۲۲-اسفند-۱۳۸۳, ۱۱:۳۱:۵۸
صفحهها: 1 2
۲۲-اسفند-۱۳۸۳, ۱۱:۵۹:۲۶
سلام من هم معذرا ميخوام حق با اشكان بود خيلي بد حرف زدم اخه بعد از مدتها اومدم ديدم اينطوري هست خيلي اعصابم ريخت بهم ببخشيد بخدا بچه خوبيم و هيچ وقت عمرم قصد مسخره كردن كسي رو نداشتم و ندارم
۲۳-اسفند-۱۳۸۳, ۰۸:۵۷:۱۴
Piter1355 نوشته است:اگه قرار باشه با هر جوابي كه مي ديد كلي مسخره كنيد . :cry: :cry:آقا پيتر چرا ؟؟؟ :cry: 8O
من از اينجا ميرم :cry:
كسي اينجا قصد مسخره كردن نداره كه ؟ قصد فقط يه شوخي هست . منم همون اول كه سوال كرده بودي ، سوالت جوري بود كه من حس كردم جوابش رو با شوخي بدم بد نيست واسه همين اينطوري جواب دادم .
بهرحال اميدوارم نري ، اين سايت به برنامه نويساي كاربردي نويس مثل تو نياز داره.
۲۳-اسفند-۱۳۸۳, ۲۳:۴۸:۴۱
سلام به همه ي دوستان
اگه يه رياضي دان ندونه جرم حجمي طلا بيشتره يا سرب خيلي عجيب نيست . چون رشته تخصصيش فيزيك نيست .
من از 20 سال پيش با كامپيوترهايي نظير Zx Spectrum +3 و Comodore و Amiga . 8086 كار كردم .
مطمئنم خيلي از دوستان حتي اسم اين كامپيوتر ها رو هم نشنيدن . مثل من كه تا چند وقت پيش با phpNuke آشنا نبودم .
اين موضوع دليلي بر مسخره كردن نيست . اميدوارم دوستان يكمي راجع به اين موضوع فكر كنند .
اگه يه رياضي دان ندونه جرم حجمي طلا بيشتره يا سرب خيلي عجيب نيست . چون رشته تخصصيش فيزيك نيست .
من از 20 سال پيش با كامپيوترهايي نظير Zx Spectrum +3 و Comodore و Amiga . 8086 كار كردم .
مطمئنم خيلي از دوستان حتي اسم اين كامپيوتر ها رو هم نشنيدن . مثل من كه تا چند وقت پيش با phpNuke آشنا نبودم .
اين موضوع دليلي بر مسخره كردن نيست . اميدوارم دوستان يكمي راجع به اين موضوع فكر كنند .
۲۴-اسفند-۱۳۸۳, ۰۸:۵۰:۴۶
حق با شماست .
اگه از من رنجيدي ازت معذرت ميخوام.منم خيلي چيزا نميدونم ، اصلا اين سايت واسه اينه كه هرچي هر كس ميدونه به ديگران ياد بده.همه چيز را همگان دانند.
اگه از من رنجيدي ازت معذرت ميخوام.منم خيلي چيزا نميدونم ، اصلا اين سايت واسه اينه كه هرچي هر كس ميدونه به ديگران ياد بده.همه چيز را همگان دانند.
۲۴-اسفند-۱۳۸۳, ۰۸:۵۴:۳۷
سلا م دوست عزيز
خواهش مي كنم
فعلا كه موندگار شدم
خواهش مي كنم
فعلا كه موندگار شدم

۱۵-فروردین-۱۳۸۴, ۰۶:۳۶:۵۲
Piter1355 نوشته است:سلا م دوست عزيز
خواهش مي كنم
فعلا كه موندگار شدم
خوشحالم !
و اميدوارم از كسي دل گير نشده باشيد