۱۴-اسفند-۱۳۸۳, ۱۲:۰۳:۲۰
جهت پشتيباني سيستم خود و باز كردن دومين هاي فارسي توسط مرورگر، نياز داريد كه افزودني مربوطه را بر روي سيستم خود نصب نمائيد.
اينطوري؟! مفهموم ميرسه ؟! :roll: :?: :!:
اينطوري؟! مفهموم ميرسه ؟! :roll: :?: :!:
Toxic_Program نوشته است:دیگه فارسی و انگلیسی و عربی معنی نداره .ا صلا چی میشه ما به جای فارسی عربی صحبت کنیم . اگه به جای اینکه باه تاریخمون افتخار کنیم بیایم دو تا کتاب بخونیم ( اونم نه کتاب تاریخی ) خیلی سودش بیشتره .بابا ايول خوب گفتي به قول ريكون:
yamin نوشته است:همينطوره منم حرف چه توكسيك تو و چه يمين تورو تاييد ميكنم تاريخ ما خوبه ولي نه براي ملتي كه خاموشه .Toxic_Program نوشته است:دیگه فارسی و انگلیسی و عربی معنی نداره .ا صلا چی میشه ما به جای فارسی عربی صحبت کنیم . اگه به جای اینکه باه تاریخمون افتخار کنیم بیایم دو تا کتاب بخونیم ( اونم نه کتاب تاریخی ) خیلی سودش بیشتره .بابا ايول خوب گفتي به قول ريكون:
آنان كه هيچ ندارند به تاريخشان
// // كشت دارند به حالشان
// // صنعت دارند به آيندشان
// // همه چيز دارند به هيچشان
نفت ثروت نيست مرگ است
من به ايران ويج عزيز برگشتم !

كابل مياد ميره ميخوره پشت كارت شبكه و شما مستقيم ميري تو نت . دقيقا مثل وصل شدن از يه شبكه داخلي به اينترنت . Mamad2003 نوشته است:دوستان سلاماينو خوب آمدي ممدجون آره ما بايد از خودمون شروع كنيم پاك سازي رو . ما ذاتمون خراب شده بايد عوض شه.كاش ميشد مغز اين ملت رو فرمت اساسي كرد و يه سيستم عامل مدرن توش ريخت.
امروز بلاخره به اينترنت وصل شدم البته از خونه !!!!!من به ايران ويج عزيز برگشتم !
اين بحث خيلي جالبه !! آره رايانه بجاي كامپيوتر !!![]()
اگه ما اينهمه مخالف زبان انگليسي داريم تو مملكت و اونهاهم اعتقاد دارن كه همه چي بايد جانشين بشه پس چرا تو كتاب زبان فارسي سال دوم دبيرستان نوشته بود : عربي در پوست و جان و خون و وجود ما جا دارد و استفاده از كلمات عربي مثل ليكن و لاكن و عليرغم ديگه آزاده !!!! :evil: :evil:
آره ما عربيم نه ايراني ! اگه ببينيد همه عرب صفت شديم ! پول زياد داريم البته نه با زحمت بلكه بابت نفت مفت ! ميفروشيم و حال مي كنيم ! ماشين ماكسيماي 2 ميليوني مدل 1990 رو بهمون ميدن 40 مليون...... ما هم ميخريم :evil: :evil:
خوب حالا چه اشكالي داره عرب ها هم بيان بزارن وسط زبانمون ! چه تفاوتي داره كه ضريب عربي با زبان انگليسي تو كنكور يكي باشه ! هيچي همونه كه فوق ليسانس و دكتر هاي ما هم يك كلمه انگليسي بلد نيستن ولي خوب بلدن بگن لاكن .....ليكن .......ولك ..............![]()