امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
چند تا سوال درمورد object ها ...
نویسنده پیام
NabiKAZ آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 48

تشکرها : 6
( 60 تشکر در 46 ارسال )
ارسال: #42
RE:  چند تا سوال درمورد object ها ...
esmaeily-hosein نوشته است:1-به نظر من اون شرط از نظر بهينه سازي کد درست نيست
شايد به نظر خودت باعث زيبايي شدن برنامه شده باشد
ولي اگر يه کم فکر کني ميبيني که برنامه ما به زبان ماشين تبديل ميشه
که يک تقسيم معمولي در زبان ماشين در کمترين خط  5 خط ميشود
واي به حال استفاده از مد و سپس مقايسه اون با صفر
که در هر بار نيز تکرار ميشود .
ولي استفاده از 2 for فقط به زبان اسمبلي 6 خط ميشود
تازه کامپايلر معلوم نيست چگونه آنها را اسمبل ميکند و در اين مسير چقدر
کد جديد به آن اضافه ميشود .
به نظر من شما کمی زیادی مته به خشخاش میزارید ;)

esmaeily-hosein نوشته است:و در جواب اون دوستمون که گفته بود point دقیق نیست به ما بگید چرا .
نه اینکه دقیق نیست ! منظور من در زمانی بود که تصویری در زمینه قرار داد ، که در این صورت ممکن است رنگ خط ترسیم شده با تصویر یکی باشد.

esmaeily-hosein نوشته است:(به ما هم بگید یاد بگیرید ربطشم به شبکه های بزرگ و کوچک نفهمیدم )
منظور من از شبکه های بزرگ زمانی است که فاصله خطوط ترسیمی بسیار کم باشد و طول و عرض فرم نیز بسیار زیاد . خودتان در نظر بگیرید برای مکان یابی گره ، باید هر بار از گوشه فرم تمامی پیکسل ها تا رسیدن به مکان جاری موس پیمایش شود تا نقاطی که به رنگ خطوط شبکه می باشند شمارش شوند. که خیلی زمان بر است . شاید بهترین راه این باشد که مختصات جاری موس به فواصل خطوط شبکه که معلوم می باشد تثسیم شود و حاصل همان می شود. امیدوارم تونسته باشم منظور رو برسونم.

esmaeily-hosein نوشته است:و آن قسمتی که مختصات کلیک از گره ما دور یک شرط ساده نیاز داره همین .
درسته! راهش رو پیدا کردم و حل شد!

esmaeily-hosein نوشته است:حالا میخوای رو خط کلیک بشه میخوای مختصات گره رو بدست بیاری من که حسابی گیج شدم .
در حال حاظر تمام مشکلات به کمک شما و دوستان حل شد! تا مشکل بعد دوباره مزاحم خواهم شد.

esmaeily-hosein نوشته است:و اگر پس زمینه عکس باشد تو با یک رنگ خاص خط ها را رسم میکنی که با پس زمینه تفاوت دارد (اصلا منطقیشم همینه ) پس مشکلی پیش نمی آید .
هیچ تضمینی وجود ندارد که رنگ تصویر زمینه با خطوط ترسیمی یکی نشود!

esmaeily-hosein نوشته است:در مورد مشکل api :
اولا هدف من یادگیری روش جدیدی بود .
دوما همه میدونند سرعت دستورات api بدلیل اینکه به زبان ++c نوشته
شده اند از دستورات vb بیشتره .
این مورد رو ترجیح میدم با سند بهم ثابت بشه! یعنی اگر راهی باشه من این تفاوت سرعت رو لمس کنم ، اون وقت شاید ملاک رو api قرار بدم . گرچه فکر نمیکنم به دردسرش بی ارزه !

esmaeily-hosein نوشته است:برای بار دوم رسم نمیشد :
اگر خاصیت autoredraw =true باشد این مشکل بوجود می اید که مشکل قابل بحثی نیست .
موضوع به نظر ساده میاد. اما من با autoredraw =true امتحان کردم . این بار هیچ خطی ترسیم نشد. اما به محض مینیمم و ماکزیمم کردن فرم خطوط ظاهر شدند. (تنها در مورد api اینگونه بود و متد line  مشکلی نداشت!)

