۱۴-مرداد-۱۳۸۶, ۰۱:۱۶:۰۳
صفحهها: 1 2
۱۴-مرداد-۱۳۸۶, ۰۹:۳۶:۲۷
اصلا امکان پذیر نیست چون بعضی از قسمت کد ها حذف می شه برای سرعت بیشتر
بنابراین نمی شه برش گردوند
بنابراین نمی شه برش گردوند
۱۴-مرداد-۱۳۸۶, ۱۰:۰۱:۵۲
به نظر بنده تبدیل اسمبلی به زبان دیگه غیر ممکنه ولی تبدیل زبان های دیگه به هم امکان پذیره ولی کار دشواریه. مثلا اول همه باید کتابخانه هایی که در یکی شون هست تو دومی هم باشه. یا اگه نیست خودت زحمت نوشتنشون رو بکشی . این کار تو برنامه نویسی کامپیوتر اون هم تازه تبدیل C به ++C خیلی سخت بود دیگه وای به حال میکرو کنترولر اونم تبدیل بیسیک به C .
۱۵-مرداد-۱۳۸۶, ۱۲:۵۹:۵۹
امکان تبدیل یک کد به کد دیگر کار تقریبا غیر ممکنی است و به هوش مصنوعی بر میگردد شاید به دلیل الگوریتمای داخلی برنامه نویسی باشد مثلا در basic در هر خطی می توان متغیر را تعریف نمود و برنامه تفکیک پذیر نیست شما می توانید با جستجو در اینترنت به دنبال کد مورد علاقه خود باشید . در برنامه نویسی همیشه به یک راه نباید اطمینان کرد و در اینجا که الکترونیک است شما می توانید بار مشکلات رابین سخت افزار و نرم افزار جابه جا کنید مثلا برای ارتباط با usb از ایسی مربوطه استفاده کنید و یا برای تبدیل سریال به موازی از74hc595
۱۶-مرداد-۱۳۸۶, ۰۸:۵۴:۴۲
مگر نمیشه کدی که به زبان اسمبلی نوشته شده را بخوانیم و شماى عملياتى آن را بکشیم. شکل نوشتن برنامه تغییر می کند کار سختی است و در بعضی موارد هیچ نمونه ای ندارد. چیزی که میتونه قابل قبول تر باشد ترکیب بین زبان اسمبلی با زبان دیگری مثل بیسیک.
مثلا بعضی جاها را تبدیل به بیسیک کنیم و بعضی موارد که تغییر آن کار مشکلی(اینجا دیگه نشدنی) را تغییر ندهیم.
مثلا:
خوب پس هر زمان دستور ldi و بعد آن out قرار گرفت و هر دو آدرس r16 است می توان تبدیل به بیسیک کرد
یا
دستورات FOR , IF و ... در زبان اسمبلی یک شکل مشخصی دارند.
قبلا با PIC آزمایش می کردم. داشتم به نتایجی میرسیدم که با AVR آشنا شدم. تا این موضوع را دیدم دوباره مورد توجه م قرار گرفت .
برای میکروهایی مثل PIC راحت تره چون تعداد دستورات اسمبلی کمی دارد حدود 20 تا. اما AVR سخت بیش از 100 .
حرف آخر: در زمان نوشتن چنین برنامه ای کار به جایی میرسه که دیگه نیازی به تغییر زبان نداریم. :wink:
مثلا بعضی جاها را تبدیل به بیسیک کنیم و بعضی موارد که تغییر آن کار مشکلی(اینجا دیگه نشدنی) را تغییر ندهیم.
مثلا:
کد:
ldi r16, 0b11111111 ;set port D bits to outputs
out DDRD, r16
کد:
DDRD=0b11111111 ;set port D bits to outputs
کد:
FOR I=0 TO 100
ASM(....)
NEXT I
IF I=100 THEN
ASM(....)
ENDIF
دستورات FOR , IF و ... در زبان اسمبلی یک شکل مشخصی دارند.
قبلا با PIC آزمایش می کردم. داشتم به نتایجی میرسیدم که با AVR آشنا شدم. تا این موضوع را دیدم دوباره مورد توجه م قرار گرفت .
برای میکروهایی مثل PIC راحت تره چون تعداد دستورات اسمبلی کمی دارد حدود 20 تا. اما AVR سخت بیش از 100 .
حرف آخر: در زمان نوشتن چنین برنامه ای کار به جایی میرسه که دیگه نیازی به تغییر زبان نداریم. :wink:
۱۶-مرداد-۱۳۸۶, ۱۰:۲۶:۱۰
فکر میکنم هدف از این تغییر کد این باشه که مثلا تابع usb رو ببرن به bascom و این کار یک خط دو خط نیست حالا شما بیا تشخیص بده این پرش شرط بوده for بوده loop بوده while بوده و .... تا شما الگوریتم برنامه نویس و ساختار زبان و سیستم رو نشناسی این کار غیر ممکنه مگر در زبانهای برنامه نویسی جدید که از sdk , فریم ور استفاده می کنند
صفحهها: 1 2