امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ایجاد وب سایت جهت جستجوی اطلاعات افراد
نویسنده پیام
Loyal آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 41

تشکرها : 2541
( 3348 تشکر در 879 ارسال )
ارسال: #27
RE: ایجاد وب سایت جهت جستجوی اطلاعات افراد
درسته. اطلاعاتم برام میل شد.
رفتم توی قسمت مدیریتش و الآن دارم باهاش کار می کنم.

آموزش ها رو هم گرفتام و دیدم. خانم وطن دوست ممنون.
ممنون از همتون که برام وقت گذاشتین.
البته هنوز زیاد باهاتون کار دارم.

اولش با IP فقط می تونستم برم توی پنل سایتم.
بعدش با cp.sitename.ir هم درست شد.

حالا کارم که تموم شد آدرس سایتو میدم تستش کنین.

حالا یه سؤال، سایاتمو که پابلیش کنم و زیپش کنم و بذارم توی پوشه root و بعدش هم آنزیپ کنم، قابل استفاده است؟
تست کردم فقط خطا میاد. فکر کنم به Web.Config ربط داشته باشه.

۲۹-بهمن-۱۳۹۲, ۱۵:۰۲:۴۷
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : فاطمه وطن دوست, Ambassador

پیام‌های داخل این موضوع
ایجاد وب سایت جهت جستجوی اطلاعات افراد - توسط Loyal - ۲۶-بهمن-۱۳۹۲, ۱۶:۵۸:۰۳,
RE: ایجاد وب سایت جهت جستجوی اطلاعات افراد - توسط babyy - ۲۶-بهمن-۱۳۹۲, ۱۸:۵۵:۱۱,
RE: ایجاد وب سایت جهت جستجوی اطلاعات افراد - توسط Ghoghnus - ۲۶-بهمن-۱۳۹۲, ۲۰:۴۴:۳۰,
RE: ایجاد وب سایت جهت جستجوی اطلاعات افراد - توسط Loyal - ۲۶-بهمن-۱۳۹۲, ۲۲:۴۲:۱۷,
RE: ایجاد وب سایت جهت جستجوی اطلاعات افراد - توسط Ghoghnus - ۲۶-بهمن-۱۳۹۲, ۲۳:۲۰:۴۷,
RE: ایجاد وب سایت جهت جستجوی اطلاعات افراد - توسط Loyal - ۲۶-بهمن-۱۳۹۲, ۲۳:۴۵:۰۶,
RE: ایجاد وب سایت جهت جستجوی اطلاعات افراد - توسط Ghoghnus - ۲۷-بهمن-۱۳۹۲, ۰۹:۵۳:۱۹,
RE: ایجاد وب سایت جهت جستجوی اطلاعات افراد - توسط Loyal - ۲۷-بهمن-۱۳۹۲, ۱۱:۱۵:۱۲,
RE: ایجاد وب سایت جهت جستجوی اطلاعات افراد - توسط Ghoghnus - ۲۷-بهمن-۱۳۹۲, ۱۶:۴۳:۴۰,
RE: ایجاد وب سایت جهت جستجوی اطلاعات افراد - توسط Loyal - ۲۷-بهمن-۱۳۹۲, ۱۴:۰۷:۵۴,
RE: ایجاد وب سایت جهت جستجوی اطلاعات افراد - توسط babyy - ۲۷-بهمن-۱۳۹۲, ۲۰:۰۶:۰۲,
