امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ساخت مولتی متر دیجیتالی دقیق با میکرو avr
نویسنده پیام
omid_phoenix آفلاین
مدیر بخش

موضوع‌ها: 108

تشکرها : 12682
( 15433 تشکر در 4574 ارسال )
ارسال: #3
RE: ساخت مولتی متر دیجیتالی دقیق با میکرو avr
(۲۶-فروردین-۱۳۹۲, ۱۹:۴۴:۰۸)مهشید.الکترونیک نوشته است: سلام اقا امید.مرسی بابت این پروژه خوبی گذاشتین خیلی جالبهClap
من ولت متر رو دیده بودم اما مولتیمتر رو نه
اقا امید چند تا سوال دارم
1.میشه روی برد بورد اینو پیاده سازی کرد؟؟یا باید به صورت pcb کار کنم؟
2.شما فایل هگز گذاشتین.خود برنامه به صورت بیسیک نوشته شده؟اونو نذاشتین؟(نبایدگذاشته بشه)
مرسی.
سلام
خواهش میکنم وظیفمونه
1-مشکلی نیست میتوند قبل زدن pcb رو بردبرد تست کنید و یه شماتیک داخل همون پوشه پیوست قرار داره از روی اون مدار و پیاده کنید
2-برنامه رو نمی دونم به چه زبانیه چون منم فقط فایل هگزش و گرفتم واگرنه مسلمنا سورس کامل و میذاشتم

یاعلی

۲۶-فروردین-۱۳۹۲, ۲۲:۱۹:۵۰
تشکر شده توسط : aKaReZa75, helma, babyy, aliavr1, jamalmusic

پیام‌های داخل این موضوع
ساخت مولتی متر دیجیتالی دقیق با میکرو avr - توسط omid_phoenix - ۲۵-فروردین-۱۳۹۲, ۱۹:۲۰:۵۷,
RE: ساخت مولتی متر دیجیتالی دقیق با میکرو avr - توسط orange signal - ۲۶-فروردین-۱۳۹۲, ۱۹:۴۴:۰۸,
RE: ساخت مولتی متر دیجیتالی دقیق با میکرو avr - توسط omid_phoenix - ۲۶-فروردین-۱۳۹۲, ۲۲:۱۹:۵۰
RE: ساخت مولتی متر دیجیتالی دقیق با میکرو avr - توسط a.mehran - ۳۱-شهریور-۱۳۹۳, ۱۴:۰۱:۴۱,
RE: ساخت مولتی متر دیجیتالی دقیق با میکرو avr - توسط aKaReZa75 - ۲۶-فروردین-۱۳۹۲, ۲۲:۵۸:۴۸,
RE: ساخت مولتی متر دیجیتالی دقیق با میکرو avr - توسط omid_phoenix - ۲۷-فروردین-۱۳۹۲, ۰۰:۱۶:۴۵,
RE: ساخت مولتی متر دیجیتالی دقیق با میکرو avr - توسط omid_phoenix - ۳۱-شهریور-۱۳۹۳, ۱۲:۰۳:۰۷,
RE: ساخت مولتی متر دیجیتالی دقیق با میکرو avr - توسط helma - ۳۱-شهریور-۱۳۹۳, ۱۹:۲۱:۲۹,

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  پروژه ساعت-تقویم-دماسنج دیجیتالی reza-m 9 12,569 ۱۱-بهمن-۱۳۹۳, ۱۳:۲۲:۰۲
آخرین ارسال: farshadfadaiee
  ساعت دیجیتالی با سون سگمنت های دست ساز Ambassador 0 7,536 ۲۱-آبان-۱۳۹۰, ۱۰:۲۳:۳۷
آخرین ارسال: Ambassador

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS