من در اکسس چند تا فیلد تاریخ دارم که به textbox های روی فرمم اتصال دارن.میخوام اگه کاربر خواست بتونه اونا رو خالی رها کنه ولی با اجرای برنامه وقتی یکی از این فیلدها پر نمیشه خطا میده.چیکار کنم خطا نده؟
1ببین هیچ کدوم از فیلدهات رو کلیدی نکردی
2 ببین ایا اجازه ورود داده خالی در فیلدت رو تو بانک اکسس تنظیم نکردی
m_vb66 نوشته است:1ببین هیچ کدوم از فیلدهات رو کلیدی نکردی
2 ببین ایا اجازه ورود داده خالی در فیلدت رو تو بانک اکسس تنظیم نکردی
من یکی از فیلدهام کلید هست ولی اونو پر میکنم و این فیلدهای تاریخ required انها روی no است بنابراین فکر نمیکنم از این جهات مشکل داشته باشه
من وقتی خالی باشند NULL میفرستم به جای تاریخ.
ajlajlajl نوشته است:من وقتی خالی باشند NULL میفرستم به جای تاریخ.
من از maskedit استفاده کردم برای فیلده تاریخ همونطور که گفته بودید فقط هر چی null رو میفرستم خطا میده.من از adodc استفاده میکنم
نميدونم از چه روشي استفاده ميكنيد. من با دستورات sql كار ميكردم. اونوقت توي دستور insert يا update بجاي مقدارش مينوشتم NULL.
من از هيچ كدوم از دستورات SQL استفاده نمي كنم و تمام فيلدهاي ديتابيس هام از نوع Textيا Memo هستند. و بعد از خوندن اطلاعات اونها رو با توابعي كه نوشتم تبديل به مقدار دلخواهم ( تاريخ ، عدد، متن ، ... ) مي كنم.
اين روش اصلا اصولي يا مهندسي نيست ولي من ازش خيلي راضي هستم!!!
حتما ميدونيد كه عملياتي كه توي خود پايگاه داده انجام بشه خيلي سريع تر از انجام اونها توي زبان برنامه نويسيه. خب وقتي نوع فيلدها مشخص باشه ميشه خيلي از كارها رو توي همون ديتابيس انجام داد و سرعت و بالا برد. در ضمن اين كه راحت تر هم هست. مثلا تبديل تاريخ. گرفتن ركوردهاي بين دو تاريخ. معدل گيري از يه فيلد ...
اگه میشه برنامت رو بذار یک نگاهی بکنیم شاید تونستم مشکلت رو حل کنم
(۰۹-شهریور-۱۳۸۷, ۱۰:۳۷:۴۶)m_vb66 نوشته است: [ -> ]اگه میشه برنامت رو بذار یک نگاهی بکنیم شاید تونستم مشکلت رو حل کنم
مرسی من راه حل ajlajla رو پیاده کرئم درست شد
جیگرم تو می تونی اول شرطی برای اون بزاری یعنی اگه تکس خلی بود فیلد رو اپدیت نکن و اگر تکس باکس پر بود فیلد رو پر کنه .
من در vb با این کار اونها رو انجام دادم