باز هم ازتون تشکر میکنم .
نبی

۲۳-فروردین-۱۳۸۵, ۰۴:۳۰:۱۱
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
چند تا سوال درمورد object ها ... - توسط NabiKAZ - ۱۳-فروردین-۱۳۸۵, ۱۵:۴۳:۴۴,
RE: چند تا سوال درمورد object ها ... - توسط Darg - ۱۳-فروردین-۱۳۸۵, ۱۶:۰۴:۴۵,
RE: چند تا سوال درمورد object ها ... - توسط NabiKAZ - ۱۳-فروردین-۱۳۸۵, ۱۷:۵۸:۳۶,
RE:  چند تا سوال درمورد object ها ... - توسط Darg - ۱۳-فروردین-۱۳۸۵, ۱۸:۳۱:۰۳,
RE: چند تا سوال درمورد object ها ... - توسط NabiKAZ - ۱۳-فروردین-۱۳۸۵, ۲۱:۱۵:۳۸,
RE:  چند تا سوال درمورد object ها ... - توسط Darg - ۱۴-فروردین-۱۳۸۵, ۰۱:۵۷:۴۴,
RE:   چند تا سوال درمورد object ها ... - توسط NabiKAZ - ۱۵-فروردین-۱۳۸۵, ۰۷:۱۸:۴۴,
RE: چند تا سوال درمورد object ها ... - توسط NabiKAZ - ۱۳-فروردین-۱۳۸۵, ۲۲:۰۶:۵۵,
RE: چند تا سوال درمورد object ها ... - توسط محمد حسینی - ۱۳-فروردین-۱۳۸۵, ۲۳:۱۵:۴۱,
RE:  چند تا سوال درمورد object ها ... - توسط NabiKAZ - ۱۵-فروردین-۱۳۸۵, ۰۷:۱۵:۰۲,
RE: چند تا سوال درمورد object ها ... - توسط hamed_Arfaee - ۱۳-فروردین-۱۳۸۵, ۲۳:۳۷:۵۷,
RE:  چند تا سوال درمورد object ها ... - توسط NabiKAZ - ۱۵-فروردین-۱۳۸۵, ۰۷:۱۵:۴۸,
RE: چند تا سوال درمورد object ها ... - توسط محمد حسینی - ۱۳-فروردین-۱۳۸۵, ۲۳:۴۵:۳۹,
RE: چند تا سوال درمورد object ها ... - توسط ha_60 - ۱۵-فروردین-۱۳۸۵, ۰۹:۲۰:۴۰,
RE:  چند تا سوال درمورد object ها ... - توسط NabiKAZ - ۱۵-فروردین-۱۳۸۵, ۱۳:۲۵:۴۱,
RE: چند تا سوال درمورد object ها ... - توسط vblove - ۱۵-فروردین-۱۳۸۵, ۱۲:۰۷:۱۵,
RE:  چند تا سوال درمورد object ها ... - توسط NabiKAZ - ۱۵-فروردین-۱۳۸۵, ۱۳:۲۷:۲۴,
RE: چند تا سوال درمورد object ها ... - توسط hamed_Arfaee - ۱۵-فروردین-۱۳۸۵, ۱۸:۰۵:۵۰,
RE: چند تا سوال درمورد object ها ... - توسط hamed_Arfaee - ۱۵-فروردین-۱۳۸۵, ۱۹:۰۵:۳۸,
RE:  چند تا سوال درمورد object ها ... - توسط Darg - ۱۶-فروردین-۱۳۸۵, ۰۲:۰۳:۲۰,
RE:   چند تا سوال درمورد object ها ... - توسط NabiKAZ - ۱۶-فروردین-۱۳۸۵, ۱۱:۱۹:۰۶,
RE:    چند تا سوال درمورد object ها ... - توسط Darg - ۱۶-فروردین-۱۳۸۵, ۱۵:۴۹:۲۹,
RE:  چند تا سوال درمورد object ها ... - توسط NabiKAZ - ۱۶-فروردین-۱۳۸۵, ۱۱:۱۸:۱۵,
RE: چند تا سوال درمورد object ها ... - توسط محمد حسینی - ۱۵-فروردین-۱۳۸۵, ۱۹:۴۷:۲۶,
RE: چند تا سوال درمورد object ها ... - توسط محمد حسینی - ۱۵-فروردین-۱۳۸۵, ۲۰:۰۵:۱۸,
RE:  چند تا سوال درمورد object ها ... - توسط Darg - ۱۶-فروردین-۱۳۸۵, ۰۱:۲۷:۱۷,
