امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
جلوگیری از پخش فایلهای صوتی توسط برنامه های دیگر ؟
نویسنده پیام
Payman62 آفلاین
مدیر بخش ویژوال بیسیک

موضوع‌ها: 149

تشکرها : 1308
( 3661 تشکر در 942 ارسال )
ارسال: #75
RE: جلوگیری از پخش فایلهای صوتی توسط برنامه های دیگر ؟
سلام.

(۱۲-آذر-۱۳۸۸, ۲۱:۳۴:۲۶)Payman62 نوشته است: سلام.
امین جان دوستانه بهت میگم. این بحث بچه گانه رو تموم کن.
این جا کسی ادعا نداره. ولی همه حد و حدود خودشون رو میدونن و به هم احترام میذارن. قبلا بهت گفتم. رو جمله هایی که به کار میبری دقت کن. مودب باش.
بازم میگم به جای درگیری با بچه های با سواد فروم از سوادشون بهره بگیر.
تجربه ثابت کرده این طرز صحبت روی شخص امین تاتو تاثیری نداره.

امین همه دارن تو یاهو بهت میخندن. خوشت میاد خودتو ضایع کنی.
من عمدا این تاپیک رو نمیبندم و بهت اخطار نمیدم تا به نتیجه برسه و بفهمی که با بزرگ تر از خودت ( از نظر سواد ) در نیفتی.
ظاهرا برات لازمه هر چند وقت یه بار یه گوش مالی بشی.

سر ویروس دوست دارم اصغر و سوزوندن CPU حسابی آبروریزی کردی و در نهایت مجبور شدی بری پست های قبلیت رو پاک کنی تا بعدا کسی نخونه و بهت بخنده.
سر ویروس مسخره باج گیر بچه ها طوری حالت رو گرفتن که آخرش با گریه قهر کردی و از فروم رفتی.
حالام که جلوی جوکر کم اوردی و نتونستی به ادعات عمل کنی و کرک میش رو کرک کنی به در و دیوار چنگ میزنی تا خودت رو نشون بدی. از بچه بازی های موبایل گرفته تا دوست دختر پولدار. واقعا تو افتخار فرومی که دوست دخترت ماشین 2 میلیارد تومنی داره. ولی فکر کنم اونم مثل تو بوده و ماشین رو کردن تو پاچش.
حرف موبایل رو پیش کشیدی. مگه جوکر ادعا کرد تو کار موبایله؟ این تویی که تو همه زمینه ادعات میشه. ادعای واهی. حالام میخوای این بیماری رو به جوکر انتقال بدی. ولی دیدی که جوکر با صداقت گفت من تو کار موبایل نیستم. اینارو یاد بگیر.

ظاهرا خوشت میاد هرازچندگاهی زیر پای بزرگان فروم له بشی. این دفعم به اندازه کافی ضایع شدی. فکر میکنم دیگه وقت گریه و قهرت فرا رسیده. میتونی برای بار N ام خداحافظی کنی.
راستی یادت نره پستات رو پاک کنی. بعدا بچه ها ببینن بده برات.
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳-آذر-۱۳۸۸, ۱۴:۱۴:۰۴، توسط Payman62.)
۱۳-آذر-۱۳۸۸, ۱۴:۰۳:۱۰
تشکر شده توسط : joker, CRazYFULL

پیام‌های داخل این موضوع
RE: جلوگیری از پخش فایلهای صوتی توسط برنامه های دیگر ؟ - توسط Payman62 - ۱۳-آذر-۱۳۸۸, ۱۴:۰۳:۱۰

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  [سوال] کپی فریم از یک فرم به فرم دیگر javad917 2 3,782 ۲۴-فروردین-۱۳۹۵, ۲۰:۲۵:۵۶
آخرین ارسال: javad917
  ارتباط visual basic با دیگر نرم افزارها cortex-m3 2 3,317 ۳۰-شهریور-۱۳۹۴, ۱۵:۱۱:۲۳
آخرین ارسال: kimiafars
Shy [فوری] خواندن فایل تکست و تبدیل آن به فایل اکسل توسط CommandButton ahmadelectron 1 3,530 ۰۵-خرداد-۱۳۹۴, ۱۶:۵۲:۲۷
آخرین ارسال: Ghoghnus
Question [سوال] جلوگیری از مشاهده کد توسط کاربر eppagh 11 6,228 ۲۷-مرداد-۱۳۹۳, ۱۳:۳۲:۳۷
آخرین ارسال: ajlajlajl
  مقدار دهی توسط WebBrowser aleas 1 2,423 ۰۳-اردیبهشت-۱۳۹۳, ۱۴:۳۴:۱۶
آخرین ارسال: babyy
  هش کردن رشته توسط vb6 policweb 5 4,794 ۲۶-شهریور-۱۳۹۲, ۲۲:۵۹:۱۲
آخرین ارسال: Ghoghnus
  جمع زدن دو فیلد و قرار دادن در فیلد دیگر در VB6 mohsen0025 7 7,477 ۰۲-شهریور-۱۳۹۲, ۱۱:۵۱:۴۶
آخرین ارسال: mohsen0025
  خواندن اطلاعات از برنامه دیگر automa 8 6,343 ۲۴-بهمن-۱۳۹۱, ۱۸:۱۹:۱۱
آخرین ارسال: automa
  جلوگیری از باز شدن پنجره ی system32 RAMA2009 1 2,568 ۲۰-اسفند-۱۳۹۰, ۱۷:۳۴:۳۰
آخرین ارسال: RAMA2009
  سورس کد جستجوی فایلهای با پسوند خاص، حتی فایلهای hidden RAMA2009 3 4,883 ۱۶-اسفند-۱۳۹۰, ۲۲:۲۰:۵۵
آخرین ارسال: RAMA2009

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS