ايران ويج

نسخه‌ی کامل: یکی کردن پروژه ها
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام
من چهار تا برنامه نوشتم با VB یعنی علان چهار تا پروژه دارم

می خوام همه رو یک پروژه کنم

من پروژه ها رو ADD کردم ولی حالا می خوام از پروژه اول بره پرژه سوم و یک مقدار رو بگیره برگرده مثلا

می خوام از لیست مشتری ها که پروژه چهارم است بره و لیست رو بگیره و به پرژه اول مقدار رو اعلام کنه
می دونم که باید Add Project کنم این کا رو هم کردم ولی آدرس دهی نمی تونم بکنم
یعنی نمی دونم چه جوری
به نظر خودم این اومد ولی جواب نداد
project3.addlist.show

ولی این جواب نداد!!!
لطفا یک نفر کمک کنه
میتونین از ارسال پارامتر برای ارتباط برنامه ها با هم استفاده کنین
lord_viper عزیز لطفا یکم بیشتر توضیح بده اگر یک نمونه بتونی بدید خیلی عالی می شه اگر هم نبود همون کامند یا همون پارامترش رو بگی چه طوری است متشکر می شم
ببینین شما نیتونین برنامتونو طوی تنظیم کنین که در حالت عادی اجرا نشه بلکه با دستور ما اجرا بشه به این صورت فایل اصلی یا فراخواننده ما به این صورت کار میکته که برنامه مورد نظر رو با تابع shellexcute اجرا میکنه به این صورتShellExecute(handle,pchar('open'),pchar('sam.exe'),pchar('salam'),'',SW_SHOW );
که salam همون پارامتره که به برنامه ارسال میشه این پارامتر هر چیزی میتونه باشه بعد تو برنامهای که میخواهیم اونو باز کنیم تو رویداد load ش مینویسی
var
i:integer;
begin
if paramcount>0 then
begin
for i:=1to paramcount do
memo1.Lines.Add(paramstr(i));
end
else
application.terminate;
end;
که مقدار paramcount تعداد پارامترهای ارسال شده هست وparamstr شماره پارامترهای ارسال شده هست این تیکه کد چک میکنه اگه پارامتری ارسال شده باشه فورم باز میشه و اگه پارامتر ارسال نشده باشه فورم رو میبنده
نمونه استفادش هم تو ویندوز اینه میبینی رو فایل تصویری کلیک میکنی مدیاپلیر باز میشه و اون اهنگ رو اجرا میکنه ویندوز اسم اون اهنگها رو بصورت پارامتر به برنامه مدیاپلیر ارسال میکنه
تشکر و خیلی ممنون WinkWink