امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مشکل عدم روشن شدن کامل ترانزیستور
نویسنده پیام
ommid_be آفلاین
تازه وارد

موضوع‌ها: 1

تشکرها : 7
( 8 تشکر در 7 ارسال )
ارسال: #26
RE: مشکل عدم روشن شدن کامل ترانزیستور
(۰۱-شهریور-۱۳۸۹, ۰۱:۰۰:۱۱)reza555 نوشته است: 1-این مورد اولو برام روشن میکنی؟چجوری به شارژ تشبیهش کردی بیشتر توضیح بده
2-خوب معلومه.از یه طرف پالس میدی تو ترانس از اون طرف یه ولتاژDC به ترانس وصل میکنی؟فلسفه این کار چیه؟
3-من مشخصات خود ترانستو میگم.مشخصات خروجیش؟ولتاژ و جریانش؟
4-منظورم اینه که مثلا اگر ترانست 12ولت 1 آمپره ، تو پالس 12 ولتی 1 آمپریو توش سوییچ میکنی یا نه؟
5-جواب اینارو بده - حالا تا 5 . به هدفتم میرسی
1) ببینید هر جریانی که رد میشه در مدت کم باید همون مقدار جریان در مدت بیشتر با شدت کمتر در جهت برعکس از بار عبور کنه. ( بهتره از بحث خارج نشیم!)
2) حرفتون رو قبول دارم فقط 1بار بابت امتحان این کار رو کردم.
3) من این ترانس رو از آزمایشگاه پیدا کردم مشخصاتش رو نمیدونم باید تستش کنم. اما همینقدر که ظاهرش نشون میده ضخامت سیم پیچش کمه.
4) ولتاژ ورودی من پهنای خیلی کمی داره برای همین نمیشه با آمپرمتر مقدار جریان رو ببینم اما توی orcad خروجی TIP رو بیشتر از 1آمپر نشون میده اما جریان خروجی حتی به 1ma هم نمیرسه. بنظرتون چرا اینطوریه؟
5) 017Shy
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۰۱-شهریور-۱۳۸۹, ۰۱:۲۶:۵۴، توسط ommid_be.)
۰۱-شهریور-۱۳۸۹, ۰۱:۲۲:۰۵

