امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کنترل سرعت موتور dc بافیدبک انکودر
نویسنده پیام
arsalanparsa آفلاین
تازه وارد

موضوع‌ها: 2

تشکرها : 15
( 8 تشکر در 5 ارسال )
ارسال: #12
RE: کنترل سرعت موتور dc بافیدبک انکودر
فایلم را دیدید؟
من می خوام از مگا 16 یا 32 استفاده کنم برا این کار اصلا جواب میده؟
الان من باید با یه تایمر (مثلا تایمر 2) پالسهای انکودر در یک ثانیها بشمرم و مقدار اونا با تعداد پالسهای pwm در یک ثانیه مقایسه کنم و حالا pwm را کم و یا زیاد کنم . شرمنده می تونید برا نوشتن برنامش یه خورده راهنماییم کنید.
اگه من pot به adc (مثلا portc.2) وصل کردم از بقیه پینهای این port نمی تونم استفاده کنم؟
۱۶-بهمن-۱۳۸۸, ۱۹:۰۱:۰۸

پیام‌های داخل این موضوع
کنترل سرعت موتور dc بافیدبک انکودر - توسط arsalanparsa - ۱۵-بهمن-۱۳۸۸, ۰۱:۵۳:۰۸,
RE: کنترل سرعت موتور dc بافیدبک انکودر - توسط t3r!p3000 - ۱۵-بهمن-۱۳۸۸, ۰۳:۵۱:۲۹,
RE: کنترل سرعت موتور dc بافیدبک انکودر - توسط arsalanparsa - ۱۵-بهمن-۱۳۸۸, ۱۵:۰۸:۰۷,
RE: کنترل سرعت موتور dc بافیدبک انکودر - توسط t3r!p3000 - ۱۵-بهمن-۱۳۸۸, ۱۵:۴۴:۲۳,
RE: کنترل سرعت موتور dc بافیدبک انکودر - توسط arsalanparsa - ۱۵-بهمن-۱۳۸۸, ۱۹:۳۹:۳۸,
RE: کنترل سرعت موتور dc بافیدبک انکودر - توسط iman-63 - ۱۵-بهمن-۱۳۸۸, ۲۱:۰۶:۴۳,
RE: کنترل سرعت موتور dc بافیدبک انکودر - توسط t3r!p3000 - ۱۵-بهمن-۱۳۸۸, ۲۱:۰۶:۴۶,
RE: کنترل سرعت موتور dc بافیدبک انکودر - توسط arsalanparsa - ۱۶-بهمن-۱۳۸۸, ۰۲:۱۶:۵۳,
RE: کنترل سرعت موتور dc بافیدبک انکودر - توسط arsalanparsa - ۱۶-بهمن-۱۳۸۸, ۱۲:۴۲:۱۸,
RE: کنترل سرعت موتور dc بافیدبک انکودر - توسط t3r!p3000 - ۱۶-بهمن-۱۳۸۸, ۱۷:۰۱:۰۳,
RE: کنترل سرعت موتور dc بافیدبک انکودر - توسط arsalanparsa - ۱۶-بهمن-۱۳۸۸, ۱۹:۰۱:۰۸
RE: کنترل سرعت موتور dc بافیدبک انکودر - توسط aaa_bbb_2000 - ۲۱-شهریور-۱۳۹۲, ۰۶:۳۲:۱۷,
RE: کنترل سرعت موتور dc بافیدبک انکودر - توسط t3r!p3000 - ۱۶-بهمن-۱۳۸۸, ۱۹:۱۷:۲۵,
RE: کنترل سرعت موتور dc بافیدبک انکودر - توسط arsalanparsa - ۱۶-بهمن-۱۳۸۸, ۱۹:۴۴:۴۳,
RE: کنترل سرعت موتور dc بافیدبک انکودر - توسط هادی نامدار - ۲۸-اردیبهشت-۱۳۹۰, ۱۶:۰۵:۴۱,

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  مدار دور موتور خودرو HPower 15 8,332 ۲۷-آبان-۱۳۹۷, ۲۱:۵۱:۱۷
آخرین ارسال: 1نفر
Question [سوال] کمک در برنامه نویسی دور موتور خودرو HPower 6 2,592 ۲۵-آبان-۱۳۹۷, ۲۲:۰۳:۵۷
آخرین ارسال: alimogmov
  راهنمایی در مورد کنترل دور موتور کولر sinastar 12 23,448 ۱۰-آبان-۱۳۹۷, ۱۰:۱۸:۵۹
آخرین ارسال: alimogmov
  مشکل در انکودر Autonics saeidjan 16 14,371 ۰۴-فروردین-۱۳۹۷, ۰۴:۱۵:۴۲
آخرین ارسال: erfanyari
  کنترل زاویه اتش تریستور nex2004 67 79,728 ۲۲-بهمن-۱۳۹۵, ۲۲:۴۴:۱۷
آخرین ارسال: pars_paya2
  ساخت تابلو روان و ساعت هوایی گردون یا همون Propeller Clock با موتور فن !!! t3r!p3000 85 91,068 ۲۲-شهریور-۱۳۹۵, ۲۱:۴۴:۳۸
آخرین ارسال: taherehselseleh
  ساخت کنترل فاز با avr mfazl22 3 3,832 ۲۸-اردیبهشت-۱۳۹۵, ۲۲:۴۸:۰۷
آخرین ارسال: kimiafars
  درخواست مدار محاسبه سرعت با سنسور مادون قرمز maxell2500 8 6,690 ۲۸-اردیبهشت-۱۳۹۵, ۰۰:۱۰:۴۱
آخرین ارسال: maxell2500
  [فوری] کنترل سرعت موتور با کیپد kurd9691 0 2,231 ۱۴-اردیبهشت-۱۳۹۵, ۱۶:۵۷:۴۶
آخرین ارسال: kurd9691
  با میکرو یک کلید 220 رو کنترل کنیم saeidjan 7 13,676 ۱۹-بهمن-۱۳۹۴, ۱۰:۵۴:۱۵
آخرین ارسال: sharin

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS