ايران ويج

نسخه‌ی کامل: ربات مسیر یاب
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3 4
درایورهای ULN از L298 ارزان تر هستن. برای راه اندازی موتور های کوچک مناسب هستن.
اگر در محیط سر باز که نور آفتاب مستقیم به گیرنده زیر قرمز برخورد کند بخواهیم سیگنال فرستنده را دریافت کنیم کاری بسیار دشوار و سخت است نور آفتاب مقدار زیادی اشعه زیرقرمز دارد. همچنین برای طیف های دیگر. شده یک لامپی را در برابر نور خورشید روشن کنید اثر آن بسیار بسیار کم است با توجه به توان آن لامپ.
فکر نکنم بشود با زیرقرمز رنگ را تشخیص داد.
یکی از بزرگترین نعمت های خداوند برای لمس این دنیا چشمان زیبای ماست تا زیبایی های این دنیا را ببینیم.
نور سپید از سه طیف (سه رنگ) اصلی تشکیل شده. ماده ای که ما آن را هدف قرار می دهیم هر یک از این سه طیف نور را با مقدار های مختلف بازتاب می کنند که با دریافت و پردازش سبب تشخیص رنگ می شود.
حالا اگر ماده ای با ویژگی رنگی خالص قرمز داشته باشیم و نور سبز خالص(نور قرمز وجود ندارد) به آن تابانده شود بازتاب آن ماده صفر است و جسمی سیاه رنگ احساس میکنیم.
فرابنفش بنفش آبی سبز زرد نارنجی قرمز زیرقرمز
حال اگر نور زیرقرمز به اجسام تابیده شود ما تنها یک مقدار برای سنجش بازتاب نور داریم.و اگر بخواهیم از آن تصویری بسازیم باید به دو رنگ سفید و سیاه تقسیم کنیم. هر چه بازتاب بیشتر باشد رنگ به سفیدی نزدیک تر بشود. پس چیزی به نام رنگ در طیف زیر قرمز وجود ندارد.
رنگ قرمز بیشترین بازتاب زیرقرمز را دارد(شاید علت ، نزدیکی این دو طیف نور باشد) همچنین رنگ سپید چون در آن قرمز هم جای گرفته. رنگ های زرد و سبز و آبی هم به ترتیب از بیشترین تا کمترین بازتاب را دارند و رنگ مشکی هم هیچ باز تابی از زیر قرمز ندارد.
بله منم موافقم
حتی میشه برای دستور دادن وبا یکسری کار کردن بر روی سنسور مادون قرمز آن را تقویت کرد که حداکثر تا حدود 10متر می تونی یک چیزی رو کنترل کنی این حداکثر 2 سال پیش ثبت اختراع شد البته ربطی به کار شما نداره ولی

گفتم یه چیزی را گفته باشم

آلتراسونیکم بد نیست معمولیش تا 7 متر جواب میده فکر نکنم مشکلی بهم بزنه.
یاحق
سلام ميخواستم واسه اولين بار يه روبات بسازم اگه ميشه كامل راهنمايم كنيد
(۲۷-آذر-۱۳۸۸, ۲۰:۱۳:۲۶)mysam7437 نوشته است: [ -> ]سلام ميخواستم واسه اولين بار يه روبات بسازم اگه ميشه كامل راهنمايم كنيد
سلام
يه سري به اينجا بزن
http://forum.iranled.com/showthread.php?tid=12613
سلام
من پروژه اي دارم با عنوان الگوريتم هاي مسير يابي روبات ها ميشه كمكم كنيد؟
آره،کاری نداره که!!!
می نویسی سنسورهامونا تک تک چک می کنیم،هر کدوم بود می گیم برو!!!!!!!!!!!!!
سلام دوستان اگه کسی مدار چاپی ربات مسیر یاب رو داره میشه واسم میل کنه؟
یا مدارات کلی(مسیر یاب)
emo.angel1993@yahoo.com
فقط طرحش قوی باشه!
مرسی
دوست عزیز روبات های مسیریاب دارای کلاس های خواصی هستند باید نوعش حتما مشخص کنی اندازه تعداد سنسور نوع موتور و مسیری که می خواد توش مسابقه بده ...
میشه چندتا نمونه بدین؟
از معمولی تا حرفه ای
فقط مدار چاپیش!
مرسی
سلام.من برنامه روبات مسیریاب را در ic atmega 32 ریختهام ولی وقتی فتوسل ها فرمان می دهند به adc پایه ای که از میکرو به رله دادهام ورله را بصورت نوسانی قطع و وصل سریع می کند .برای حل این باید چیکار کنم؟
صفحه‌ها: 1 2 3 4