پیام‌های داخل این موضوع
مشکل عدم روشن شدن کامل ترانزیستور - توسط ommid_be - ۲۹-مرداد-۱۳۸۹, ۲۳:۲۹:۰۰,
RE: مشکل عدم روشن شدن کامل ترانزیستور - توسط reza555 - ۲۹-مرداد-۱۳۸۹, ۲۳:۵۷:۱۲,
RE: مشکل عدم روشن شدن کامل ترانزیستور - توسط ommid_be - ۳۰-مرداد-۱۳۸۹, ۰۳:۳۴:۳۳,
RE: مشکل عدم روشن شدن کامل ترانزیستور - توسط t3r!p3000 - ۳۰-مرداد-۱۳۸۹, ۰۴:۲۳:۵۰,
RE: مشکل عدم روشن شدن کامل ترانزیستور - توسط ommid_be - ۳۰-مرداد-۱۳۸۹, ۰۵:۰۴:۰۳,
RE: مشکل عدم روشن شدن کامل ترانزیستور - توسط reza555 - ۳۰-مرداد-۱۳۸۹, ۱۰:۰۵:۰۲,
RE: مشکل عدم روشن شدن کامل ترانزیستور - توسط ommid_be - ۳۰-مرداد-۱۳۸۹, ۱۱:۱۴:۳۹,
RE: مشکل عدم روشن شدن کامل ترانزیستور - توسط t3r!p3000 - ۳۰-مرداد-۱۳۸۹, ۱۱:۲۵:۰۶,
RE: مشکل عدم روشن شدن کامل ترانزیستور - توسط ommid_be - ۳۰-مرداد-۱۳۸۹, ۱۱:۵۶:۲۶,
RE: مشکل عدم روشن شدن کامل ترانزیستور - توسط reza555 - ۳۰-مرداد-۱۳۸۹, ۱۲:۰۴:۱۴,
RE: مشکل عدم روشن شدن کامل ترانزیستور - توسط ommid_be - ۳۰-مرداد-۱۳۸۹, ۱۲:۲۳:۱۹,
RE: مشکل عدم روشن شدن کامل ترانزیستور - توسط reza555 - ۳۰-مرداد-۱۳۸۹, ۱۲:۳۲:۱۰,
RE: مشکل عدم روشن شدن کامل ترانزیستور - توسط ommid_be - ۳۰-مرداد-۱۳۸۹, ۱۲:۴۱:۳۹,
RE: مشکل عدم روشن شدن کامل ترانزیستور - توسط reza555 - ۳۰-مرداد-۱۳۸۹, ۱۳:۳۵:۵۹,
RE: مشکل عدم روشن شدن کامل ترانزیستور - توسط ommid_be - ۳۱-مرداد-۱۳۸۹, ۰۴:۳۵:۵۵,
RE: مشکل عدم روشن شدن کامل ترانزیستور - توسط mehrdadgh - ۳۰-مرداد-۱۳۸۹, ۱۴:۲۱:۵۶,
RE: مشکل عدم روشن شدن کامل ترانزیستور - توسط ommid_be - ۳۰-مرداد-۱۳۸۹, ۲۲:۲۶:۴۳,
RE: مشکل عدم روشن شدن کامل ترانزیستور - توسط reza555 - ۳۰-مرداد-۱۳۸۹, ۱۵:۲۸:۳۸,
RE: مشکل عدم روشن شدن کامل ترانزیستور - توسط reza555 - ۳۱-مرداد-۱۳۸۹, ۰۰:۲۸:۱۴,
RE: مشکل عدم روشن شدن کامل ترانزیستور - توسط t3r!p3000 - ۳۱-مرداد-۱۳۸۹, ۰۰:۴۸:۰۱,
RE: مشکل عدم روشن شدن کامل ترانزیستور - توسط ommid_be - ۳۱-مرداد-۱۳۸۹, ۲۲:۵۴:۱۴,
RE: مشکل عدم روشن شدن کامل ترانزیستور - توسط reza555 - ۳۱-مرداد-۱۳۸۹, ۲۲:۲۴:۴۵,
RE: مشکل عدم روشن شدن کامل ترانزیستور - توسط reza555 - ۰۱-شهریور-۱۳۸۹, ۰۰:۱۵:۴۰,
RE: مشکل عدم روشن شدن کامل ترانزیستور - توسط ommid_be - ۰۱-شهریور-۱۳۸۹, ۰۰:۵۳:۵۳,
RE: مشکل عدم روشن شدن کامل ترانزیستور - توسط reza555 - ۰۱-شهریور-۱۳۸۹, ۰۱:۰۰:۱۱,
RE: مشکل عدم روشن شدن کامل ترانزیستور - توسط ommid_be - ۰۱-شهریور-۱۳۸۹, ۰۱:۲۲:۰۵
RE: مشکل عدم روشن شدن کامل ترانزیستور - توسط reza555 - ۰۱-شهریور-۱۳۸۹, ۰۱:۴۲:۲۴,
RE: مشکل عدم روشن شدن کامل ترانزیستور - توسط ommid_be - ۰۱-شهریور-۱۳۸۹, ۰۱:۴۶:۰۱,
RE: مشکل عدم روشن شدن کامل ترانزیستور - توسط reza555 - ۰۱-شهریور-۱۳۸۹, ۰۱:۴۹:۳۴,
RE: مشکل عدم روشن شدن کامل ترانزیستور - توسط ommid_be - ۰۱-شهریور-۱۳۸۹, ۰۱:۵۴:۳۳,
RE: مشکل عدم روشن شدن کامل ترانزیستور - توسط reza555 - ۰۱-شهریور-۱۳۸۹, ۰۲:۰۱:۴۳,
RE: مشکل عدم روشن شدن کامل ترانزیستور - توسط ommid_be - ۰۱-شهریور-۱۳۸۹, ۰۲:۰۴:۴۴,
RE: مشکل عدم روشن شدن کامل ترانزیستور - توسط reza555 - ۰۱-شهریور-۱۳۸۹, ۰۲:۱۲:۵۷,
RE: مشکل عدم روشن شدن کامل ترانزیستور - توسط ommid_be - ۰۱-شهریور-۱۳۸۹, ۰۲:۱۹:۴۴,
RE: مشکل عدم روشن شدن کامل ترانزیستور - توسط t3r!p3000 - ۰۱-شهریور-۱۳۸۹, ۰۲:۳۱:۱۸,
RE: مشکل عدم روشن شدن کامل ترانزیستور - توسط ommid_be - ۰۱-شهریور-۱۳۸۹, ۰۲:۵۷:۳۶,
RE: مشکل عدم روشن شدن کامل ترانزیستور - توسط t3r!p3000 - ۰۱-شهریور-۱۳۸۹, ۰۳:۱۷:۵۸,
RE: مشکل عدم روشن شدن کامل ترانزیستور - توسط ommid_be - ۰۱-شهریور-۱۳۸۹, ۰۳:۲۹:۱۵,
RE: مشکل عدم روشن شدن کامل ترانزیستور - توسط t3r!p3000 - ۰۱-شهریور-۱۳۸۹, ۰۳:۵۱:۵۷,
RE: مشکل عدم روشن شدن کامل ترانزیستور - توسط ommid_be - ۰۱-شهریور-۱۳۸۹, ۰۴:۱۹:۴۳,
RE: مشکل عدم روشن شدن کامل ترانزیستور - توسط t3r!p3000 - ۰۱-شهریور-۱۳۸۹, ۰۴:۴۰:۵۸,
RE: مشکل عدم روشن شدن کامل ترانزیستور - توسط ommid_be - ۰۱-شهریور-۱۳۸۹, ۰۴:۵۷:۳۲,
RE: مشکل عدم روشن شدن کامل ترانزیستور - توسط t3r!p3000 - ۰۱-شهریور-۱۳۸۹, ۰۴:۵۱:۲۳,
RE: مشکل عدم روشن شدن کامل ترانزیستور - توسط reza555 - ۰۱-شهریور-۱۳۸۹, ۱۱:۵۵:۵۸,
RE: مشکل عدم روشن شدن کامل ترانزیستور - توسط t3r!p3000 - ۰۱-شهریور-۱۳۸۹, ۱۲:۴۹:۴۰,
RE: مشکل عدم روشن شدن کامل ترانزیستور - توسط ommid_be - ۰۱-شهریور-۱۳۸۹, ۲۱:۴۱:۴۴,
RE: مشکل عدم روشن شدن کامل ترانزیستور - توسط t3r!p3000 - ۰۱-شهریور-۱۳۸۹, ۲۲:۰۲:۳۷,
RE: مشکل عدم روشن شدن کامل ترانزیستور - توسط ommid_be - ۰۱-شهریور-۱۳۸۹, ۲۲:۱۴:۵۵,

