امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ارسال صدا با استفاده از میکرو به تلفن
نویسنده پیام
mohsen_sir آفلاین
تازه وارد

موضوع‌ها: 1

تشکرها : 14
( 27 تشکر در 16 ارسال )
ارسال: #3
RE: ارسال صدا با استفاده از میکرو به تلفن
ممنون دوست من یکم گشت و گذار و مطالعه تقریبا تونستم یه مداری برای شماره گیری تونستم بدست بیارم اما حالا چطور صوت رو روی خط ارسال کنم؟یه جایی خوندم اگه یه خازن سری کنم با منبع سیگنالم و بعد به خط تلفن وصل کنم میتونم صوت رو ارسال کنم همچین چیزی درسته؟ یعنی خط تلفن به همین سادگی کار میکنه؟
۱۲-خرداد-۱۳۹۲, ۰۰:۱۶:۰۶
تشکر شده توسط : aliavr1

پیام‌های داخل این موضوع
ارسال صدا با استفاده از میکرو به تلفن - توسط mohsen_sir - ۱۱-خرداد-۱۳۹۲, ۰۹:۵۷:۵۳,
RE: ارسال صدا با استفاده از میکرو به تلفن - توسط kimiafars - ۱۱-خرداد-۱۳۹۲, ۲۰:۲۷:۲۴,
RE: ارسال صدا با استفاده از میکرو به تلفن - توسط mohsen_sir - ۱۲-خرداد-۱۳۹۲, ۰۰:۱۶:۰۶
RE: ارسال صدا با استفاده از میکرو به تلفن - توسط kimiafars - ۱۲-خرداد-۱۳۹۲, ۱۹:۴۱:۰۷,
RE: ارسال صدا با استفاده از میکرو به تلفن - توسط mohsen_sir - ۱۲-خرداد-۱۳۹۲, ۲۳:۳۷:۰۱,
RE: ارسال صدا با استفاده از میکرو به تلفن - توسط kimiafars - ۱۴-خرداد-۱۳۹۲, ۱۱:۰۷:۱۹,
RE: ارسال صدا با استفاده از میکرو به تلفن - توسط mohsen_sir - ۲۳-خرداد-۱۳۹۲, ۰۱:۲۴:۵۶,
RE: ارسال صدا با استفاده از میکرو به تلفن - توسط kimiafars - ۲۳-خرداد-۱۳۹۲, ۱۱:۲۰:۰۱,
RE: ارسال صدا با استفاده از میکرو به تلفن - توسط mohsen_sir - ۲۳-خرداد-۱۳۹۲, ۱۶:۴۵:۲۳,
RE: ارسال صدا با استفاده از میکرو به تلفن - توسط mohsen_sir - ۲۵-خرداد-۱۳۹۲, ۱۳:۱۴:۲۹,

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  مشکل در ارسال ودریافت داده باینری Index1 2 2,263 ۰۱-اردیبهشت-۱۳۹۷, ۱۱:۵۸:۵۸
آخرین ارسال: Index1
  ارسال و دریافت دیتا بین ماژول GSM وسایت hfhossein 1 2,286 ۲۶-آبان-۱۳۹۶, ۱۴:۱۳:۲۰
آخرین ارسال: hadikh73
  تست میکرو saber.k 10 14,048 ۰۹-شهریور-۱۳۹۵, ۰۲:۰۹:۲۷
آخرین ارسال: yadulla fazel
  ارسال متن از میکرو به وی بی student-p 19 19,615 ۱۲-اسفند-۱۳۹۴, ۲۱:۵۲:۰۲
آخرین ارسال: omid_phoenix
  ساخت شماره گیر تلفن توسط avr فروم باز 10 6,349 ۱۶-آذر-۱۳۹۴, ۲۱:۳۸:۴۲
آخرین ارسال: sharin
  ارسال و دريافت اطلاعات از پايه هاي AVR-ATMEGA32 mahdi321 1 2,470 ۱۹-مهر-۱۳۹۴, ۲۰:۵۳:۰۶
آخرین ارسال: milad15m
  مشکل در ارسال مقدار دو ولوم از طریق HMT-HMR starlit 6 4,105 ۰۴-مهر-۱۳۹۴, ۱۹:۱۰:۲۳
آخرین ارسال: starlit
  کد کردن دیتا برای ارسال بیسیم؟ cortex-m3 3 3,128 ۲۴-خرداد-۱۳۹۴, ۰۹:۲۲:۵۹
آخرین ارسال: student-p
  تشخیص اشغال بودن تلفن namesis 16 21,087 ۲۷-دى-۱۳۹۳, ۰۱:۲۴:۳۳
آخرین ارسال: amin.amitis
  [پروژه] ارسال اس ام اس و تماس با gsm a.mehran 24 12,160 ۲۵-آذر-۱۳۹۳, ۲۲:۳۹:۴۲
آخرین ارسال: Ambassador

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS