ايران ويج

نسخه‌ی کامل: ساخت يوزر ادمين داخل يوزر ليميت
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
سلام.
این برنامه داخل یوزر لیمیت یوزر ادمین میسازه.
البته 100% جواب نمیده. باید سوراخ های مورد نیاز رو سیستم مورد نظر باز باشه تا برنامه کار کنه.
لینک مستقیم دانلود: http://www.parsaspace.com/payman/Program...or_1.0.zip
اگر کار کنه که خیلی عالیه !!
سلام.
یه اشکال کوچیک داشت که برطرف شد.
http://www.parsaspace.com/payman/Program...or_1.0.zip

کسی نمیخواد نظری بده. رو سیستمتون کار میکنه یا نه؟
سلام !
باه اگر کار میکرد خوب بود .
من دانلود کردم تست کردم ولی سیستمم قفل شد بهدش هنگ کرد . مجبور شدم لوگ آف کنم . خلاصه بابام در اومد .
سلام.
من نمیدونم چی کار کردی. ولی عجیبه که میگی سیستم قفل کرد. فکر میکنم خودت یه جای کار اشتباه کردی. من با این برنامه کامپیوتر دانشگامونو هک کردم.
create server رو که بزنی یه فایل جدید بهت میده که با اجرای اون یوزر مورد نظر ساخته میشه.
Payman62 نوشته است:سلام.
من نمیدونم چی کار کردی. ولی عجیبه که میگی سیستم قفل کرد. فکر میکنم خودت یه جای کار اشتباه کردی. من با این برنامه کامپیوتر دانشگامونو هک کردم.
create server رو که بزنی یه فایل جدید بهت میده که با اجرای اون یوزر مورد نظر ساخته میشه.
چه اشتباهی حاجی میگم به محض اجرا کردن برنامت، اینجوری شد میگی....
کسه دیگه تست نکرده بیاد بگه؟.........
man dl kardam test mkonam javbabo migam
HoseinVig نوشته است:
Payman62 نوشته است:سلام.
create server  رو که بزنی یه فایل جدید بهت میده که با اجرای اون یوزر مورد نظر ساخته میشه.
چه اشتباهی حاجی میگم به محض اجرا کردن برنامت، اینجوری شد میگی....
سلام.
فایل زیپ هست. آنزیپش که میکنی. بعد برنامه رو که اجرا میکنی بعد تنظیم آپشن های مورد نیاز کلید create server رو میزنی. بعد یه فایل به نام server کنار برنامه ظاهر میشه که وقتی اجراش کنی یوزر مورد نظر که وارد کرده بودی ساخته میشه.
من دانلود کردم
Create Server رو هم زدم !
اما مشکلی پیدا نکردم !
Payman62 تبریک میگم جواب میده.
صفحه‌ها: 1 2