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  ترانزیستور bsz 1 2,129 ۱۳-مهر-۱۳۹۵, ۰۱:۰۹:۵۵
آخرین ارسال: poweng
  طـــــــــراحی برای ترانزیستور cortex-m3 12 14,927 ۲۱-دى-۱۳۹۴, ۱۳:۵۲:۴۴
آخرین ارسال: parsegade
  سوییچ با ترانزیستور به جای رله hamed_458 8 12,629 ۲۳-آبان-۱۳۹۴, ۱۹:۲۶:۰۵
آخرین ارسال: ali-200
  ترانزیستور BJT ولتاژ بالا SMD namesis 0 2,053 ۳۱-تير-۱۳۹۴, ۲۳:۰۶:۴۱
آخرین ارسال: namesis
  [سوال] پیشنهاد دو مدل ترانزیستور morrning 4 4,517 ۱۹-خرداد-۱۳۹۳, ۲۱:۳۲:۱۷
آخرین ارسال: morrning
  ترانزیستور 30 آمپر فروم باز 4 4,823 ۱۲-اسفند-۱۳۹۲, ۱۶:۲۴:۳۴
آخرین ارسال: ali tv
  [سوال] ترانزیستور با پهنای باند بین (1 - 20) مگاهرتز ویا بیشتر من عاشق ایرانوج 0 1,836 ۲۵-خرداد-۱۳۹۲, ۰۰:۲۴:۳۲
آخرین ارسال: من عاشق ایرانوج
  بایاس ترانزیستور فروم باز 30 22,246 ۱۰-دى-۱۳۹۱, ۰۰:۱۶:۳۵
آخرین ارسال: student-p
  كليد روشن / خاموش majid36 3 2,966 ۱۵-مهر-۱۳۹۱, ۰۱:۰۲:۳۶
آخرین ارسال: hadikh73
  داغ کردن ترانزیستور bigbig 11 13,850 ۱۴-آبان-۱۳۹۰, ۱۴:۰۱:۵۳
آخرین ارسال: علي برقي

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS