امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 4.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ربات مسیریاب 5 سنسور با میکروکنترلر AVR
نویسنده پیام
محمد صادق آفلاین
تازه وارد

موضوع‌ها: 0

تشکرها : 0
( 0 تشکر در 0 ارسال )
ارسال: #114
RE: ربات مسیریاب 5 سنسور با میکروکنترلر AVR
داخل ترانس رو باز کردم دیدم که 4تا دیود داشت و یک دونه خازن بهش وصل بود...

این ترانس تقریبا مال 15 الی 20 سال پیش هست(تقریبا از یک بنده خدایی بهم ارث رسید) و هیچ نوشته ای روش نیست 

یکی بهم گفت اگر ترانس موقع اعمال بار افت ولتاژ داشته باشه ترانس مشکل دار هست...(من یک مولتی متر بهش وصل کردم وتقریبا10 ولت رو نشون میداد و همزمان یک لامپ بهش وصل کردم از 10 ولت به 6 ولت افت پیدا کرد)
و بعدش بهم گفت رگولاتور بیشتر از یک امپر نمیکشه... اگر بیشتر بکشه خودش میسوزه در حالی که الان رگولاتور سالمه و با یک باتری کتابی چک کردم همون 5 ولت رو میده...
حالا در کل مگه جریان ac  میکرو رو میسوزونه؟؟؟ اونم 4 ولت 
راستی وقتی مولتی متر رو روی سنجش ولتاژ ac میزارم چیزی نشون نمیده ...
وای خدا میترسم بقیه قطعات ربات مسیر یابم رو اسیب زده باشه و از کیفیت عملکردشون افت کرده باشن.. Sad
در مورد پروگرمر هم روی CD راهنمای نصب نوشته وقتی میکرو روی زیپ قرار گرفت اگر چراغ زردش روشن بشه یعنی میکرو رو شناخته...
من تقریبا بیش از 20 ال 30 بار پروگرم کردم و هیچی رو هم از تنظیمات رو دست نزدم و مشکلی نداشتم ...
پروگرمرم کاملا نو هست و 100درصد سالم ...

( راستی اگر برنامه رو بدون میکرو ویا میکروی سوخته  که داخل پروگرمر باشه {که در این حالت چراغ زرد رنگ روشن نمیشه}باشه باز کنید اصلا قسمت پروگرم نرم افزار باز نمیشه)  حالا بماند... موقعی که برنامه avr studio رو باز میکنم اول این ارور میاد وقتی ارور رو میبندم و قسمت های دیگه نرم افزار رو باز می کنم (بدون این که تنظیمات رو دست بزنم ) یک سری نوشته پایینش میاد (میدونید که کجا رو میگم) اونجا انگار یک سری میکرو رو چک اپ میکنه و هر سه خط ش failure مینویسه (هر صفحه از تنظیمات رو باز میکنم همینطوره)
 بنظر شما اینطوری هم میکرو میسوزه؟؟؟؟؟؟
حال چیکار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دیگه جرات نمیکنم از این ترانس برای رباتم استفاده کنم...اخه اون 4 ولت چطوری به رباتم اسیب زد؟
احساس میکنم به میکرو ئ یک شوک وارد کرده که این طوری شده (شایدم اشتباه میکنم)

شرمنده کامنت های من یکم طولانیه.......... کمکم کنیییییییییییین :divar:
۲۴-مرداد-۱۳۹۴, ۱۸:۰۵:۳۷

