دوستان من برای یک شمارنده با avr برای شمارش پالس نیاز به یک سنسور مغناطیسی دارم که با یک آهنربا تحریک بشه و یه پالس تولید کنه .
کسی اینجور سنسوری رو میشناسه البته بجز read relay که یه سنسور با دو پلاتین تو یک محفظه شیشه ای کوچکه .میخوام یه چیزی مثل یه ترانزیستور ویا IC باشه ممنون.
سلام
شما میتونید از سنسور اثر هال استفاده کنید
کار باهاش راحته نمونه های زیادی هم داره
دقیق هم است
ممنون .اگه میشه چند نمونه با شماره نام ببرید .که پر مصرف باشه و پیدا بشه ....
سلام
چطوری
یهدونه برات سراغ دارم توپ ،مفت
توی فن های پاور کامپیوتر یه دونه سنسور اثر حال هست
این سنسور 4تا پایه داره که دوتاش تغذیه هستند ودو تای دیگه خروجی سنسورند
که نسبت به هم تقارن دارند ..
که شما میتونید از یکی از خروجی ها استفاده کنید
هر سری که این سنسور نزدیک بهیک میدان میشه خروجیش به اندازه vcc میشه که مستقما میتونی به میکرو وصلش کنی
در ضمن ولتاژ تغذیه این سنسور 5تا 12 ولته
..........
ممنون اما یه چیزی که قابل خرید باشه هم بد نیست .شاید تعداد زیاد لازم بشه !
سلام
من فعلا به شماره ها دسترسی ندارم
اما همین سنسور داخل فنها رو دوستان به تعداد زیاد خریده بود (برای شمارش دور موتور )
در مورد پایه هاش بیشتر توضیح میدی ؟ خروجیش وقتی یه آهن ربا بهش نزدیک میشه "1"میشه و وقتی ازش دور شد "0"میشه؟ اگه اینجوریه پس چه جوری تو فن یه آهن ربای گرد نزدیکش میچرخه ومرتب "0"و "1" میشه .آهن ربا که همیشه هست؟
سلام
این سنسور 4 تا پایه داره که دو تاش تغذیه هست
و دوتا پایه دیگه یکیشون وقتی یه آهن ربا بهش نزدیک میشه "1"میشه و وقتی ازش دور شد "0"
وپایه دیگری برعکس این حالت یعنی وقتی یه آهن ربا بهش نزدیک میشه "0"میشه و وقتی ازش دور شد "1"میشه
در مورد سوال دوم هم اهن ربای گرد همیشه میدانش ثابته واثری روی سنسو نداره
اگه یه کم دقت کنی می فهمی که یک میدان مدام روی سیم پیچها می چرخد وظیفه سنسور این است که این میدان رو کنترل کند تا سرعتش با افزایش ولتاژ ریاد نشود (در نتیجه فن اشباع نمی شود)