امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تقویت ولتاژ dc
نویسنده پیام
alirezajf68 آفلاین
تازه وارد

موضوع‌ها: 12

تشکرها : 0
( 1 تشکر در 1 ارسال )
ارسال: #1
تقویت ولتاژ dc
سلام بچه ها خسته نباشید
من 2تا سیم به پایه های موتور ویبره موبایلم لحیم کردم و می خوام وقتی موبایلم زنگ می خوره یه پایه میکرو 1 بشه(یعنی ولتاژ به 5 ولت برسه). وقتی موبایلم زنگ می خوره ولتاژ ویبره بصورت dc از صفر ولت تا 1.76 ولت تغییر می کنه ومن باید این ولتاژ رو تقویت کنم و به صفر تا 5 ولت برسونم.
یه بار با استفاده از lm324 مدار تقویت کننده وارون نکننده ساختم که R فیدبک من 2.2k اهم و R1 من 1k اهم بود و vcc آی سی (lm324) یازده ولت بود که خروجی 5 ولت می گرفتم(اگه کمتر از 11 ولت به آی سی ولتاژ می دادم خروجی من کمتر از 5 ولت می شد که به درد من نمی خورد) ولی این مدار بعضی موقع خروجی کمتر از 5 ولت(تقریبا2.5)نشون میداد(انگار قاط میزد)مقاومت ها رو تغییر دادم تا طبق فرمولvout=vin(1+Rf/R1 ببینم باز نتیجه مطلوب رو میگیرم ولی باز میدیدم تو تستهای اولیه خوب جواب میده ولی باز قاط میزنه.
یه بار دیگه اومدم از lm324 بعنوان مقایسه کننده استفاده کردم وبه پایه شماره 2 یه پتانسیو متر 10k اهم وصل کردم واون رو روی 1 ولت تنظیم کردم.سر مثبت سیم ویبره رو به پایه شماره 3 وصل کردم ولی این بار بخاطر اینکه خروجی 5 ولت از آی سی بگیرم مجبور شدم به vcc آی سی ولتاژ 18 ولت اعمال کنم ولی باز هم بعضی موقع قاط میزنه. مطمئنم مدار رو به درستی میبندم نقشه تقویت کننده و مقایسه کننده رو از منابع مختلف دیدم ویک هفته تمام رو روی این مدار کار کردم ولی هنوز نتیجه نگرفتم.نقشه مدارم رو تو ضمیمه میذارم .لطفا توضیحات تئوری ندید که من از بس این مطالب رو بررسی کردم همه رو حفظ شدم .این چیزایی که ماتو کتابا میخونیم همش در حالت ایده آله که در عمل خیلی با تئوری فرق داره.منبع تغذیه من یه آداپتور معمولی با قابلیت تغییر ولتاژه. شما باشین بخواین این کار رو انجام بدین چی کار می کنید؟لطفا اگه تجربه دارید وقبلا ولتاژی رو تقویت کردید به این تاپیک جواب بدید و الا مطالب تئوری به درد من نمیخوره!

فایل‌(های) پیوست شده بندانگشتی (ها)

۱۵-اردیبهشت-۱۳۹۱, ۰۱:۳۷:۲۳

پیام‌های داخل این موضوع
تقویت ولتاژ dc - توسط alirezajf68 - ۱۵-اردیبهشت-۱۳۹۱, ۰۱:۳۷:۲۳
RE: تقویت ولتاژ dc - توسط robojalal - ۱۵-اردیبهشت-۱۳۹۱, ۰۳:۱۰:۵۸,
RE: تقویت ولتاژ dc - توسط alirezajf68 - ۱۶-اردیبهشت-۱۳۹۱, ۰۱:۳۷:۴۴,
RE: تقویت ولتاژ dc - توسط ha_60 - ۱۶-اردیبهشت-۱۳۹۱, ۱۱:۳۷:۲۴,
RE: تقویت ولتاژ dc - توسط sharin - ۲۴-اردیبهشت-۱۳۹۱, ۲۱:۴۰:۳۷,

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  [فوری] ساخت رگولاتور ولتاژ 60 ولت 10 آمپر mahzak 7 8,854 ۲۱-خرداد-۱۳۹۷, ۱۳:۱۱:۲۸
آخرین ارسال: 1نفر
  [فوری] ساخت پالسر های ولتاژ (high voltage)لیزر ghasemataee 1 2,652 ۱۱-خرداد-۱۳۹۵, ۱۵:۳۷:۱۱
آخرین ارسال: ghasemataee
  درخواست راهنمایی تقویت کننده ولتاژ با فرکانس 50 کیلوهرتز sinastar 0 1,902 ۱۹-دى-۱۳۹۴, ۲۳:۴۰:۰۵
آخرین ارسال: sinastar
  ولتاژ کاری ماژول تابلو روان ؟ Dastanjahan 4 2,984 ۰۲-فروردین-۱۳۹۴, ۱۱:۳۵:۴۴
آخرین ارسال: Ambassador
  تبدیل ولتاژ dc به ac ka-arash 1 2,825 ۰۹-اسفند-۱۳۹۳, ۰۲:۱۷:۳۵
آخرین ارسال: vigraz
  کاهنده ولتاژ dc بدون استفاده از سوئیچینگ elecont89 5 6,265 ۲۲-مرداد-۱۳۹۲, ۲۲:۴۵:۰۶
آخرین ارسال: aKaReZa75
  مدار تقویت کننده کلاس b abbasalifix 0 2,873 ۲۳-دى-۱۳۹۱, ۱۸:۳۶:۲۸
آخرین ارسال: abbasalifix
  ولتاژ بالا يا آمپراژ بالا ، براي توان مشخص ? rdscience 10 10,155 ۲۶-آذر-۱۳۹۱, ۱۰:۵۱:۱۶
آخرین ارسال: akbar8
  برعكس زدن ولتاژ مثبت و منفي gaston 2 3,952 ۰۵-مهر-۱۳۹۰, ۱۰:۳۲:۵۵
آخرین ارسال: mohsen88
  روش های یافتن پیک یک ولتاژ ac mehrdadgh 6 9,374 ۲۳-آبان-۱۳۸۸, ۲۱:۰۴:۳۸
آخرین ارسال: mehrdadgh

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS