ايران ويج

نسخه‌ی کامل: يه سوال از مدير فروم ايران ويج
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
Piter1355 نوشته است:اگه قرار باشه با هر جوابي كه مي ديد كلي مسخره كنيد . :cry: :cry:

من از اينجا ميرم :cry:

سلام
اگر از من ناراحت شدي من معذرت...
سلام من هم معذرا ميخوام حق با اشكان بود خيلي بد حرف زدم اخه بعد از مدتها اومدم ديدم اينطوري هست خيلي اعصابم ريخت بهم ببخشيد بخدا بچه خوبيم و هيچ وقت عمرم قصد مسخره كردن كسي رو نداشتم و ندارم
Piter1355 نوشته است:اگه قرار باشه با هر جوابي كه مي ديد كلي مسخره كنيد . :cry: :cry:

من از اينجا ميرم :cry:
آقا پيتر چرا ؟؟؟ :cry: 8O
كسي اينجا قصد مسخره كردن نداره كه ؟ قصد فقط يه شوخي هست . منم همون اول كه سوال كرده بودي ، سوالت جوري بود كه من حس كردم جوابش رو با شوخي بدم بد نيست واسه همين اينطوري جواب دادم .
بهرحال اميدوارم نري ، اين سايت به برنامه نويساي كاربردي نويس مثل تو نياز داره.
سلام به همه ي دوستان

اگه يه رياضي دان ندونه جرم حجمي طلا بيشتره يا سرب خيلي عجيب نيست . چون رشته تخصصيش فيزيك نيست .

من از 20 سال پيش با كامپيوترهايي نظير Zx Spectrum +3 و Comodore و Amiga . 8086 كار كردم .

مطمئنم خيلي از دوستان حتي اسم اين كامپيوتر ها رو هم نشنيدن . مثل من كه تا چند وقت پيش با phpNuke آشنا نبودم .
اين موضوع دليلي بر مسخره كردن نيست . اميدوارم دوستان يكمي راجع به اين موضوع فكر كنند .
حق با شماست .
اگه از من رنجيدي ازت معذرت ميخوام.منم خيلي چيزا نميدونم ، اصلا اين سايت واسه اينه كه هرچي هر كس ميدونه به ديگران ياد بده.همه چيز را همگان دانند.
سلا م دوست عزيز

خواهش مي كنم

فعلا كه موندگار شدم Amaze
Piter1355 نوشته است:سلا م دوست عزيز

خواهش مي كنم

فعلا كه موندگار شدم Amaze

خوشحالم !
و اميدوارم از كسي دل گير نشده باشيد
صفحه‌ها: 1 2