RE: ایجاد وب سایت جهت جستجوی اطلاعات افراد - توسط Loyal - ۲۷-بهمن-۱۳۹۲, ۲۲:۱۱:۲۵,
RE: ایجاد وب سایت جهت جستجوی اطلاعات افراد - توسط Ghoghnus - ۲۷-بهمن-۱۳۹۲, ۲۲:۱۶:۳۷,
RE: ایجاد وب سایت جهت جستجوی اطلاعات افراد - توسط Loyal - ۲۷-بهمن-۱۳۹۲, ۲۲:۳۰:۵۰,
RE: ایجاد وب سایت جهت جستجوی اطلاعات افراد - توسط Ghoghnus - ۲۷-بهمن-۱۳۹۲, ۲۲:۴۲:۱۸,
RE: ایجاد وب سایت جهت جستجوی اطلاعات افراد - توسط Loyal - ۲۷-بهمن-۱۳۹۲, ۲۳:۳۴:۵۳,
RE: ایجاد وب سایت جهت جستجوی اطلاعات افراد - توسط Loyal - ۲۸-بهمن-۱۳۹۲, ۰۱:۳۴:۴۷,
RE: ایجاد وب سایت جهت جستجوی اطلاعات افراد - توسط Loyal - ۲۹-بهمن-۱۳۹۲, ۰۰:۱۲:۲۷,
RE: ایجاد وب سایت جهت جستجوی اطلاعات افراد - توسط babyy - ۲۹-بهمن-۱۳۹۲, ۰۰:۴۰:۳۰,
RE: ایجاد وب سایت جهت جستجوی اطلاعات افراد - توسط Loyal - ۲۹-بهمن-۱۳۹۲, ۰۲:۲۷:۳۷,
RE: ایجاد وب سایت جهت جستجوی اطلاعات افراد - توسط Ghoghnus - ۲۹-بهمن-۱۳۹۲, ۱۰:۴۶:۲۵,
RE: ایجاد وب سایت جهت جستجوی اطلاعات افراد - توسط babyy - ۲۹-بهمن-۱۳۹۲, ۰۲:۵۲:۲۹,
RE: ایجاد وب سایت جهت جستجوی اطلاعات افراد - توسط babyy - ۲۹-بهمن-۱۳۹۲, ۱۳:۱۳:۳۹,
RE: ایجاد وب سایت جهت جستجوی اطلاعات افراد - توسط Ghoghnus - ۲۹-بهمن-۱۳۹۲, ۱۳:۳۸:۵۷,
RE: ایجاد وب سایت جهت جستجوی اطلاعات افراد - توسط Loyal - ۲۹-بهمن-۱۳۹۲, ۱۵:۰۲:۴۷
RE: ایجاد وب سایت جهت جستجوی اطلاعات افراد - توسط Ghoghnus - ۲۹-بهمن-۱۳۹۲, ۱۵:۴۸:۱۴,
RE: ایجاد وب سایت جهت جستجوی اطلاعات افراد - توسط Loyal - ۲۹-بهمن-۱۳۹۲, ۱۸:۳۷:۳۹,
RE: ایجاد وب سایت جهت جستجوی اطلاعات افراد - توسط Ghoghnus - ۲۹-بهمن-۱۳۹۲, ۲۰:۲۶:۳۸,
RE: ایجاد وب سایت جهت جستجوی اطلاعات افراد - توسط babyy - ۲۹-بهمن-۱۳۹۲, ۲۲:۴۵:۵۰,
RE: ایجاد وب سایت جهت جستجوی اطلاعات افراد - توسط Ghoghnus - ۲۹-بهمن-۱۳۹۲, ۲۳:۰۸:۲۸,
RE: ایجاد وب سایت جهت جستجوی اطلاعات افراد - توسط Loyal - ۳۰-بهمن-۱۳۹۲, ۱۹:۵۸:۳۱,
RE: ایجاد وب سایت جهت جستجوی اطلاعات افراد - توسط Loyal - ۰۱-اسفند-۱۳۹۲, ۰۵:۲۹:۰۵,
RE: ایجاد وب سایت جهت جستجوی اطلاعات افراد - توسط Ghoghnus - ۰۲-اسفند-۱۳۹۲, ۱۹:۱۵:۵۹,
RE: ایجاد وب سایت جهت جستجوی اطلاعات افراد - توسط Loyal - ۰۲-اسفند-۱۳۹۲, ۲۰:۰۴:۰۵,
