در مورد نصبش هم همون موقع که nextمیخواهی بزنی قبلش سی دی رو بزار تو . یک چند لحضه ای واستا تا خودش بالا بیاد یعنی سی دی . بعد صفحه ای رو که سی دی بازکرده رو ببنده و بقیه کار رو با همون صفحه setup ویژوال ادامه بده . مال من اینطوری باید نصب میشد . بقیه رو نمی دون . غیر از این را ه هر راهی که رفتم و انجام دادم جواب نداد
Iron_Fist نوشته است:نقل قول: خوب حتما تو میخواستی msdn 6 رو روی net. نصب کنی
نه بعد از این همه سال ویژوال استودیو ها رو می تونم تشخیص بدم
نقل قول: 2001 به پایین مال 6 هستش و 2001 خودش و به بالا مال دات نت هستش .
برای خودت چرا تیوری می دی این چیزی که من دارم مخصوص ویژوال استودیو شش هست و توش دات نت بتا وجود داره
سلام
من هم با ورژن سال 2000 و هم با ورژن سال 2001 کار کردم هردوتا خوب کار میکرد
godvb نوشته است:من که vb رو نصب دارم و msdn روکه نصب میکنم بطوری میشه گفت بدرستی با هم دیگه ارتباط برقرار نمیکنن
بعضی وقتها برنامه هایی که بصورت پلاگین نصب میشن این مشکل رو دارن که با عوض کردن سیستم عامل معمولا درست میشن
godvb نوشته است:عرضم به حضورت که msdn سه سی دی هستش و اگه محیط ویژوال رو باز کنی و F1 رو بزنی کار می کنه . مثلا یک IFبنویس و همون رو بگیر و F1 رو بزن اون موقع چند مثال در مورد اون دستور و توضیحاتش میاد و در مورد تابع های API هم باحاله و به درد میخوره خودم چند تا تابع از توی Depends ورداشتم و توی msdn گذاشتم چیزهای جالبی به هم نشون داد . واسه اینکه یک نرم افزار رو بخواهی خوب یاد بگیری هیچ چیز بهتر از Help اش پیدا نمی کنی
لازم نیست حتما بیسیک اجرا باشه خود ش هم یک فایل اجرایی داره که میشه مستقیما ازش استفاده کرد