امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
برنامه حمله اتوامتیک رو سایت باگ دار
نویسنده پیام
rap0661 آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 16

تشکرها : 1
( 84 تشکر در 71 ارسال )
ارسال: #22
RE: برنامه حمله اتوامتیک رو سایت باگ دار
نه جناب پروگرمر من از شما ناراحت نیستم یا از حرف هاتون ناراحت نیستم هرچی باشه شما هم نظر خودتون رو گفتید بهتره از اونی که اسم نمیبرم اما اومده حرف های منو تیکه برداری میکنه با نقل قول میزنه اون یکی میاد تشکر میزنه! اخه یکی نیست بگه به جای وقت گذاشتن رو این حداقل یا کمک کن یا نمیتونی پست نده مگه مجبوری

دوم پروگرمر عزیز من که نگفتم همشو بدید یا بنویسید گفتم راهنمایی اونم نه بگید دو تا تکسبیار بده اونجا و... اگه راهنماییاینطور باه خودم راهنما تمام اساتید هستم

به هر حال بازم ممنون حداق تاپیک رو از خاک در اوردیم

بدرود
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۴-فروردین-۱۳۹۲, ۱۷:۳۲:۴۲، توسط rap0661.)
۲۴-فروردین-۱۳۹۲, ۱۷:۲۹:۱۸

پیام‌های داخل این موضوع
برنامه حمله اتوامتیک رو سایت باگ دار - توسط rap0661 - ۱۰-مرداد-۱۳۹۱, ۱۸:۳۷:۲۴,
RE: برنامه حمله اتوامتیک رو سایت باگ دار - توسط lord_viper - ۱۰-مرداد-۱۳۹۱, ۲۱:۲۸:۰۵,
RE: برنامه حمله اتوامتیک رو سایت باگ دار - توسط rap0661 - ۱۵-مهر-۱۳۹۱, ۲۱:۰۵:۵۱,
RE: برنامه حمله اتوامتیک رو سایت باگ دار - توسط rap0661 - ۱۲-مرداد-۱۳۹۱, ۲۰:۲۷:۲۷,
RE: برنامه حمله اتوامتیک رو سایت باگ دار - توسط babyy - ۱۳-مرداد-۱۳۹۱, ۰۴:۵۹:۲۵,
RE: برنامه حمله اتوامتیک رو سایت باگ دار - توسط rap0661 - ۱۹-مرداد-۱۳۹۱, ۱۹:۳۲:۴۹,
RE: برنامه حمله اتوامتیک رو سایت باگ دار - توسط parham2010 - ۲۶-مرداد-۱۳۹۱, ۱۹:۴۶:۳۹,
RE: برنامه حمله اتوامتیک رو سایت باگ دار - توسط apcog - ۲۸-مرداد-۱۳۹۱, ۱۲:۰۱:۵۹,
RE: برنامه حمله اتوامتیک رو سایت باگ دار - توسط rap0661 - ۱۳-مهر-۱۳۹۱, ۱۹:۴۴:۰۲,
RE: برنامه حمله اتوامتیک رو سایت باگ دار - توسط Ghoghnus - ۱۳-مهر-۱۳۹۱, ۲۰:۴۰:۵۲,
RE: برنامه حمله اتوامتیک رو سایت باگ دار - توسط rap0661 - ۱۷-مهر-۱۳۹۱, ۱۹:۲۲:۵۸,
RE: برنامه حمله اتوامتیک رو سایت باگ دار - توسط Ghoghnus - ۱۸-مهر-۱۳۹۱, ۰۰:۲۸:۵۵,
RE: برنامه حمله اتوامتیک رو سایت باگ دار - توسط rap0661 - ۲۰-مهر-۱۳۹۱, ۱۹:۴۳:۵۸,
RE: برنامه حمله اتوامتیک رو سایت باگ دار - توسط Ghoghnus - ۲۰-مهر-۱۳۹۱, ۲۰:۰۳:۳۴,
RE: برنامه حمله اتوامتیک رو سایت باگ دار - توسط Ghoghnus - ۲۰-مهر-۱۳۹۱, ۲۱:۰۸:۱۵,
RE: برنامه حمله اتوامتیک رو سایت باگ دار - توسط rap0661 - ۲۱-فروردین-۱۳۹۲, ۰۰:۲۸:۰۴,
RE: برنامه حمله اتوامتیک رو سایت باگ دار - توسط Mr.pRoGraMmer - ۲۱-فروردین-۱۳۹۲, ۰۱:۱۷:۰۳,
RE: برنامه حمله اتوامتیک رو سایت باگ دار - توسط rap0661 - ۲۴-فروردین-۱۳۹۲, ۱۲:۳۵:۴۷,
RE: برنامه حمله اتوامتیک رو سایت باگ دار - توسط Mr.pRoGraMmer - ۲۴-فروردین-۱۳۹۲, ۱۲:۴۲:۰۰,
RE: برنامه حمله اتوامتیک رو سایت باگ دار - توسط rap0661 - ۲۴-فروردین-۱۳۹۲, ۱۷:۲۹:۱۸

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Question ارتباط بین وب سایت و برنامه local a1b2uu 0 2,371 ۱۸-شهریور-۱۳۸۹, ۱۱:۲۰:۴۱
آخرین ارسال: a1b2uu
Question نوشتن داخل سایت از طریق برنامه (سوال!) Salivan 25 18,832 ۲۸-مرداد-۱۳۸۸, ۱۲:۰۰:۴۲
آخرین ارسال: kimiafars
Wink چگونه برنامه ادرس یه سایت رو که باز میکنیم بفهمه kimiafars 5 3,935 ۱۰-فروردین-۱۳۸۸, ۲۰:۴۰:۱۹
آخرین ارسال: kimiafars
  ارتباط برنامه با اینترنت و دیتابیس سایت web30t 5 6,810 ۲۳-اسفند-۱۳۸۷, ۲۰:۴۳:۵۱
آخرین ارسال: web30t
Question بسته شدن برنامه و باز شدن وب سایت Salivan 1 1,816 ۰۷-بهمن-۱۳۸۷, ۱۴:۳۰:۳۹
آخرین ارسال: babyy

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS