امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
7 نكته طلايي در خريد سخت افزار
نویسنده پیام
ha_60 آفلاین
بنيانگذار سايت

موضوع‌ها: 216

تشکرها : 560
( 6556 تشکر در 2385 ارسال )
ارسال: #2

اجازه هست منم يه داستان زير اينجا بگم.
يه جوون با هزار تا ايده نو كه به ذهنش رسيده مي خواد شروع كنه خوب ايده ها خيلي سنگينن و يه نفري از پسش بر نمي ياد يه چيز هايي هم در مورد كار گرو هي و ... اينا شنيده حالااز قبل يه چند نفري رو مي شناسه يا با جستجو يه چنين آدمهايي رو پيدا شروع ميكنه به بيان كردن ايده هاش ومي خواد يه گروه خيلي عالي پيدا كنه (البته ياد تون نره كه مديريت اين گروه بايد با خود همون جووني باشه كه اول گفتم ها اين خيلي مهمه) خوب اكثر اين آدمها هم دفه اولشون نيست و چشم گوششون از اين حرفها پره خودشون هم هزار تا از اين فكر ها تو سرشون هست يا امتحان كردن و يا ديدن كه بقيه با اين حرفها به جايي نرسيدن پس زياد تحويل نمي گيرن خوب اون جوون اولي هم يه نگاه مي كنه مي بينه انگار بقيه رو بيشتر تحويل مي گيرن به اين نتيجه مي رسه كه احتمالا تعداد پستهاش كم بوده و خيلي هم بقيه از سواد اون اطلاعي ندارن پس سعي مي كنه آدم فعالي بشه يه فعاليت بسيار زياد (مي دونين گوگل اگه لينكهاي سايتهاي ديگه به سايت شما يه دفه زياد بشه اين رو SPAM تشخيص مي ده و سايت رو جريمه مي كنه) ولي خوب چون اين كار ممكن نيست كارش شبيه به يه روزنامه مي شه البته بعد از يه مدتي هم خسته مي شه و ول مي كنه همين من برم

هادی امین زاده
دیدن چیزی که همه می بینند هنر نیست
بانک اطلاعات صنایع ایران.
۳۰-دى-۱۳۸۴, ۱۲:۰۷:۰۴
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
7 نكته طلايي در خريد سخت افزار - توسط - ۲۹-دى-۱۳۸۴, ۱۲:۵۰:۴۸,
[بدون عنوان] - توسط - ۳۰-دى-۱۳۸۴, ۱۲:۰۷:۰۴
آره شما فكر كن من همون جوونم - توسط - ۳۰-دى-۱۳۸۴, ۱۵:۳۸:۵۸,
[بدون عنوان] - توسط - ۳۰-دى-۱۳۸۴, ۱۵:۴۳:۲۹,
[بدون عنوان] - توسط - ۳۰-دى-۱۳۸۴, ۲۰:۵۶:۵۵,