امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
راهنمایی برای ساخت دزدگیر با atmega8
نویسنده پیام
alasht آفلاین
كاربر تک ستاره
*

موضوع‌ها: 10

تشکرها : 31
( 0 تشکر در 0 ارسال )
ارسال: #1
راهنمایی برای ساخت دزدگیر با atmega8
با سلام خدمت دوستان
دوستانی که در جریان تاپیکهای پی در پی من هستند حتما متوجه شدند که بالاخره تونستم اولین مدارم که یک دما سنج بود رو درست کنم و اطلاعات دما رو روی سون سگمنت نشون بدم و به پورت سریال بفرستم و .... Biggrin
حالا میخوام پا را فراتر بزارم و یه پروژه سخت تر رو شروع کنم که البته برای اساتید مطمئنا کار راحتیه
من میخوام یه دزدگیر با atmega8 درست کنم
این پروژه تو اینترنت زیاده و ولی هیچ کدومش اونی که من میخوام نیست !
طبق تحقیقاتی که کردم برای تشخیص حرکت انسان باید از سنسور pir استفاده کنم

حالا برای شروع کار اول میخوام اطلاعات کامل کسب کنم بعد برم قطعات مورد نیاز رو بخرم و کار رو شروع کنم
لطفا اگه بعضی سوالام خنده دار بود به بزرگی خودتون ببخشید چون هنوز خیلی چیزا رو نمیدونم
حالا سوالاتم اینه :
1 . مدل سنسور pir ای که باید استفاده بشه چی هست ؟
2 . لنز تقویت کننده pir اسمش چیه و موقع خرید باید بگم چی بده ؟ Biggrin
3 . چطوری این سنسور رو به در و دیوار نصب کنم ؟ ( میخوام به تعداد کافی از این سنسورا رو در و دیوار نصب کنم برای تحت پوشش قرار دادن کل اتاقا )
4 . چطوری این سنسورایی که رو دیوار نصب کردم رو سیم کشی کنم و به برد اصلی وصل کنم ؟ ( چون اینجور که من فکر میکنم کل خونه میشه پر سیم :دی )

فعلا همین چند تا سوال رو دوستان زحمت بکشن جواب بدن ممنون میشم تا بعد بریم سر سوالات بعدی
با تشکر
۱۱-فروردین-۱۳۹۱, ۰۰:۰۰:۵۶

پیام‌های داخل این موضوع
راهنمایی برای ساخت دزدگیر با atmega8 - توسط alasht - ۱۱-فروردین-۱۳۹۱, ۰۰:۰۰:۵۶
RE: راهنمایی برای ساخت دزدگیر با atmega8 - توسط EBKA - ۱۱-فروردین-۱۳۹۱, ۱۲:۱۴:۱۶,
RE: راهنمایی برای ساخت دزدگیر با atmega8 - توسط farshad1195 - ۱۱-فروردین-۱۳۹۱, ۱۸:۴۶:۵۲,
RE: راهنمایی برای ساخت دزدگیر با atmega8 - توسط robojalal - ۱۲-فروردین-۱۳۹۱, ۰۹:۵۶:۴۷,
RE: راهنمایی برای ساخت دزدگیر با atmega8 - توسط alasht - ۱۳-فروردین-۱۳۹۱, ۱۲:۲۱:۰۵,
RE: راهنمایی برای ساخت دزدگیر با atmega8 - توسط EBKA - ۱۳-فروردین-۱۳۹۱, ۱۷:۴۱:۳۴,
RE: راهنمایی برای ساخت دزدگیر با atmega8 - توسط alasht - ۱۳-فروردین-۱۳۹۱, ۲۲:۳۳:۵۲,
RE: راهنمایی برای ساخت دزدگیر با atmega8 - توسط robojalal - ۱۴-فروردین-۱۳۹۱, ۰۶:۴۸:۳۹,

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  درخواست راهنمایی برای یک دوست GOLDOST 1 0 ۱۵-بهمن-۱۴۰۲, ۰۰:۴۶:۵۱
آخرین ارسال: GOLDOST
  2 در یک (خازن و سلف سنج) دقیق LC Meter با ATMega8 alimogmov 2 6,813 ۲۰-آبان-۱۳۹۷, ۰۳:۱۶:۵۰
آخرین ارسال: DJ-Sichan
  راهنمایی در مورد کنترل دور موتور کولر sinastar 12 23,448 ۱۰-آبان-۱۳۹۷, ۱۰:۱۸:۵۹
آخرین ارسال: alimogmov
  درخواست راهنمایی منو سازی برای Atmega32 به زبان بیسیک برویglcd armin111 9 6,171 ۱۶-شهریور-۱۳۹۶, ۱۱:۳۹:۲۵
آخرین ارسال: sky_man847
  بهترین روش برای ساخت منو sky_man847 0 3,480 ۱۶-شهریور-۱۳۹۶, ۱۱:۰۶:۰۵
آخرین ارسال: sky_man847
  راهنمایی برای انتخاب پروگرامر Ambassador 5 8,523 ۰۴-مرداد-۱۳۹۶, ۱۶:۰۳:۵۹
آخرین ارسال: CONTOROLER
  درخواست راهنمایی ولوم دیجیتالی sobhan6831 0 2,210 ۰۶-اردیبهشت-۱۳۹۶, ۲۱:۱۷:۳۵
آخرین ارسال: sobhan6831
  راهنمایی برای حل مشکل برنامه در بسکام fedagh 2 3,420 ۱۲-دى-۱۳۹۵, ۱۸:۳۰:۵۹
آخرین ارسال: fedagh
  درخواست راهنمایی درباره دماسنج و رطوبت سنج fedagh 2 3,195 ۰۳-دى-۱۳۹۵, ۰۱:۲۵:۰۷
آخرین ارسال: omid_phoenix
  درخواست راهنمایی از دوستان p.n 5 3,540 ۰۶-آذر-۱۳۹۵, ۲۳:۲۹:۱۹
آخرین ارسال: Ambassador

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS