امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
طرح سنسور مادون قرمز براي اندازه گيري ضربان قلب
نویسنده پیام
akbar_online آفلاین
كاربر تک ستاره
*

موضوع‌ها: 14

تشکرها : 7
( 4 تشکر در 2 ارسال )
ارسال: #6
RE: طرح سنسور مادون قرمز براي اندازه گيري ضربان قلب
دارم دیگه دیوانه میشم کسی نیست به من کمک کنه قسمت میکرو قشنگ کارمی کنه این قسمت آمپلی فایر داره اذیت میکنه درست نمیتونم سیگنال بگیرم اون مقاومت هایی که تو سایت استفاده کرده یعنی مقاومت های آبی رنگ با این مقاومت های داخل عکس من فرق داره البته از نظر اندازه مقاومت باهم یکی هستندومن به جای امپلی فایر سایت از آمپلی فایر TL082 استفاده کردم این آمپلی فایر خوبه ولتاژ ورودی آمپلی فایر TL082 چند باید باشه
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۸-دى-۱۳۹۰, ۱۷:۲۰:۰۲، توسط akbar_online.)
۱۸-دى-۱۳۹۰, ۱۷:۱۶:۳۶

پیام‌های داخل این موضوع
RE: طرح سنسور مادون قرمز براي اندازه گيري ضربان قلب - توسط akbar_online - ۱۸-دى-۱۳۹۰, ۱۷:۱۶:۳۶

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  معرفی یک سنسور جریان برای اتصال به میکرو ؟ mega16 6 1,738 ۲۷-اردیبهشت-۱۳۹۹, ۱۷:۳۸:۳۲
آخرین ارسال: Ambassador
  اتصال سنسور lm35 در فاصله 12 متری به میکرو ؟ mega16 3 1,643 ۲۷-بهمن-۱۳۹۸, ۱۸:۴۳:۲۸
آخرین ارسال: aKaReZa75
  اندازه گیر سلف و خازن با میکروکنترلر AVR baharbahari 33 27,119 ۱۴-دى-۱۳۹۶, ۰۰:۴۳:۵۹
آخرین ارسال: 1نفر
  ربات مسیریاب ۲۴ سنسور Erfanbeigi 3 2,650 ۰۷-آبان-۱۳۹۶, ۰۰:۴۲:۴۱
آخرین ارسال: 1نفر
  فرستنده گیرنده مادون قرمز 4 کاناله مادون قرمز با avr ؟ mega32 3 3,101 ۲۸-فروردین-۱۳۹۶, ۰۹:۲۴:۱۶
آخرین ارسال: agape
  راه اندازی سنسور sht11 blackstar368 10 10,511 ۲۶-دى-۱۳۹۵, ۱۲:۲۲:۴۷
آخرین ارسال: ehsan1082
  كدهاي ريموت كنترل سيستمهاي صوتي و تصويري براي AVR ghafari 64 54,234 ۲۷-آذر-۱۳۹۵, ۱۴:۱۴:۳۳
آخرین ارسال: safeland
  درخواست مدار محاسبه سرعت با سنسور مادون قرمز maxell2500 8 6,690 ۲۸-اردیبهشت-۱۳۹۵, ۰۰:۱۰:۴۱
آخرین ارسال: maxell2500
  [سوال] سنسور فرستنده و گیرنده مادون قرمز rezamajdi 2 3,082 ۰۸-بهمن-۱۳۹۴, ۰۰:۱۰:۴۸
آخرین ارسال: rezamajdi
  درخواست كمك براي رفع اشكال برنامه بيسيك يك دما سنج shoghal 16 7,341 ۰۵-مرداد-۱۳۹۴, ۱۵:۰۱:۲۶
آخرین ارسال: shoghal

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS