آيا متوجه يك ضعف بزرگ سايت شده ايد آيا به اين دقت كرده ايد كه اكثر برنامه هاي سايت وي بي اند آيا به نظر شما يه سي++ و يا جا وا كار مي تونه از اين برنامه ها سود ببره :?: آيا دوست دار يد بدون فريم ورك دات نت را اجرا كنيد ويا بدون اينكه و يژوال بيسيك داشته باشيد برنامه را را ران كنيد ؟
آيا دوست داريد از يه برنامه تمام قشر هاي برنامه نوسيسي سود ببره آيا مي خواهيد بدون كتاب يه زبان ديگه كار كنيد؟ و هزاران كار ديگه....
راستي كه جدا هر كسي دوست دارد به هدف هاي با لا برسد اما به نظر شما چگونه :?: :!:
من يه طرح توپ دارم كه كارش اينه كه سورس مثلا وي بي ميگيره و دلفي همون رو ميده :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: خب حتما اين برنامه ايده آل درست نشده و يا ورژن فارسي اون نيومده پس بيايداين كار رو با هم بكنيم
اين كار تمام عواقب ش در نظر گرفته شده و حتي تا ورژن 10 برايش خواب ديدم 8)
خب من كه اگه اين برنامه رو 100000000000000000000 ميليارد دلار بدهند ميگيرم پس خودم كه تا ته ش هستم تا اند ش روش كار رو بعد از ديدن نظر هاتون ميگم ولي فكرش رو بكنيد
Persion Language Changer
پس نظر هاي شما را ميخواهم بدونم من ژس فردا ميگم كه چي بايد بنويسيم
خب ديگه بايد برم تا بعد خداحافظ (منتظر جواب هاتون هستم ) :arrow: :arrow: :arrow:
به نفع خو دتون باز هم جواب نميدين :cry:
ولي من شروع ميكنم پس لطفا نظر بديد
خيلي جالبه ! ايده ي خوبيه . حداقل جايه يه خورده تفكر و انديشه داره . روش فك ميكنم ، جواب رو ميگم. :wink:
خوب شد من منتظرم ها جدا اين برنامه توپ نيست :!:
ولي روش فكر كن اين برنامه خو ا هد تركيد :wink:
اينو قول ميدم با با كم نيست
بازر هم ديگه كمك نيست با با شما كه اند پروگرامينگ هستيد
ايران ويج اي ماكروسافت ايران كجايي كه ديگه كسي نمي خواهد همچين پروژه اي كار كنه :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :( :( :( :( :(
عزيز ،
به نظر من كه پروژه ي خوبه ، ولي حقيقت نيرو مي خواد ، منظورم اينه كه حداقل يه نفر ++C كار بايد با ما همكاري كنه ، اول به اين فكر باش كه نيرو جمع كني.
فکر کنم فهمیده باشم ترس شما از شرکت نکردنه در این پروژه چیه اونم اینه که حتما با خود میگید:
محاله با با این پسره حالش بده آخه ممکن نیست من که نیستم همینجوری کلی وقت بگذارم برای کاری که محاله بروبا با ما نیستیم
درست فکر کردم نه ؟ ولی مثل اینکه باید به شما بگویم که این کار چقدر ساده است ببینید:
ما تمام کد های زبان هایی را که کار میکنیم از وی بی تا اسمبلی !!!!! همه رو باهم در یه دیتا بیس با فیلد هایی مخصوص میزنیم سپس یه ارتباط بین برنامه و دیتا بیس میدهیم وبعد هم یه سری ابزار و چند سری دستور شرطی برای انتخاب زبان برنامه نویسی بعد هم یه سری متغیر و یه سری اطلا عات در دیتا بیس و بعد هم تمام و بعد در خروج فایل یا همون پنجره سیو از فیلتر سی شارپ رو میگذاریم وبعد همه کدهایی که همه درون یه تکست باکس هستند در فرمت سی شارپ و یا هرچی دیگه ذخیره میشوند
خلاص
کا ری نداشت با با حا لا ترس تون ریخت البته شاید یه کم محال باشه برای اون هم یه را حل در نظر گرفتم که بازهم به این صورته که همه رویه فایل تکست ذخیره میشوند و بعد تو پنجره کد هارو کپی میکنیم اینجوری یه ترجمه انجام شده البته یه راه دیگه هم هست ولی چون نمی خواهم سرتون رو درد بیارم همین کافیه
حا لا می خواهم نظرها تون روببینم
وحید2000
امير جون يه دوست دارم دلفي با اونه خودم سي شارپ حا لا براي ورژن يك هم يه وي بي كم مياريم اون هم بياد برنامه مون توپ ميشه تكميل
بي خيال شو برو دفترچه تلفن بنويس حال كن.

:wink:
راستي سيگار هم نكش واسه سلامتيت خوب نيست
بابا بي خيال پروژه هاي گنده !. يه كتاب مي نويسيم :
برنامه هاي بزرگ :
اثر : وحيد 2002
با تشكر از : چارلز ديكنز
خوب حالا كه صحبت به اينجا رسيد يه چيزي بگم شايد بد نباشه دوستان بدونن.
آقا وحيد و دوستشون لانگ هورن ، ايده هايي دارن جالب و واقعا سنگين ، يعني ايده هاي ايشون در عين حال كه جالب و قشنگه ، در عمل سنگين و تقريبا غير ممكن(گفتم تقريبا) بنظر ميرسه.
ولي من اينو اشكال نميدونم چرا؟
چون ممكنه از 100 تا ايده و نظر ايشون براي اجرا حداقل يك مورد پيدا بشه كه ايده نو و تازه و جالبي باشه(حتي ممكنه اين ايده در سطح جهان هم نو و تازه باشه) و اينوقت اگه بشه پشت اونو گرفت بدونين يه نتيجه خوب ميشه بدست آورد.
من ايده هاي ايشون رو بدقت ميخونم و دوست دارم بازم از ايدهاي نوش براي سايت بنويسه ، اما در باره اينكه آيا اين ايده ها ممكن هست در آينده عملياتي بشن يا نه نميشه نظري داد.
من از وحيد خان خواهش ميكنم از اينكه ممكنه ايده اي از ايشون اجرا نشه و يا كمتر دوستان اهميت بدن ناراحت نشن ، مهم اينه كه ايشون اين ايده رو گفته شايد از 100 تا يكيش بگيره و اجرايي بشه در اين صورت ميشه گفت ايول بهت. :wink:
بنظر من ايشون بايد كم كم سعي كنه ايده خام رو كمي پخته ترش كنه براي اين كار بايد دانش فني خودشو تقويت كنه يعني بايد بره سراغ دانش نرم افزار . با داكيومنت كردن و نحوه اون آشنا بشه . بعد ميتون اين ايده هاي نو و بكر رو در غالب نوشته به ديگران ارايه بده اينطوري خيلي موفق ميشه.
حيفه كسي كه ميتونه ايده هايي نو بده خودش نتونه مقدمات اجرايي شدنش رو فراهم كنه.
براي مثال همين آقاي گسترش فقط به اين اكتفا نكرد كه بگه من يه سيستم فارسي به اينگليسي ميخوام بلكه حتي نحوه پياده سازي اونو هم بصورت رايگان به همه ارايه داد.