محدویت در فرکانس را داریم. اما در مورد hyper terminal و ارتباط از راه تلفن فکر نکنم توانسته باشم به سرعتی بیش از 1.4KByte/s دست پیدا کنم. این یک سوال قدیمی من بوده. در صورتی که با یک سرور خدمات اینترنتی خوب این سرعت چند برابر میشد.
باید بگم نوشته های پایین برداشت شخصی من از خط تلفن است و اطلاعات من کامل نیست.
باز هم اشاره می کنم خط ارتباطی ما آنالوگ و استفاده از نمونه های دیجیتالی راحت اما بخاطر محدود بودن در فرکانس نا کارآمد است. بی گمان برای بهره بردن از بیشترین سرعت این خط استفاده از منطق دیجیتال که دو سطح ولتاژ دارد اشتباه است.
عزیزانی که این موضوع برایشان روشن است ما را نیز آگاه کنند. :?: :roll:
به به پردازشگر
فقط جواب ما را سربالا ميدي باشه
اما در مورد خط تلفن خطوط تلفن در سالهاي اخير تغييرات بسيار شگرفي پيدا كرده اند بطوري كه مخابرات سعي كرده است از پيشرفته ترين استانداردها استفاده كند تا حداقل عيوب سيگنالي بر روي خطوط ظاهر شود . به همين دليل استفاده از تكنولوژي هاي روز مثل ADSL امكانپذير شده است . محدوده صوتي خطوط مخابرات در اختيار آنهاست و با فيلترهاي مناسب ( البته امروزه همه بصورت ديجيتال ) اين محدوده را كنترل ميكند اما شما با روشهاي مختلف سوئيچينگ ديجيتال مثل FSK - DPSK-QPSK-QAPSK- روشهاي ديگر كه در اين مقوله نمي گنجد قابل دستيابي هستند . اما بهترين روش و سادترين همان روش FSK است كه امروز كورد استفاده ميباشد البته از اين روش فقط براي انتقال اطلاعات بسيار ساده با طول كوتاه ميباشد كه بسيار كارآمد و باصرفه ميباشد . اگر براي كار بخصوصي ميخواهيد بايد دقيقا مشخص باشد حجم اطلاعات - دقت اطلاعات و سرعت دسترسي سه عامل تعيين كننده هستند.والسلام
با زهم از اقا هادي و پردازشگر ميخوام كه به تاپيك من هم يك توجهي بكنند.
با تشکر از دوستان
آقای moska از راهنمایی شما متشکرم
شما رو به خدا اگه نقشه مودم1200 رو دارید ، بدید.
ممنونتون میشم.
همون fsk برای سرعت های پایین جواب می ده
خط تلفن 4k بیشتر قابل بهره برداری نیست
adsl با فرکانسی نزدیک به 1M کار می کنه (البته باند فرکانسی های مختلف داره و تو مخابرات یه وسیله برای جدا کردن)
با hyper terminal اگه به 4KByte نمی رسی به خاطر خط تلفن بد هست مودم می گرده بیشترین فرکانس قابل استفاده تو خط رو استفاده می کنه شاید سرعت اتصال به مدمت هم پایین باشه
در مورد چیپ هم با خود چیپ ها کار نکدم با مودم اکسترنال کار کردم که دستورات atمیگیره (at command) و خیلی هم سخت نیست چون همه چیز آمادست
با تشکر از جوابتون
تبریک میگم آقا هادی پست های شما به عدد هزار رسید.
آقای moska این هم از آقا هادی که به تاپیک شما سر زد. دیگه نامردی نکنید و نقشه رو بدید

با تشکر
آی سی TCM3105 رو بنده در اینترنت پیدا کردم که تو سایت icmarketiran هم موجود بود. که با چند تا قطعه دور و برشون می تونه به عنوان یه مودم عمل کنه.
این آی سی فکر میکنم برای باود 1200 ایده آل باشه شما هم یه نگاه بهش بندازین .
http://www.datasheetcatalog.com/datashee...3105.shtml
سلام ما در شهرستانمون mt88e43 رو نداره
ایا این ایسی تو تهران پیدا میشه و اگر پیدا می شه قیمتش چنده؟
ادرس مغازه رو هم اگه میشه بدید ممنون می شم
سلام
یکی از دوستان به زور تونسته بود گیر بیاره قیمتش هم 1500 تومن smd هست
خیلی ممنون اگه ادرسی چیزی داشتی بدی ممنون میشم
سلام
اگر اشتباه نکنم MT8870 مشابه MT88e43 است و به راحتی مدل های دیپ آن در بازار یافت می شود. قیمتش هم نسبت به MT88e43 کمتر است.
تا جایی که من دیدم تو کاتالوگش صحبتی از امکان کالر ای دی نشده بود لطفا راهنمایی کنید