ايران ويج

نسخه‌ی کامل: یه سوال در باره ارتباط سریال با pc
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام
دوستان کسی میدونه چه کدی رو با miro به pc ارسال کنیم تو هایپر صفحه پاک میشه؟ واز سطر اول شروع به نوشتن میکنه؟(در حالت اتصال با RS232 )
با سلام منم یه سوال شبیه به دوستمون دارم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
--------------------------------------------------------------------------------

من یه میکرو را به ار اس ۲۳۲ متصل کردم این میکرو تمام متغیر های عددی و نوشته ای را ارسال میکند و بر روی ترمینال امولیتور نرم افزار بیسکام نشان میدهد و درست کار میکند ولی اشکال کار اینجاست که بر روی ننرم افزاری که با وی بی ساختم نه اعداد و نه حروف را نشان نمیدهد و فقط به شکل علامت سوال نشان میدهد تمام تنظیمات را امتحان کردم ولی نشد به نظر شما علت چیست؟ متشکرم کیمیا
این امولاتور ها رو چند بار دیگه هم گفتم اصلا معتبر نیستند شما با هایپر ترمینال امتحان کن اگه درست نشون می ده مشکل از برنامه بیسیک ولی اگه درست نشون نمی ده بادریت رو اشتباه انتخاب کردی یا دقیق نیست
در مورد پاک کردن صفحه هایپر هم نم یدونم اگه چنین کدی باشه تو کد های پایینه م یتونی یکی یکی همه رو بفرستی ببینی این اتفاق می افته یا نه اگه فهمیدی به ما هم بگو
پس سوال ما رو چه شخصی جواب میده؟
ha_60 نوشته است:در مورد پاک کردن صفحه هایپر هم نم یدونم اگه چنین کدی باشه تو کد های پایینه م یتونی یکی یکی همه رو بفرستی ببینی این اتفاق می افته یا نه اگه فهمیدی به ما هم بگو
منظورت از کدهای پایین چیه؟
یه سوال دیگه چه جوری میشه تو یه خط تو هایپر یه نوشته رو آپدیت کرد بدون
اینکه مطلب جدید رو تو خط بعد بنویسه؟
kimiafars نوشته است:پس سوال ما رو چه شخصی جواب میده؟
گفتم که "شما با هایپر ترمینال امتحان کن اگه درست نشون می ده مشکل از برنامه بیسیک ولی اگه درست نشون نمی ده بادریت رو اشتباه انتخاب کردی یا دقیق نیست"
نقل قول: منظورت از کدهای پایین چیه؟
کارکتر هایی با کد های اسکی زیر 30 مثلا
نقل قول: یه سوال دیگه چه جوری میشه تو یه خط تو هایپر یه نوشته رو آپدیت کرد بدون
اینکه مطلب جدید رو تو خط بعد بنویسه؟
فکر کنم کد r\ رو بفرستی بدون n\ این کارو می کنه
اره با هایپر درست جواب میده تمام تنظیمات هم چک کردم درسته فقط علامت سوال نشون میده در صورتی که از باینری استفاده کنم ودر صورت استفاده از تکست سنت نشون میده
تو هایپر بالاخره درست نشون می ده یا علامت سوال؟
اگه تو هایپر علامت سوال نشون می ده به احتمال قوی مشکل از بادریت که یا درست انتخاب نشده یا خطا داره و اگه تو هایپر درست از برنامه VB که نوشتی
سپاس درست شد