تا حالا کامپیوتر دیدین هنگ کنه (سوال می پرسما)
خوب مگه میکرو کامپیوتر ها چی شون از کامپیوتر ها کمتره که هنگ نکنن ولی یه مشکل هست و اون اینه که اگه شما کامپیوتر تون هنگ کنه ریستش می کنین ولی تو صنعت این کار جالبی نیست چون بعضی از مواقع ممکنه کار حیاطی در حال انجام باشه یا کسی کنار دستگاه نباشه برای جلوگیری از این مشکل از یک (WDT (Watch dog Timer استفاده می کنن این یک شمارنده است که با یه سرعت شروع به شمردن می کنه و وقتی به آخر رسید میکرو رو ریست می کنه ولی این خیلی هم خوب نیست چون دستگاه ما دائم ریست می شه برای رفع این مشگل هم یه امکان به پروسسور می دن که این شمارنده رو صفر کنه این کار باید قبل از سرریز تایمر اتفاق بیفته وگرنه باعث ریست میکرو می شه
حالا اگه میکرو به دلایلی هنگ کنه و کاری رو که باید انجام بده (همون ریست شمارنده) شمارنده بعد از زمانی که معمولا قابل تنظیم هم هست سر ریز می کنه . میکرو ریست میشه
سلام
جالبه
فقط برای فعال کردن باید چه کاری انجام بدیم WDT
چه میکرو هایی این را پشتیبانی میکنند
اگه AVR هم داره خوب باید چی کار کنیم
تقریبا همه میکرو های جدید پشتیبانی می کنن حتی 8051 هم بعضی انواعش داشت
AVR هم داره یه فیوز بیت داره که می تونی فعالش کنی و یه سری دستور هم داره که بستگی به کمپایلرت داره دقیقا بگو از چی می خوای استفاده کنی تا بگم
سلام
اسم فیوز بیت مربوطه چی هستش
بعد من AVR را با Cod vision و Bascom کار میکنم
چه دستوری برای فعال کردنش باید به کار ببرم .
پروگرامر من نیز STK 200 هستش . با ATmega 32 و ATmega 16 و Atmega 8535 کار میکنم .
پیشاپسش از تو ضیحاتت متشکرم
تو Codevision وقتی یه برنامه جدید می سازی از قسمت timer باید Watchdog رو فعال کنی برای ریست کردنش هم
رو باید استفاده کنی فکر کنم اگه فیوز بیت رو فعال کنی به صورت پیش فرض فعال می شه و نیاز به فعال کردن نرم افزاری نیست یه سری به دیتاشیتش بزن
سلام
از اسم تاپیک فهمیدم که راجب pic میخواد صحبت بشه خوشحال شدم اومدم داخل دیدم باز اینجا هم صحبت از avr هست.
سلام
باور کن چیز به درد بخوری در باره PIC ها ندارم که بگم این رو هم کلی شروع کردم ولی بحث منحرف شد
آخه طرف دار AVR بیشتره
سلام دوستان عزیز
من یه مطلب خوب در مورد تایمر سگ نگهبان برای ارائه ی کنفرانس نیاز دارم
ممنون میشم اگه منبعی برای من بذارید
ایمیل من : aloneegod@yahoo.com
تفاوت های بین سخت افزار و نرم افزار این WDT رو به من بگید خیلی ممنون میشم
منبع فارسی که سراغ ندارم ولی توی تمام دیتاشیت های این آی سی ها توضیح داده البته خیلی هم طولانی نیست یه تایمره که اگه ریستش نکنی میکرو رو ریست می کنه همین
(۲۶-اردیبهشت-۱۳۸۵, ۱۹:۵۲:۵۱)t3r!p3000 نوشته است: [ -> ]سلام
پروگرامر من نیز STK 200 هستش . با ATmega 32 و ATmega 16 و Atmega 8535 کار میکنم .
بهتر از watchdog به صورت نرم افزاری استفاده کنی یعنی اگر در جایی از برنامه سیستم هنگ کنه تایمر واچ داگ فعال شده و به از سریز تایمر میکرو ریست میشود.
(۱۰-آذر-۱۳۹۳, ۱۷:۱۳:۱۶)mahdi156 نوشته است: [ -> ] (۲۶-اردیبهشت-۱۳۸۵, ۱۹:۵۲:۵۱)t3r!p3000 نوشته است: [ -> ]سلام
بهتر از watchdog به صورت نرم افزاری استفاده کنی یعنی اگر در جایی از برنامه سیستم هنگ کنه تایمر واچ داگ فعال شده و به از سریز تایمر میکرو ریست میشود.
سلام دوستان
من واچ داگ میکرو8 رو با بسکام به راحتی راه اندازی کردم اما در کدویژن فعال نمیشه .ضمنن کدویژن من کرک شده هست .اگه تجربه ای دارید لطفن بفرمایید