نظرسنجی: چه سيستم عامليهايي استفاده مي كنيد
linux & windows
16.67%
1 16.67%
windows
66.67%
4 66.67%
linux
16.67%
1 16.67%
در کل 6 رأی 100%
*شما به این گزینه رأی داده‌اید. [نمایش نتایج]

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
چرا لينوكس نه
نویسنده پیام
v-mashmoolie آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 7

تشکرها : 0
( 3 تشکر در 3 ارسال )
ارسال: #4
چرا ويندوز بهتره
با سلام .
مطالبي كه مي بينيد نظر شخصي بنده بوده و هيچ گروه يا شركت خاصي در نظر گرفته نشده است . اگر هم كسي ناراحت شد مي تواند انتقاد كرده و نظر خود را بگويد .
در مورد اينكه چرا ما از سيستم عامل لينوكس ( در حد گسترده ) استفاده نمي كنيم مي توان به موارد زير اشاره كرد .
1. متاسفانه در ادارات و سازمانهاي دولتي و شركتهاي دولتي و خصوصي مفهوم متخصص كامپيوتر معنايي ندارد . براي مثال مسئول شبكة يكي از ادارات شهر ما كارشناسي زيست شناسي خوانده و حتي بلد نيست كه لينوكس چطور نوشته مي شود .
2. مردم عادي ما هم از كامپيوتر به صورت بسيار محدود ( وسايل صوتي و تصويري ) استفاده مي كنند و ويندوز اولين و بهترين انتخاب آنهاست
3. رايگان بودن سيستم عامل ويندوز باعث شده كه هيچ فرقي بين اين دو از لحاظ قيمت نباشد . البته بايد بگويم كه چون كلاس لينوكس كمي بالاتر رفته و دو يا سه cd هست در بعضي مواقع قيمت آن كمي گرانتر از ويندوز نيز مي باشد كه بايد گفت وا مصيبتا
4. در مدارس و دانشگاههاي ما به لينوكس توجهي نمي شود و يا اگر هم توجهي كردند نظر شخصي يك استاد يا معلم مي باشد و در كليات چيزي به نام لينوكس تعريف نشده است .
5 . اين يكي ديگر واقعاً اعصاب مرا خرد كرده . متآسفانه تكنسين هاي كامپيوتر ما و نيز دست اندركاران صنعت انفورماتيك كشور ايران اصلاً حال و حوصلة مطالعه و ياد گيري اين سيستم عامل را ندارند و بدليل تأمين بودن از لحاظ مادي ديگر نيازي به اين حرفها ندارند .
6. و بالاخره اينكه فرهنگ مردم ما اينچنين مي گويد وقتي چيزي ياد گرفتي اگر به ديگران هم ياد بدهي براي خودت رقيب ايجاد كرده اي .
خوب حالا كه انتقاد كرديم . چطور مي توان اين مسايل را بر طرف كرد . به نظر من بهترين راه اين است كه از مدارس و نهادهاي آموزشي شروع كرده و كم كم اين سيستم عامل را بين مردم جا دهيم و نيز در ادارات و سازمانهاي دولتي نيز اين سيستم عامل را رواج دهيم . ولي پيش بيني كه من از عملي كردن اين نظريه مي كنم اين است كه ميايند و به يك پير مرد هفتاد و دو ساله كه دو ماه مانده بازنشسته شود لينوكس ياد مي دهند تا يك گروه شغلي بيشتر بگيرد و وقتي بازنشسته شد چند هزار تومان بيشتر حقوق بگيرد . يا اينكه ميايند و يك موسسة آموزش لينوكس داير مي كنند و آنها هم از اين طرف تكنسين لينكوس توليد مي كنند و از آن طرف خروار خروار بودجه دولت را مي‌چاپند و در آخر هم هيچ اتفاقي جز اينكه بودجه دولت هدر شد نمي افتد. دقيقاً مانند طرح IT‌كه چند ماه پيش برگزار شد . جالب است بدانيد يكي از آشنايان كه كارمند مي باشد استاندارد ICDL را از يكي از موسسات آموزشي با چند صد هزار تومان هزينه به خرج اداره گرفته و در آخر باور كنيد كه نمي داند كليك راست و چپ چه فرقي دارد .
ولي اگر كمي جدي تر باشيم آموزش بايد از مدارس و هنرستانهاي كامپيوتر و دانشگاههاي شروع شود . اما چه كسي تدريس كند . من چون خود در جريان مستقيم اين كارها هستم مي توانم به جرات بگويم كه نود درصد از معلمان كامپيوتر ما اصلاً نمي دانند كه لينوكس يعني چي ؟
براي همين به نظر من اولاً بايد ابتدا يك دوره آموزش لينوكس براي معلمان و اساتيد كامپيوتر گذاشته شود و بعد از حدود دو سال ، آموزش در مدارس شروع شود كه اميد مي رود بعد از هشت يا ده سال ديگر لينوكس نيز مانند ويندوز همه گير شود . ثانياً قانون كپي رايت نيز حتماً مورد توجه قرار گيرد و قيمت اين سيستم عاملها به وزن آنها ارايه نشود .

