ايران ويج

نسخه‌ی کامل: برقراری ارتباط با winsock بین دو کامپیوتر
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام
من یه برنامه ی سرور - کلاینت نوشتم و می خوام به وسیله اون با یه کام پیوتر دیگه که در فاصله دورتری قرار داره از طریق خط تلفن ارتباط برقرار کنم ولی وقتی اسم کامپیوتر طرف رو وارد می کنم و میخوام ارتباط برقرار کنم ارتباطی برقرار نمیشه
بهتره سورس برنامه ات را بزاری تا بچه ببینن ایرادش چیه!!
راستی یادم رفت بپرسم از زمانی که من دکمه اتصال رو فشار می دم تا برقراری تماس چقدر طول میکشه (فاصله 500 متر)
بابا عجب بی حالی هستین فقط نگاه می کنین؟
سلام
منظورت از خط تلفن چیه ؟! (یعنی هر دو به نت وصل هستن ؟ یا لن شدن ؟ یا با خط تلفن معمولی ! یا ...؟!)
برای برقراری ارتباط آی پی دی بهتره
حدود 1 ثانیه ! خیلی ربط هم به متر نداره !
در ضمن باید توی سرور هم درخواست ارتباط رو تایید کنی (نمی دونم این کار رو کردی یا نه )
درکل خواستی سورس بزار تا مشکل مشخص بشه . اگه هم نه تو سایت سرچ کن مطلب زیاده در این مورد

موفق باشی
جناب Hosein1320
عنوانی که برای این تاپیک انتخاب کردید ربط چندانی به سوالتون نداره. سوالتون هم خیلی مبهم و کلی هستش و اصلا اشاره ای به دستورات مورد استفاده، توابع API به کار رفته و خطا هایی که با اون مواجه می شید نکردید.

یه جای دیگه هم پرسیدید مدت زمان برقراری ارتباط برای فاصله 500 متر چقدر هست! جدای از بحث فنی قضیه ، می خواستم بدونم فاصله کامپیوتر شما تا اداره مخابرات منطقه و از اونجا تا محل کامپیوتر دوم روی هم 500 متره!؟! یا دو تا کامپیوتر رو با یه سیم 500 متری تلفن به هم وصل کردین!!؟! ( فقط نگو تلفنی وصل می شی و فاصله دو تا کامپیوتر 500 متره!!!!!!!!!!! )

در نهایت شما برای پیدا کردن جوابتون راه رو درست اومدید ولی اینجا یا باید سوال رو کاملا روشن و شفاف بیان کنید یا سورس برنامه ای که مشکل دار هست رو اینجا قرار بدید تا من و بقیه دوستان بتونیم اون رو برای شما اصلاح کنیم.