RE: چند تا سوال درمورد object ها ... - توسط hamed_Arfaee - ۱۶-فروردین-۱۳۸۵, ۱۹:۰۵:۳۳,
RE: چند تا سوال درمورد object ها ... - توسط محمد حسینی - ۱۶-فروردین-۱۳۸۵, ۱۹:۲۴:۰۴,
RE: چند تا سوال درمورد object ها ... - توسط محمد حسینی - ۱۶-فروردین-۱۳۸۵, ۲۰:۳۷:۰۶,
RE:  چند تا سوال درمورد object ها ... - توسط NabiKAZ - ۱۸-فروردین-۱۳۸۵, ۰۵:۲۵:۴۶,
RE: چند تا سوال درمورد object ها ... - توسط Darg - ۱۶-فروردین-۱۳۸۵, ۲۳:۰۴:۴۲,
RE:  چند تا سوال درمورد object ها ... - توسط NabiKAZ - ۱۸-فروردین-۱۳۸۵, ۰۵:۲۶:۵۰,
RE: چند تا سوال درمورد object ها ... - توسط hamed_Arfaee - ۱۶-فروردین-۱۳۸۵, ۲۳:۲۹:۱۰,
RE:  چند تا سوال درمورد object ها ... - توسط Darg - ۱۷-فروردین-۱۳۸۵, ۰۰:۵۷:۰۳,
RE: چند تا سوال درمورد object ها ... - توسط esmaeily-hosein - ۱۷-فروردین-۱۳۸۵, ۱۷:۴۰:۵۶,
RE:  چند تا سوال درمورد object ها ... - توسط NabiKAZ - ۱۸-فروردین-۱۳۸۵, ۰۵:۲۷:۲۷,
RE: چند تا سوال درمورد object ها ... - توسط esmaeily-hosein - ۱۷-فروردین-۱۳۸۵, ۱۹:۳۱:۱۰,
RE:  چند تا سوال درمورد object ها ... - توسط NabiKAZ - ۱۸-فروردین-۱۳۸۵, ۰۵:۲۸:۱۲,
RE: چند تا سوال درمورد object ها ... - توسط hamed_Arfaee - ۱۷-فروردین-۱۳۸۵, ۱۹:۴۶:۱۸,
RE: چند تا سوال درمورد object ها ... - توسط esmaeily-hosein - ۱۸-فروردین-۱۳۸۵, ۰۹:۳۵:۲۰,
RE: چند تا سوال درمورد object ها ... - توسط Darg - ۱۸-فروردین-۱۳۸۵, ۱۳:۰۴:۵۶,
RE:  چند تا سوال درمورد object ها ... - توسط NabiKAZ - ۲۳-فروردین-۱۳۸۵, ۰۴:۳۰:۱۱
RE: چند تا سوال درمورد object ها ... - توسط NabiKAZ - ۲۳-فروردین-۱۳۸۵, ۰۴:۳۶:۱۶,
RE: چند تا سوال درمورد object ها ... - توسط ashkan - ۲۳-فروردین-۱۳۸۵, ۱۶:۰۱:۴۱,
RE: چند تا سوال درمورد object ها ... - توسط Darg - ۲۳-فروردین-۱۳۸۵, ۱۷:۲۲:۳۸,
RE: چند تا سوال درمورد object ها ... - توسط esmaeily-hosein - ۲۳-فروردین-۱۳۸۵, ۱۸:۴۹:۲۷,
RE: چند تا سوال درمورد object ها ... - توسط NabiKAZ - ۲۵-فروردین-۱۳۸۵, ۰۱:۵۷:۵۳,
RE: چند تا سوال درمورد object ها ... - توسط Darg - ۲۵-فروردین-۱۳۸۵, ۱۳:۳۹:۰۰,
RE:  چند تا سوال درمورد object ها ... - توسط NabiKAZ - ۱۵-مهر-۱۳۸۵, ۱۸:۱۸:۴۸,
RE:   چند تا سوال درمورد object ها ... - توسط Darg - ۱۵-مهر-۱۳۸۵, ۲۱:۰۶:۱۸,
RE:    چند تا سوال درمورد object ها ... - توسط NabiKAZ - ۱۶-مهر-۱۳۸۵, ۰۹:۰۸:۳۷,
RE: چند تا سوال درمورد object ها ... - توسط NabiKAZ - ۲۵-فروردین-۱۳۸۵, ۱۷:۳۷:۰۰,
RE:  چند تا سوال درمورد object ها ... - توسط Darg - ۲۶-فروردین-۱۳۸۵, ۱۶:۱۴:۰۷,
RE: چند تا سوال درمورد object ها ... - توسط NabiKAZ - ۱۵-مهر-۱۳۸۵, ۰۸:۲۷:۳۱,