RE: ایجاد وب سایت جهت جستجوی اطلاعات افراد - توسط Loyal - ۰۴-اسفند-۱۳۹۲, ۲۱:۱۵:۴۰,
RE: ایجاد وب سایت جهت جستجوی اطلاعات افراد - توسط Loyal - ۰۵-اسفند-۱۳۹۲, ۱۱:۲۳:۱۲,
RE: ایجاد وب سایت جهت جستجوی اطلاعات افراد - توسط Loyal - ۰۶-اسفند-۱۳۹۲, ۱۲:۵۲:۲۲,
RE: ایجاد وب سایت جهت جستجوی اطلاعات افراد - توسط lord_viper - ۰۶-اسفند-۱۳۹۲, ۱۹:۰۸:۱۵,
RE: ایجاد وب سایت جهت جستجوی اطلاعات افراد - توسط Loyal - ۰۷-اسفند-۱۳۹۲, ۰۱:۱۲:۰۷,
RE: ایجاد وب سایت جهت جستجوی اطلاعات افراد - توسط Loyal - ۰۸-اسفند-۱۳۹۲, ۱۳:۰۳:۳۷,
RE: ایجاد وب سایت جهت جستجوی اطلاعات افراد - توسط Ghoghnus - ۰۸-اسفند-۱۳۹۲, ۱۳:۵۱:۰۱,
RE: ایجاد وب سایت جهت جستجوی اطلاعات افراد - توسط lord_viper - ۰۸-اسفند-۱۳۹۲, ۱۴:۱۴:۱۰,
RE: ایجاد وب سایت جهت جستجوی اطلاعات افراد - توسط Loyal - ۰۸-اسفند-۱۳۹۲, ۱۶:۲۱:۳۹,
RE: ایجاد وب سایت جهت جستجوی اطلاعات افراد - توسط lord_viper - ۰۸-اسفند-۱۳۹۲, ۱۷:۰۵:۰۲,
RE: ایجاد وب سایت جهت جستجوی اطلاعات افراد - توسط Loyal - ۰۸-اسفند-۱۳۹۲, ۱۷:۳۰:۰۷,
RE: ایجاد وب سایت جهت جستجوی اطلاعات افراد - توسط Loyal - ۲۷-اسفند-۱۳۹۲, ۰۹:۳۸:۴۵,
RE: ایجاد وب سایت جهت جستجوی اطلاعات افراد - توسط lord_viper - ۲۷-اسفند-۱۳۹۲, ۱۰:۲۲:۵۷,
RE: ایجاد وب سایت جهت جستجوی اطلاعات افراد - توسط Loyal - ۲۷-اسفند-۱۳۹۲, ۱۲:۵۴:۱۱,
RE: ایجاد وب سایت جهت جستجوی اطلاعات افراد - توسط websazha - ۲۴-خرداد-۱۳۹۳, ۰۷:۰۸:۲۰,

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  ایجاد وب سایت شخصی Loyal 12 7,642 ۰۱-مرداد-۱۳۹۹, ۱۳:۴۰:۳۸
آخرین ارسال: Ghoghnus
Exclamation [سوال] وردپرس - ایجاد زیر منو - باد کدنویسی crafcrab 3 2,115 ۲۲-دى-۱۳۹۶, ۱۵:۲۱:۵۰
آخرین ارسال: crafcrab
Question [سوال] wordpress - ایجاد محدودیت طول و عرض برای آپلود عکس در گالری وردپرس crafcrab 3 2,759 ۱۴-آذر-۱۳۹۶, ۱۴:۰۳:۰۳
آخرین ارسال: lord_viper
  قرار دادن اطلاعات آن لاین در سورس pourjafari 1 2,199 ۱۵-بهمن-۱۳۸۵, ۰۳:۲۲:۴۴
آخرین ارسال: pourjafari

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS