امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مشکل در تبدیل وبکم usb معمولی به ,کم بیسیم
نویسنده پیام
code91 آفلاین
كاربر تک ستاره
*

موضوع‌ها: 3

تشکرها : 54
( 43 تشکر در 13 ارسال )
ارسال: #5
RE: مشکل در تبدیل وبکم usb معمولی به ,کم بیسیم
آره حق با شماست ..

از دیشب تا حالا خیلی روش فکر کردم درسته که هزینه خرید یک وبکم معمولی 25-40 تومن میشه اما به هزینه انکه بشه اون رو به صورت بیسیم تبدیل کرد خیلی بیشتر میشه..تازه همه اینها صرفه نظر از امنیت هست. با wireless usb که هزینه ی خییلی زیاد میشه پس کلا از فکرش امدم بیرون..

اما در باره host usb همون جور که فرمودید تجربه ندارم ...قبلا هم یک دفعه خواستم استفاده برای ارتباط موبایل با میکرو استفاده کنم اما کارم با pinout های خود موبال حل شد!!..

خیلی host usb درد سر داره از پروگرم کردنش و درایورش کلا اونم بعد باید به یک فرستنده گیرنده مناسب و یک پروسسور با سرعت خوب ... اصلا حرف زدنش هم خیلی سخت میشه...:-(((((

می دونم منطقی ترین راه اینکه بجای انکه بخوام یک وبکم بگیرم بیام یک دوربین وایرلس بگیرم خودم رو راحت کنم (البته این کارو هم خواهم کرد).. اما خیلی برام جالب شد..

یعنی هیچ ic ای نیست که هرچی رو پورت usb اومد رو بفرسته به فرستنده ای یا wifi ای بلوتوسی چیزی و از اون طرف هرچی گرفت رو بده به usb بطوری که اصلا نیاز به درایور نداشته باشه.. خود درایور وبکم که روی سیستم بدون نیاز به نصب که هست فقط باید دستگاه رو مورد شناسایی قرار بده دیگه؟
۰۷-آبان-۱۳۹۲, ۱۴:۰۸:۵۵
تشکر شده توسط : Ambassador

پیام‌های داخل این موضوع
مشکل در تبدیل وبکم usb معمولی به ,کم بیسیم - توسط code91 - ۰۶-آبان-۱۳۹۲, ۱۰:۵۰:۵۱,
RE: مشکل در تبدیل وبکم usb معمولی به ,کم بیسیم - توسط sharin - ۰۶-آبان-۱۳۹۲, ۲۳:۴۵:۲۶,
RE: مشکل در تبدیل وبکم usb معمولی به ,کم بیسیم - توسط code91 - ۰۷-آبان-۱۳۹۲, ۰۰:۵۴:۳۳,
RE: مشکل در تبدیل وبکم usb معمولی به ,کم بیسیم - توسط sharin - ۰۷-آبان-۱۳۹۲, ۰۳:۳۱:۱۸,
RE: مشکل در تبدیل وبکم usb معمولی به ,کم بیسیم - توسط code91 - ۰۷-آبان-۱۳۹۲, ۱۴:۰۸:۵۵
RE: مشکل در تبدیل وبکم usb معمولی به ,کم بیسیم - توسط sharin - ۰۷-آبان-۱۳۹۲, ۱۵:۱۰:۴۷,
RE: مشکل در تبدیل وبکم usb معمولی به ,کم بیسیم - توسط code91 - ۰۷-آبان-۱۳۹۲, ۲۰:۲۱:۱۲,
RE: مشکل در تبدیل وبکم usb معمولی به ,کم بیسیم - توسط sharin - ۰۷-آبان-۱۳۹۲, ۲۳:۴۳:۲۷,
RE: مشکل در تبدیل وبکم usb معمولی به ,کم بیسیم - توسط code91 - ۰۸-آبان-۱۳۹۲, ۰۰:۳۰:۱۳,
RE: مشکل در تبدیل وبکم usb معمولی به ,کم بیسیم - توسط code91 - ۱۲-آبان-۱۳۹۲, ۱۸:۵۲:۵۴,

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS