سلام دوستان !
سال نو مبارک
چند سوال داشتم :
1. من خیلی وقته که با وی بی 6 کار می کنم و تقریبا باهاش عادت کرده بودم ، اما خوب به خیلی دلایل تصمیم گرفتم که بیام سراغ دات نت ها .
اما بد بختی اینه که به هیچ وجه دات نت ها به اندازه ی وی بی 6 سورس برای آموزش ندارن (فارسی که اصلا حرفش رو نزن!) می خوام ببینم اگر کسی از دوستان پی دی اف یا حتی کتابی برای آموزش وی بی دات نت یا ای اس پی دات نت می شناسه لطف کنه و ما رو هم بی نصیب نذاره .
2. برای سرچ در اینترنت از چه کلید واژه ای استفاده کنم ؟ مثلا من برای وی بی همیشه اولش می نوشتم vb6 و بعد مطلب مورد نظرم رو می نوشتم که در 99 درصد موارد جواب مطلوبم رو پیدا می کردم .
3. چه طور می تونم یک برنامه ای رو که نوشتم در فضای واقعی اینترنت استفاده کنم ؟ من برنامه رو نوشتم فایل های حاوی دیزاین برنامه ، ایکس ام ال و وی بی سورسش رو در یک هاست ۀپ کردم اما همش اررور می داد ! آیا اشکال از هاست بوده ؟ اگر بله می شه یک هاست فیری معرفی کنید که دات نت رو ساپورت بکنه ؟ و اگر اشکال از هاست نبوده من باید چه کنم ؟
آدرس هاست
4. چه طور می تونم یه برنامه ای بنویسم که یک فایل رو دان کنه رو روی هاستم بریزه ؟
5 و در آخر من هنوز با دات نت شروع به کار نکردم ، آیا با وی بی ادامه بدم یا دنبال خانواده ی سی برم ؟ با توجه به اینکه وی بی کار بودم .
خیلی ممنونم.