امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 2.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
افزایش برد RFM12BP جی پی اس و قطب نما
نویسنده پیام
hooman70 آفلاین
تازه وارد

موضوع‌ها: 2

تشکرها : 3
( 2 تشکر در 1 ارسال )
ارسال: #11
RE: افزایش برد RFM12BP جی پی اس و قطب نما
(۱۳-مهر-۱۳۹۲, ۰۹:۱۳:۱۱)hooman70 نوشته است: دوستان نظرتون در مورد اين بورد راه انداز چيه؟ من نتونستم rfm12bpراه اندازي کنم...به نظرتون اين بورد خوبه اگه تهيش کنم؟
لینک

چرا اینقدر همه غیر فعالن...حداقل ادمین یه راهنمایی ... !
۱۶-مهر-۱۳۹۲, ۱۱:۲۴:۴۷

پیام‌های داخل این موضوع
افزایش برد RFM12BP جی پی اس و قطب نما - توسط aliroosta - ۲۳-مرداد-۱۳۸۹, ۱۳:۴۷:۳۱,
RE: افزایش برد RFM12BP جی پی اس و قطب نما - توسط t3r!p3000 - ۲۳-مرداد-۱۳۸۹, ۲۳:۴۴:۳۵,
RE: افزایش برد RFM12BP جی پی اس و قطب نما - توسط aliroosta - ۲۴-مرداد-۱۳۸۹, ۰۲:۳۶:۳۴,
RE: افزایش برد RFM12BP جی پی اس و قطب نما - توسط t3r!p3000 - ۲۴-مرداد-۱۳۸۹, ۰۳:۱۰:۲۳,
RE: افزایش برد RFM12BP جی پی اس و قطب نما - توسط aliroosta - ۲۴-مرداد-۱۳۸۹, ۰۳:۳۳:۳۰,
RE: افزایش برد RFM12BP جی پی اس و قطب نما - توسط hooman70 - ۱۳-مهر-۱۳۹۲, ۰۹:۱۳:۱۱,
RE: افزایش برد RFM12BP جی پی اس و قطب نما - توسط hooman70 - ۱۶-مهر-۱۳۹۲, ۱۱:۲۴:۴۷
RE: افزایش برد RFM12BP جی پی اس و قطب نما - توسط babyy - ۱۶-مهر-۱۳۹۲, ۱۹:۱۳:۰۵,
افزایش برد RFM12BP جی پی اس و قطب نما - توسط mostafaserial - ۲۶-مرداد-۱۳۸۹, ۱۲:۲۲:۲۶,
RE: افزایش برد RFM12BP جی پی اس و قطب نما - توسط aliroosta - ۲۶-مرداد-۱۳۸۹, ۲۲:۲۳:۱۱,
RE: افزایش برد RFM12BP جی پی اس و قطب نما - توسط aliroosta - ۲۷-مرداد-۱۳۸۹, ۰۲:۵۵:۴۳,
RE: افزایش برد RFM12BP جی پی اس و قطب نما - توسط aliroosta - ۲۹-مرداد-۱۳۸۹, ۰۲:۵۰:۳۳,

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  کمک برایه افزایش برد موس بیسیم mirreza 8 8,873 ۱۸-مهر-۱۳۹۳, ۲۱:۵۰:۵۹
آخرین ارسال: a.mehran
  درخواست نقشه افزایش ولتاژ از 2 تا 4 ولت majid3770 11 17,142 ۲۲-اسفند-۱۳۹۰, ۰۱:۱۲:۴۴
آخرین ارسال: جلالی

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS