ايران ويج

نسخه‌ی کامل: اجرای VBS در صفحه Html
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
چند وقت پیش از یکی از دوستان در این باره سوال کردم ولی جوابشون کامل نبود.... من یه کد VBS دارم که می خوام اون رو تو یه صفحه Html قرار بدم طوری که با لود شدم صفحه یا کلیک بر روی یک لینک در داخل صفحه، اون کد اجرا بشه. اما نمی دونم چطور؟

از همتون متشکرم

یعنی تو سایت همه VB کارن؟! حتی یه نفر PHP کار هم پیدا نمی شه یه جوابی به ما بده؟؟

Di Di نوشته است:یعنی تو سایت همه VB کارن؟! حتی یه نفر PHP کار هم پیدا نمی شه یه جوابی به ما بده؟؟

چه ربطی به PHP داره Question

فقط کافی کدها را اینجوری بنویس :

<SCRIPT language=VBScript>

کد ها را اینجا ینویس

<SCRIPT/>
خیلی ممنون از لطفی که دارید. اگه ممکنه یه مثال بزیند که یه کد اسکریپت داخل یک صفحه وی قرار داده بشه.

اصلا چرا راه دور ! فرض کن من یه کد مخرب دارم می خوام داخل سورس همین صفحه قرار بدم ( فرض کن من ادمین سایت هستم و می تونم این کار رو بکنم ) به طوری که وقتی صفحه لود شد، کد من هم اجرا بشه و لازم نباشه مثلا روی یه لینکی چیزی کلیک کنم.

ممنون می شم یه توضیح کامل بزارید.
سلام.
Di Di جان من اين تاپيکت رو نديده بودم.
براي اينکه کدها بعد از لود شدن صفحه اجرا بشه مي توني از اين استفاده کني:
کد:
<script language="JavaScript1.1">
function browserRedirect()
{
  URLStr = "test.html";
  location = URLStr;
}
</script>

<body onLoad="javascirpt:browserRedirect()">
البته اين جاوااسکريپت هست. VBScript خيلي باهاش فرقي نمي کنه (يه خورده تغييرات مي خوادWink).
اگه درست يادم باشه تگ Script يه خصوصيتي به اسم Src داره که مي توني آدرس فايل هاي VBS يا JS رو بهش بدي بعد مي توني از توابع داخل اون ها استفاده کني.
اميدوارم کارت راه افتاده باشه.
خیلی ممنون آقا سید!

به قول یارو گفتنی میرم امتحانش کنم!!