ايران ويج

نسخه‌ی کامل: Device Locker براي گوشيهاي سوني اريكسون
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
يه نرم افزار Device locker ميخواستم براي گوشيهاي سوني اريكسون يعني دقيقا مثل Dvice locker گوشيهاي نوكيا كه وفتي صفحه كليد فعال شد براي استفاده از گوشي و وارد شدن به اون پسورد بخواد اگه كسي همچين برنامه اي داره ممنون ميشم لينك دانلودشو بزاره
کسی چنین برنامه ای نداشت؟
محسن جان چيزي كه زياده لاكره

اگه يه سرچ گوگولي كني به وفور پيدا مي شه. اگه هم حسش رو نداري يه پك نرم افزار سوني اريكسون بگير ، بعد واسه تك تك كليدهات هم پسورد بزار!
سلام نرم افزار لاکر هست اما من می خوام یه چیز تو مایه های لاکر نوکیا باشه ، کاربر تاموقه ای که پسورد رو وارد نکرده باشه به هیچ قسمتی دسترسی نداشته باشه.
من یه نرم افزار از اینترنت گرفتم که باید اول یه پسورد به برنامه بدی بعد هر فولدری رو که خواستی لاک کنی این روش خیلی معایب داره 1-خیلی کنده 2-با کامپیوتر باز میشن 3-نام فایل ها هنوز وجود دارن 4....
سلام
دوست عزیز تا اونجایی که من اطلاع دارم اکثرا گوشی هایی که سیستم عامل دارن این قابلیت رو پشتیبانی می کنن (مثل سیمبین نوکیا)
گوشی هایی هم که سیستم عامل ندارن و این قابلیت رو دارن خود شرکت سازنده گوشی این قابلیتو طراحی می کنه.
سونی اریکسون از پلتفرم جاوا استفاده می کنه و چون سیستم عامل نداره بنابراین قابلیت ارتقاء هم نداره.
امیدوارم مفید باشه.
میتونید از الف استفاده کنید که علاوه بر صفحه کلید روی تمامی قسمت ها رمز میزاره
طریقه استفاده از الف(باید عضو بشی )اولی برای پچ کردن و نصب آکوستیک و همه چیزای دیگه و دومی برای نصب الف
آموزش استفاده از فارمنیجر و پچ کردن موبایل
نحوه استفاده از ELF
برادر به تاریخ پست دقت کن