ايران ويج

نسخه‌ی کامل: کار نکردن پروگرامر
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5
واما مشکل کابل فلات
به خاطر کنار هم بودنشون سیگنال های فرکانس بالا رو خوب نمی تونه منتقل کنن روی هم اثر می ذارن ولی چی می شه که بعضی هاش کار می کنه به خاطر تر تیب سیم هاست اگه پایه های stk300 رو نگاه کنید یکی در میان سیم زمین یا vcc از بینش رد شده تا این تداخل رو کم کنن البته در کال با این روش هم بیشتر از 1 متر پیشنهاد نمی کنم
کریستال هم تا فیوز بیتها رو دست کاری نکردی روی کریستال خارجی تنظیم کنی نیاز نیست
پروگرامر همون مال کتاب کاهه است با بافر . اگه مشکل نویز داری از سیم شیلد اسفاده کن . بافر داشته باشه خیلی بهتره .
آقاتو48ساعت این همه جواب!!! 8O
دست همتون دردنکنه.
ha_60 نوشته است:واما مشکل کابل فلات
به خاطر کنار هم بودنشون سیگنال های فرکانس بالا رو خوب نمی تونه منتقل کنن روی هم اثر می ذارن ولی چی می شه که بعضی هاش کار می کنه به خاطر تر تیب سیم هاست اگه پایه های stk300 رو نگاه کنید یکی در میان سیم زمین یا vcc از بینش رد شده تا این تداخل رو کم کنن البته در کال با این روش هم بیشتر از 1 متر پیشنهاد نمی کنم
کریستال هم تا فیوز بیتها رو دست کاری نکردی روی کریستال خارجی تنظیم کنی نیاز نیست
آقاحمید این که میگم کاملاواقعیت.تاچندوقت دیگه اگه دیدی تعدادبازدیدهات اندازه ابر سایتهای گوگل و یاهوشد (بلکم بیشتر) تعجب نکن. :wink: من حدودا 60% تاپیکهای سایت رو مربوط به میکرو رو خوندم وبه این نتیجه رسیدم که هیچ کی دست خالی ازسایت برنگشته، واقعادست دردنکنه.فکرکنم این سایت بهترین سایت برای فروم الکترونیک باشه. :P
موفق باشی.
اما سوالم،چطوری اونو روی کریستال خارجی(تو بیسکام) تنظیمش کنم؟ :?:
Hesam نوشته است:پروگرامر همون مال کتاب کاهه است با بافر . اگه مشکل نویز داری از سیم شیلد اسفاده کن . بافر داشته باشه خیلی بهتره .
مدارپروگرامرمن هم همون نقشه اول stk200/300 با بافره بهمراه کابل فلت شیلددار که فقط توی کتاب نصب دوکلید گفته شده که من اونارو هردوشونو دوبه دو بهم وصل کردم(بدون کلید). :roll:
آقا یه سوال اساسی :?:
نکنه ic بافر((sn74hc244))خراب شده چونکه من اول پایه هاشو اشتباه وصل کردم وبعدازدیدن دیتاشیتش متوجه اشتباهم شدم واصلاحش کردم. :oops:
اگه ایراد از این باشه به میکرو هم آسیب میزنه؟تاچقدر؟ :(
اینم بگم بیشترازدوسه دقیقه بایاسش نکردم.
سلام
دوست عزیز من خودم هم از stk200/300 استفاده می کنم ولی بدون بافر اگه موظب باشی بافر هم نمی خواد
123456za نوشته است:سلام
دوست عزیز من خودم هم از stk200/300 استفاده می کنم ولی بدون بافر اگه موظب باشی بافر هم نمی خواد
من این مدار روبرای مگا32 بستم ولی جواب نداد.میشه ازش برای مگا32 استفاده کرد؟
جنس کابلت چیه وچه اندازس؟
نقل قول: من این مدار روبرای مگا32 بستم ولی جواب نداد.میشه ازش برای مگا32 استفاده کرد؟
stk300 رو atmega128 رو هم می شه باهاش پروگرام کرد
نقل قول: اما سوالم،چطوری اونو روی کریستال خارجی(تو بیسکام) تنظیمش کنم؟
درست یادم نیست تو بسکام تو قسمت پروگرامر از یه لست فکر کنم انتخاب می کردی
سلام شما در options/programmer گزینه stk200/300 را انتخاب کن معمولا مشکل از اینجاست
سلام دوستان
چه جو صمیمانه ای دارین
آقای nhz فکر کنم مشکل شما از این باشه که نمیتونید پروگرامرتون رو توی بیس کام مشخص کنید.
برا این کار اول باید یک پرینتر رو سیستمتون نصب بشه. :wink:
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5