سلام دوستان من هم یه هم چین مشکلی رو با AVR ها داشتم خیلی تابلو بود چون میکرو با یک بار پروگرام شدن دیگه پروگرامر استارتر کیت نه 500 نه 300 اون رو نمیشناخت (البته 500 فقط مد سریال داشت) به هرحال با کلی چکنم فهمیدم مدار پروگرامر STK 300 که با هاش پروگرام می کردم و به نوسان های پورت LPT سیستم حسایت نشون میده و فیوز بیت SPI رو غیر فعال میکنه و مورد دیگه هم داشت اونم این بود که وقتی مخواستم از کریستال خارجی استفاده کنم باز به همین مورد بر می خودم که .. اما میکرو کاملا برنامه خودش رو اجرا میکرد!!!
این داستان من بود که کلی برام گرون تموم شد.. تا این که تصمیم به خرید یک پروگرامر پارالل گرفتم که روی های ولتاژ اون رو پاک کنه و پروگرام کنه. داخل فرم ها تاپیک های ایرانی چیزی دست گریم نشد جز اینکه باید 200 هزار تومان پول بیزبونو بریزم توی حلقش که یک دفعه داخل یکی از جستجو هام به
یک معجزه خوردم --->>
دکتر فیوز بیت !!!
یک شاه کار تمام عیار من خودم این رو از وبلاگ مترجم گرفتم :
http://felezyab.persianblog.ir/post/40/
بعد از این که ساختم متوجه شدم که مخترع این دیگه واقعا پدر آمورزیدست!!!!
حیف بود که به شما معرفیش نکنم واقعا خییییییییللللیییی عالیه.. هم تمام فیوز بیت ها رو به تنظیمات کار خانه می بره کاملا فقل ها رو باز میکنه ... و مدار آداپتور هر چیز دیگه ای هم لازم داره داخل خود لینک هست..
[توضیح:این وسیله کارآمد و ساده و ارزان می تواند تنظیم اشتباه و غلط فیوز بیت در میکروکنترل های نوع AVR مانند ATmega و ATtiny را بدون نیاز به کامپیوتر به حالت کارخانه برگرداند و قفل میکرو را باز کند.]
هم از اون دوست که این رو به فارسی گذاشته بود تشکر میکنم و هم از مخترع اصلی و هم از کسایی که این رو اسلاح کردن..
ای کاش میشد یک از مدیران اساتید که حجم و سرعت آپ خوبی دارند این رو داخل هاست همین انجمن بگذارند چون این دوستمون داخل پرشین همه رو یک جا گذاشته بعد هم پرشین گیگ اعتباری نداره یکدفعه دیدی زدو پاکش کرد و بعد دوباره جمع کردن این همه مطلب داخل فرم های خارجی (چون خیلی پراکنده گفتن)سخته..
موفق پیروز باشید