من یه مبدل آنالوگ به دیجیتال با سرعت بالا و دقت بالا جهت تبدیل مقادیر ریز دارم
منظورم از دقت بالا مثلا حداقل 14 بیتی :)
سرعت بالا رو هم بگو چه قدر تا بگم پیدا نمی شه :wink:
اول برو تو بازار ببین چی پیدا میشه بعد بیا دیتا شیتشو نگاه کن
سلام
درسته كه آخرين بار در سايت ديدم كه ad831هستش.ميخوام بپرسم كه كسي اطلاع داره الان هم پيدا ميشه يا نه و يا سريعترش هم اومده.
اگر پيدا بشه به نظر شما تو كدوم يكي از مغازه ها؟به عبارت بهتر ميخوام ببينم كه به كي و كدومشون زنگ بزنيم و بپرسيم.
با كمال سپاس
S.Mahdizadeh
من شانسی پیداش کردم ممکنه الان دیگه نباشه راحت تر اینه بری بگی adc سریع می خوام
سلام
من خودم پيداش كردم گفتم بگذارم به درد بقيه هم بخوره.
TDA8703
TDA8714
من اين دو تا رو تو ليست ADCهاي جوان ديدم.بعدش هم زنگ زدم بهش.ديتا شيت هاش رو هم گرفتم.اولي 40مليون سمپل و دومي 80مليونه.همچنين اولي DIPو SMDولي دومي فقط SMDهستش.قيمتشم به نسبت خيلي خوب به نظر مياد.دومي رو گفت 8000تومان.
البته اون يكي بخش سوال من هنوز پابرجاست.دوستان اگه بگن كه كجاها رو حدس ميزنند كه گير مياد خيلي خوب ميشه.مثلا آقا هادي لطفي كنن و بگن كه از كجا ad831رو ديده بودن.راستي باهاش كار هم كرديد؟
با كمال سپاس
S.Mahdizadeh
شرمنده پريدم وسط ميخواستم بدونم اين ايسيو باچي درايو ميني با ميكرو؟
دقیاقا یادم نیست از کی خریدم توی امجد یا توکل یکی یکی گشتم تا یکیشون گفت دارم منمن خریدم 16000 بود
باهاشم کار کردم ولی نه تو اون سرعت چون ram با اون سرعت پیدا نکردم
سلام
ممنون از جوابتون
اگه فوضولي نميدونيد و امكانش هست ممنون ميشم اگر كه بگيد براي چه كاربردي و تو چه سرعتي باهاش كار كرديد؟
با كمال سپاس
دوست دار شما
S.Mahdizadeh
من می خواستم اسکوپ دیجیتال درست کنم که تو سرعت پایین تستش کردم کار می کرد ولی به دلایل زیادی که یکیش همون رم بود و منم دیگه وقت کافی نداشتم ولش کردم :wink:
من برا یه ترازو که میخواستم در دقت بالا کار کنه از یه adc با 24 بیت استفاده کردم ad7730که به صورت سریال دیتا میفرستاد و باید ÷روگرام شه خیلی سخته نتونستم کامل باهاش کار کنم
یه adc با 14 بیت هست که بصورت پارالل کار میکنه فکر کنم ad676 باشه اون راحتتره