اين هم يك شوخي بي مزه : صبح ساعت 11 و نيم . در يك بقالي كامپيوتر ( بانك نرم افزاري)
مشتري : دو كيلو سيب زميني ، نيم كيلو گوجه و يك كيلو ويندوز آنهم از نوع XP . خواهشاً از خوبهاش بدين كه باگ نداشته باشه . :roll:
صاحب مغازه ( يا به اصطلاح امروزي تر مهندس صاحب بانك نرم افزاري ) : ببينيد يكجور لينوكس اومده كه خيلي خيلي خوشمزه هست و البته كمي گرونتره . (ويندوز هفتصد تومان و لينوكس هزار تومان )
:?: مشتري : نه مي گن اگه بخوري دلدرد مي گيري . همون ويندوز روبدين كه ارزونه .
مشتري ديگر براي اينكه بگويد من هم چيزي حاليم هست : بابا لينوكس ايراد داره و درست كار نمي كنه خيلي سخته و خرابه . حيف نيست اين ويندوز . من خودم از سال 95 تا حالا ويندوز XP كار مي‌كنم و رنگش هنوز عوض نشده .
و بعد صداي خنده و قهقعه ايشان و صداي ساييدن دندانها به همديگر و خرد شدن سلولهاي خاكستري كوچك و نابود شدن اعصاب و انفجار روحي من .
خواهشمندم از گفته هاي من ناراحت نشويد و اين حرفها را اغراق يا مبالغه ندانيد . اين عين واقعيت است كه اگر شما هم كمي در جريان امور باشيد حتماً بد تر از اينها را خواهيد .ديد . اگر هم نظر ديگري داريد حتماً بگوييد . Vahid_mashmoolie@yahoo.com
۰۶-مرداد-۱۳۸۳, ۰۷:۴۱:۰۴

پیام‌های داخل این موضوع
چرا لينوكس نه - توسط - ۰۵-مرداد-۱۳۸۳, ۱۱:۳۴:۵۵,
[بدون عنوان] - توسط - ۰۵-مرداد-۱۳۸۳, ۱۲:۵۰:۰۳,
[بدون عنوان] - توسط - ۰۵-مرداد-۱۳۸۳, ۱۴:۳۰:۵۶,
چرا ويندوز بهتره - توسط - ۰۶-مرداد-۱۳۸۳, ۰۷:۴۱:۰۴
[بدون عنوان] - توسط - ۰۶-مرداد-۱۳۸۳, ۱۱:۰۴:۴۲,
[بدون عنوان] - توسط - ۰۶-مرداد-۱۳۸۳, ۱۲:۱۰:۳۴,
[بدون عنوان] - توسط - ۰۶-مرداد-۱۳۸۳, ۱۴:۴۵:۴۵,
[بدون عنوان] - توسط - ۰۷-مرداد-۱۳۸۳, ۰۸:۵۴:۲۶,
[بدون عنوان] - توسط - ۰۷-مرداد-۱۳۸۳, ۱۰:۱۱:۳۰,
[بدون عنوان] - توسط - ۰۷-مرداد-۱۳۸۳, ۱۰:۲۴:۳۳,