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  دو سوال درمورد برنامه های پرتابل policweb 16 11,532 ۲۸-شهریور-۱۳۹۲, ۱۰:۳۸:۳۹
آخرین ارسال: Ghoghnus
  سوال درمورد ارسال پی ام به یاهو reza-ezdeham 5 5,040 ۱۳-آبان-۱۳۹۰, ۱۵:۳۵:۱۵
آخرین ارسال: p8tir
  سوال درمورد Winsock kamyabpc 7 6,989 ۱۰-دى-۱۳۸۹, ۲۲:۴۸:۲۷
آخرین ارسال: amir00
  کمک درمورد برنامه انبار main 4 5,254 ۰۶-اردیبهشت-۱۳۸۹, ۱۰:۵۵:۱۹
آخرین ارسال: main
Question سوال درمورد Mouse Move toopdanlod 4 4,198 ۰۹-مرداد-۱۳۸۸, ۰۱:۵۳:۱۶
آخرین ارسال: toopdanlod
  چاپ PictureBox حاوی Object mojtabamalaekeh 2 2,283 ۲۴-بهمن-۱۳۸۷, ۱۰:۳۱:۰۵
آخرین ارسال: mojtabamalaekeh
Sad سوال درمورد dynaset, table, snapshot greenday 1 2,202 ۱۹-آبان-۱۳۸۷, ۰۱:۱۰:۵۰
آخرین ارسال: keihancpu
  درمورد رویداد های form در ویژوال بیسیک mahdi rezaei 2 2,881 ۰۶-دى-۱۳۸۶, ۰۰:۴۵:۵۹
آخرین ارسال: arashrj
Question چه جوری یک Embedded Object File میشه ساخت ؟ User-Name 13 8,084 ۲۰-اردیبهشت-۱۳۸۵, ۰۰:۴۰:۵۳
آخرین ارسال: User-Name
  Run-time error '91' : Object variable or With block variable not set a_persian_boy 3 5,515 ۰۹-فروردین-۱۳۸۵, ۰۱:۳۵:۳۳
آخرین ارسال: a_persian_boy

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS