارين يه دو سه نفر ديگه هم بگن خوبه چشم سه صوته يه سايت جيگر خواهم ساخت
ايده خيلي خوبيه - بنظر من حتما اينو بساز - هرچي باشه ايران ويجه ، به كام نشد به نت كه هست.
حتما رفتم تو نخ ش من چه بكنم اشكان جون حتما همه رو در جريان ايران ويج دات نت خواهم گذاشت
راستي اگه اين وسط كسي بخواهد كمك بكند بدنمي شه ها :wink:
سلام
رو منم يه حساب كوچولو!! باز كن.
من ASP بلدم PHP هم مقدماتي و ASP.net هم تازه شروع كردم(هيچي بارم نيست!!)
ولي تا اونجايي كه وقت اجازه بده و بتونم در خدمتم :wink:
آقا رو ما هم ميتوني حساب باز كني ( البته تا جايي كه وقت مجال بده !)
خوبه حا لا يكي يه هاست اي اس ژي دات نت رو معرفي كنه
ودر ضمن يه هاست خوش حساب كه حد اقل 5 مگ رو مجاني بدهAmaze Amaze Amaze :oops: :oops:
راستي خيلي توپ شد براي سايت تم سايت ام اس ان http://www.msn.com رو در نظر گرفتم
(آخه تم نبود رفتي سراغ اين يكيAmaze )
در مورد اي اس پي دات نت من اصلا نميدونم باچه س اي اس پي دات نت رو مينويسند چه برسه به.... :wink:
ولي در يك هفته آينده قول ميدم كتابش رو بخرم :wink:
باز هم كمك مي خوام
سلام
آقا هاست با من اين هاست من اول 25 مگ بود كه طي جرياناتي 100 مگ شد!!!
خيلي هم ارزون!! هر وقت خواستي شروع كردي يه ميل بزن بهم تا هاست رو رديف كنم :wink:
اوهههههههههههههههههههههههههههههههه اوه اوه !!!!!! خيلي خيلي معذرت مي خواهم مثل اين كه تو اين شلو غي و همه همه اين تا يپيك يادم رفته بود :oops: :oops: :oops: :oops:
ما رو ببخشيد من همين الان پس از تعمير آي آي اس و ويژوال استا ديو و دريم ويور شروع مي كنم به طراحي سايت با اس اس پي دات نت در ضمن يه لو گو و هدر جديد و يه تم جديد هم براي سايت در نظر ديدم :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea:
راستي يه نفر هاست و دو مين اي اس پي دات نت رو با همين نام ايران ويج دات نت ثبت كنه
در مورد اين كه كدوم هاست باشه فرقي نداره فقط .tk نباشه و همچنين هاست پر سرعتي باشه دو ست ندارم همين اول كار كارم ضايع بشه در ضمن يه سوال خنده دارد نيز دارم
صفحات رو بايد چه طوري منتقل كنم به هاست و اينترنت ؟ :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:
آخه من تا به حال يه سايت كو چيك با اچ تي ام الAmaze Amaze Amaze Amaze طراحي كردم و به يه نفر ديگه دادم ببره تو اينتر نت :roll:
راستي من فقط بخش فروم ها رو همراه با نا نويسي راه مي اندازم و بقيه اش رو در دومين آپ لود تمام مي كنم راستي من در مورد طرا حي سايت چيز زيادي نمي دانم پس خواهشن كمك كنيد البته تجربه عملي ام كمه نه اينكه از تگ ها و يا چيز هاي ديگه سر در نيارم :!: :wink:
خلاصه هر طور شده من رو ياري كنيد :arrow:
كمك نمي كنيد :cry:
صفحه‌ها: 1 2