امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کمک در شمردن تعداد رکوردهای زیاد با شرط
نویسنده پیام
hhboy آفلاین
تازه وارد

موضوع‌ها: 2

تشکرها : 7
( 3 تشکر در 3 ارسال )
ارسال: #1
Exclamation  کمک در شمردن تعداد رکوردهای زیاد با شرط
با سلام
دوستان من یه جدول دارم که روزانه سه هزار رکورد بهش اضافه میشه بعد میخواستم این تعداد رو بر اساس ستون تاریخی که در جدول دارم بشمارم حالا یه مثال میزنم که بیشتر متوجه بشید
DATEADD -- ----- - -- - - -ID

132-- -- -- - - - - - - -2013/05/07
133----- - -- - - - - -- 2013/05/08
134 -- - - - - -- - - - - 2013/05/08
135- -- - - - - - - - - 2013/05/08
حالا شما فکر کنید ما میخوایم رکوردهایی رو بشماریم که تاریخشون امروز باشه و ااینکار رو هم هر 20 ثانیه که رکوردهامون اضافه میشه انجام بدیم از روالهای ذخیره شده استفاده می کنم و دستور COUNT میخواستم از شما دوستان بپرسم راه حل بهتری برای شمارش این تعداد زیاد ندارید؟
۱۸-اردیبهشت-۱۳۹۲, ۱۲:۵۷:۵۳

پیام‌های داخل این موضوع
کمک در شمردن تعداد رکوردهای زیاد با شرط - توسط hhboy - ۱۸-اردیبهشت-۱۳۹۲, ۱۲:۵۷:۵۳
RE: کمک در شمردن تعداد رکوردهای زیاد با شرط - توسط Di Di - ۱۸-اردیبهشت-۱۳۹۲, ۱۳:۱۹:۴۲,
RE: کمک در شمردن تعداد رکوردهای زیاد با شرط - توسط الیه - ۱۹-اردیبهشت-۱۳۹۴, ۱۸:۲۴:۱۳,
RE: کمک در شمردن تعداد رکوردهای زیاد با شرط - توسط hhboy - ۲۱-اردیبهشت-۱۳۹۲, ۰۸:۲۴:۵۴,
RE: کمک در شمردن تعداد رکوردهای زیاد با شرط - توسط Di Di - ۲۱-اردیبهشت-۱۳۹۲, ۰۸:۴۷:۲۴,
RE: کمک در شمردن تعداد رکوردهای زیاد با شرط - توسط hhboy - ۲۱-اردیبهشت-۱۳۹۲, ۱۰:۱۲:۲۶,
RE: کمک در شمردن تعداد رکوردهای زیاد با شرط - توسط Di Di - ۲۱-اردیبهشت-۱۳۹۲, ۱۱:۰۹:۵۸,
RE: کمک در شمردن تعداد رکوردهای زیاد با شرط - توسط hamed_Arfaee - ۲۱-اردیبهشت-۱۳۹۲, ۱۹:۵۹:۳۷,
RE: کمک در شمردن تعداد رکوردهای زیاد با شرط - توسط Di Di - ۱۹-اردیبهشت-۱۳۹۴, ۲۲:۵۹:۱۹,
RE: کمک در شمردن تعداد رکوردهای زیاد با شرط - توسط الیه - ۲۰-اردیبهشت-۱۳۹۴, ۲۱:۵۵:۰۵,

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  جمع اسامی تکراری + تعداد آنها The.Ghost 1 2,033 ۰۷-مرداد-۱۳۹۴, ۱۰:۲۰:۳۸
آخرین ارسال: lord_viper
  مقایسه رکوردهای دو جدول taksa2012 11 11,136 ۰۶-آذر-۱۳۹۲, ۲۳:۵۸:۳۶
آخرین ارسال: taksa2012
  مشاهده ی همه ی رکوردهای جدول در اس کیو ال سرور ترانسپورتر 20 13,634 ۱۳-مهر-۱۳۹۲, ۱۶:۰۸:۱۵
آخرین ارسال: ترانسپورتر
  شمارش تعداد رکوردهای یک فیلد sepahbod 1 4,167 ۰۹-شهریور-۱۳۹۲, ۱۳:۳۰:۵۰
آخرین ارسال: babyy
  محاسبه تعداد کالا فاطمه وطن دوست 2 2,704 ۳۰-اسفند-۱۳۸۷, ۱۵:۲۶:۴۳
آخرین ارسال: فاطمه وطن دوست

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS