ايران ويج

نسخه‌ی کامل: مشکل بامیکرو (پورتها بر عکس عمل میکنند)atmega 32l
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
سلام خسته نباشید
من یه atmega32l گرفتم خواستم تستش کنم با bascom یه خط برنامه ساده نوشتم که پورت مثلا
B.1 رو set کنه ولی دیدم led روشن نمیشه اومدم با مولتی متر پورت رو ازمایش کردم دیدم وقتی
set میکنم بر عکس عمل میکنه و پورت رو 0 میکنه ولی وقتی دستور reset میدم پورت 1 میشه

بعد یه چیز جالب دیگه هم اتفاق افتاد این بود که همون اول برنامه که یه پورت رو output میکنم
کل پورت set میشه انگار به صورت پیش فرض 1 هست!!!!!!!!!!!

$regfile = "m32def.dat"
$crystal = 8000000
تا همین جا کافیه تا کل پورت 1 بشه!!!!!!>>>>>Config Portb = Output
همه ی led ها به جز اونی که 1 کردم روشن!!!!!!!!ه<<<<<<<<<< Reset Portb.0
فقط این خاموشه!!!!!!!!!>>>>>>>>>Set Portb.1
End
تعجب من هم برای اینه که وقتی با این برنامه :

$regfile = "m32def.dat"
$crystal = 8000000
Config Portb = Output
end

میکرو را پروگرام میکنم کل پورت b روشن میشه .و وقتی من یه پین رو set میکنم که در شرایط عادی باید led اون پین روشن بشه

برعکس تازه خاموش میشه....

مگه بطور پیش فرض همه ی پایه 0 نیست مگه این که ما با دستو set یکشون کنیم؟؟؟؟؟

یعنی مشکل کجاست یا از کجا میتونه باشه؟ میکرو ؟ بسکام؟پروگرامر؟

حالا یه چیزی من یه برد پروگرامر آموزشی امیر کیت گرفتم وقتی زنگ زدم پشتیبانیش گفت این برد برای codevision(یعنی بهتره)

>>>یعنی امکان داره یه برد با codvision جواب بده با bascom جواب نده ؟؟؟؟؟ما که تو دانشگا ه با یه برد هر دو رو میتونستیم آزمایش کنیم!!
شما با این دستور کار کن ببین نتیجه میگیری به جای set portb.0
از
portb.0=1 استفاده کن
نه عزیز این کارارو کردم

همنچنان منتظر کمکم
منم از این مشکلات با بیسکام داشتم
واسه همین هم هست که به کسی توصیه نمیکنم با این کامپایلر کار کنه
هر وقت این جور مشکلات واسم پیش میاومد
من کامپایلر رو پاک میکردم و دوباره از اول نصب میکردم
میگم شاید این کار رو بکنید درست بشه
چون هیچ دلیل منطقیی وجود نداره
اون قدر ها که می گید بیسکام آشغال نیست.
Config Portb = Output یعنی کل پورت رو خروجی کن. برای تعریف یه پایه باید شمارش رو قید کنی. Biggrin
حتما ولت متر رو بر عکس زدی که موقع ریست کردن پایه 5 ولت نشون میده.
تو پروتئوس چک کن. این قدر ها هم پیزوری نیست. :wink:
آقا منم دقیقا همین مشکل را دارم خیلی عجیبه کسی نمیدونه مشکل چیه؟
مشکل از سیستمت هستش کامپالیر را یک بار پاک کن و دوباره نصبش کن درست می شه من خودم برنامه را شبیه سازی کردم و هیچ مشکلی نداشته
از ورژنهاي قديميه بسكام استفاده نكنيد ...
ورژن هاي جديد ، همچين مشكلاتي ندارن ...

موفق باشيد.
يا علي.
سلام دوست عزیز
اگه این مشکل رو داری و راه حلش رو پیدا نکردی میتونی بعذ از پیکربندی کل پورت رو صفر کنی سپس پایه مورد نظر رو یک کنی
بچه خیلی ممنون از جواباتون
البته من با پروتئوس تست که میکنم ال سی دی نمایش میده ولی در عمل نه ورژن کامپیلر هم 1.11.9.0 هست وپایه VEE ال سی دی ام به زمین ! وصل کردم تا روش شده در حالی که تو دیتا شیت زده باید VCC بزنی!
البته من با پروتئوس تست که میکنم ال سی دی نمایش میده ولی در عمل نه ورژن کامپیلر هم 1.11.9.0 هست وپایه VEE ال سی دی ام به زمین ! وصل کردم تا روش شده در حالی که تو دیتا شیت زده باید VCC بزنی!
(۱۱-آذر-۱۳۹۰, ۱۵:۳۷:۱۵)nhzgroup نوشته است: [ -> ]بچه خیلی ممنون از جواباتون

در عمل باید پایه های ال سی دی رو اینجوری بزنی:
vss یا همون پایه شماره یک به زمین
vdd یا پایه شماره 2 به vcc وصل بشه
vee یا پایه شماره 3 به سر وسط پتانسیومتر
اون دوتا پایه دیگه پتانسیومتر هم به زمین و vcc متصل میشن
صفحه‌ها: 1 2