(۲۷-فروردین-۱۳۸۹, ۱۳:۱۵:۱۶)jafarabad نوشته است: [ -> ]با سلام
این بهترین سورس که هیچ اثری از برنامتون توی هیچ کجای کامپیوتر از processor, application باقی نمیذارهچ
دانلود کنید:
سلام.
اینم که همون روش قدیمیه که بهزاد خزاما تو ورژن جدید برنامش ازش استفاده کرده بود. یعنی استفاده از killtimer برای متوقف کردن تایمر تسک منیجر و ریفرش نشدن لیست پروسه ها و چشمک نزدن پروسس لیست.
در ضمن این روش تو ویندوز 7 جواب نداد.
ولی ویندوز اکس پی با ویندوز ویستا و 7 فرق داره!
تو ویندوز ویستا app.taskvisible = false کار نمی کنه!
من فکر میکنم بهترین روش بستن Task manager هستش چون هرکدوم از این روش ها ممکنه با آنتی ویروس جدید هایی که سورس رو تحلیل می کنن پیدا بشه
(۳۰-اردیبهشت-۱۳۸۹, ۰۹:۵۶:۱۶)mamad-pc نوشته است: [ -> ]من فکر میکنم بهترین روش بستن Task manager هستش چون هرکدوم از این روش ها ممکنه با آنتی ویروس جدید هایی که سورس رو تحلیل می کنن پیدا بشه
سلام.
این طور نیست. چون فقط تسک منیجر که نیست. برنامه های دیگه ای هم برای مدیریت پروسه هست. نمونش Advanced Process Termination یا easy process manager که مبین خودمون نوشته.
[quote='jafarabad' pid='122771' dateline='1271407516']
با سلام
این بهترین سورس که هیچ اثری از برنامتون توی هیچ کجای کامپیوتر از processor, application باقی نمیذارهچ
hiden process با آنتي ويروس شناسايي ميشه و كل برنامه رو لو ميده
دانلود کنید:
برادر من تست کردم ظاهرا تو application همیشه پاکش نمی کنه فقط تو processor حذف میشه. مثلا notpad رو امتحان کنید یا مدیا پلیر
دانلود کنید:
سلام دوباره
1. من آنتی ویروسم نود 32 هست و خیلی خوب روش جواب میده
2. من کامپیوترم کلا پرید و هاردم از بین رفت و امروز خودم دوباره این برنامه رو دانلود کردم