ايران ويج

نسخه‌ی کامل: الگوریتمبازی دوز
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
سلام دوستان
الگوریتم بازی دوز رو میخواستم هرکی میتونه کمکم کنه .
با استفده از درخت تصمیم گیری ،ظاهرا این تنها راهشه ولی خودم یه چیزایی نوشتم تا یه حدودی هم کامله اما اصلا از درخت استفاده نکردمShy
تشکر بای
فکر نمیکنم ساختمان داد ها و درختهارو بشه با vb پیاده سازی کرد
ولی تو planet-source-code تو قسمت ویبیش سورس هست برای دوز
والا من 3 روز پیش دوز رو با ویبی نوشتم خفن(اگه میتونی شکستش بده) بدون استفاده از درخت تصمیم گیری .
گازمبری حمله کردم Biggrin
HoseinVig نوشته است:گازمبری حمله کردم Biggrin
Amaze
اگه امکانش هست جهت استفاده عموم قرار بدینش
چشم حتماً فقط صبر کنید استاده ببینه بعد ...
اینم از دوزی که من نوشتم .
یک ماتریس سه در سه در نظر می گیره و به خونه ها امتیاز میده تا بهترین انتخاب رو پیدا کنه...
این دوز با بقیه دوز ها یکمی فرق میکنه سه تا جدوله ولی یک جدوله (خودتون ببینید) برای هیجان بازی این کارو انجام دادم.
البته باید ببخشید عجله ای نوشتم ، اگه برای انتخاب هایی که امتیاز یکسان داشتن rnd قرار میدادم بهتر میشد اما خوب گفتم عجله ای بود.
اگه بگذارید کامپیوتر اول بازی کنه فکر نکنم بتونید ازش ببرید.
سورس کد رو پیوست کردم میتونید دانلود کنید...
آها. من آخرش نفهمیدم اسم این بازی چیه . دوزه؟ xo? یا ...
من منظورتونو نفهمیدم وگرنه قبلا اینو نوشته بودم. برنامه جالبی بود.

من هنوز کدتونو نخوندم ولی قضیه این گازمبری چیه؟
و چرا این سه تاست. خوب آدمو گیج میکنی بعد میبازونی.
در کل من هیچوقت این بازی رو به عنوان بازی قبول نداشتم. چون بازی باید بر اساس حرکات دو طرف حالتهای برد و باخت رو ایجاد کنه ولی این دوز یا xo یا نمیدونم چیچی اینطور نیست. همیشه شروع کننده میتونه برنده باشه(اگه راهشو بلد باشه) و نفر دوم هم هیچ کاری نمیتونه بکنه.
بگذریم. من که نفهمیدم قضیه گازمبر چی بود ولی به روشی که پایین گذاشتم ازش بردم.(نفر اولم کامپیوتر بود).
خارجی ها میگن tic tac toe و ما میگیم دوز
اگه یه بازی دوز راحت با عملکرد راحت تر خواستید , اینو یه نگاه کنید .
ببخشید اگه خیلی چرت و پرته ( برای شما که برنامه نویسی رو فولید ) . آخه من رشته ام الکترونیکه و تو درس برنامه نویسی یکم توربوسی یاد دادن و من هم طبق چیزهایی که یاد داشتم عمل کردم . ( در ضمن من این درس 19.75 شدم )

http://www.iranled.com/article100.html
سلام
راستش من که این بازی رو به اسم XO میشناسم.
یه سوال: تا اونجایی که من میدونم این بازی 9 تا خونه داره ولی چرا این 27 تا خونه داره.

پارسال که دوم بودم (تابستون) این بازی رو نوشتم ولی خوب خیلی آماتوره.
امکان Save هم داره.
صفحه‌ها: 1 2