پیام‌های داخل این موضوع
ربات مسیریاب 5 سنسور با میکروکنترلر AVR - توسط omid_phoenix - ۰۴-فروردین-۱۳۹۳, ۱۰:۱۳:۵۵,
RE: ربات مسیریاب 5 سنسور با میکروکنترلر AVR - توسط yasserp66 - ۲۲-خرداد-۱۳۹۳, ۱۲:۵۴:۴۲,
RE: ربات مسیریاب 5 سنسور با میکروکنترلر AVR - توسط omid_phoenix - ۲۵-خرداد-۱۳۹۳, ۱۲:۰۱:۳۹,
RE: ربات مسیریاب 5 سنسور با میکروکنترلر AVR - توسط sibilant - ۲۹-مرداد-۱۳۹۳, ۱۱:۳۹:۰۶,
RE: ربات مسیریاب 5 سنسور با میکروکنترلر AVR - توسط a.mehran - ۲۹-مرداد-۱۳۹۳, ۱۳:۴۷:۱۸,
RE: ربات مسیریاب 5 سنسور با میکروکنترلر AVR - توسط sibilant - ۰۱-شهریور-۱۳۹۳, ۱۱:۳۹:۰۶,
RE: ربات مسیریاب 5 سنسور با میکروکنترلر AVR - توسط a.mehran - ۰۱-شهریور-۱۳۹۳, ۱۲:۱۰:۴۷,
RE: ربات مسیریاب 5 سنسور با میکروکنترلر AVR - توسط sibilant - ۰۱-شهریور-۱۳۹۳, ۱۵:۲۱:۰۰,
RE: ربات مسیریاب 5 سنسور با میکروکنترلر AVR - توسط a.mehran - ۰۱-شهریور-۱۳۹۳, ۱۷:۱۸:۱۳,
RE: ربات مسیریاب 5 سنسور با میکروکنترلر AVR - توسط sibilant - ۰۲-شهریور-۱۳۹۳, ۱۱:۵۲:۳۳,
RE: ربات مسیریاب 5 سنسور با میکروکنترلر AVR - توسط sibilant - ۰۳-شهریور-۱۳۹۳, ۱۵:۱۴:۲۹,
RE: ربات مسیریاب 5 سنسور با میکروکنترلر AVR - توسط aKaReZa75 - ۰۳-شهریور-۱۳۹۳, ۲۱:۱۳:۴۴,
RE: ربات مسیریاب 5 سنسور با میکروکنترلر AVR - توسط sibilant - ۰۴-شهریور-۱۳۹۳, ۱۲:۲۲:۴۸,
RE: ربات مسیریاب 5 سنسور با میکروکنترلر AVR - توسط aKaReZa75 - ۰۴-شهریور-۱۳۹۳, ۱۳:۴۴:۴۹,
RE: ربات مسیریاب 5 سنسور با میکروکنترلر AVR - توسط sibilant - ۰۴-شهریور-۱۳۹۳, ۱۷:۱۰:۲۲,
RE: ربات مسیریاب 5 سنسور با میکروکنترلر AVR - توسط a.mehran - ۰۴-شهریور-۱۳۹۳, ۱۹:۰۵:۰۶,
RE: ربات مسیریاب 5 سنسور با میکروکنترلر AVR - توسط sadra2079 - ۰۱-فروردین-۱۳۹۴, ۱۸:۵۳:۴۸,
RE: ربات مسیریاب 5 سنسور با میکروکنترلر AVR - توسط omid_phoenix - ۰۱-فروردین-۱۳۹۴, ۲۳:۰۳:۲۲,
RE: ربات مسیریاب 5 سنسور با میکروکنترلر AVR - توسط aKaReZa75 - ۰۲-فروردین-۱۳۹۴, ۱۳:۳۶:۲۷,
RE: ربات مسیریاب 5 سنسور با میکروکنترلر AVR - توسط omid_phoenix - ۰۲-فروردین-۱۳۹۴, ۱۳:۴۵:۰۵,
RE: ربات مسیریاب 5 سنسور با میکروکنترلر AVR - توسط aKaReZa75 - ۰۲-فروردین-۱۳۹۴, ۱۳:۵۵:۱۴,
RE: ربات مسیریاب 5 سنسور با میکروکنترلر AVR - توسط omid_phoenix - ۰۴-خرداد-۱۳۹۴, ۱۷:۵۴:۴۲,
RE: ربات مسیریاب 5 سنسور با میکروکنترلر AVR - توسط omid_phoenix - ۰۵-خرداد-۱۳۹۴, ۰۱:۲۳:۵۷,
RE: ربات مسیریاب 5 سنسور با میکروکنترلر AVR - توسط omid_phoenix - ۰۶-خرداد-۱۳۹۴, ۰۱:۱۷:۰۱,
RE: ربات مسیریاب 5 سنسور با میکروکنترلر AVR - توسط omid_phoenix - ۰۷-خرداد-۱۳۹۴, ۰۱:۳۲:۴۲,
RE: ربات مسیریاب 5 سنسور با میکروکنترلر AVR - توسط omid_phoenix - ۰۸-خرداد-۱۳۹۴, ۰۱:۰۹:۱۶,
RE: ربات مسیریاب 5 سنسور با میکروکنترلر AVR - توسط omid_phoenix - ۰۸-خرداد-۱۳۹۴, ۱۱:۲۱:۴۰,
RE: ربات مسیریاب 5 سنسور با میکروکنترلر AVR - توسط omid_phoenix - ۰۸-خرداد-۱۳۹۴, ۲۲:۲۶:۳۲,
RE: ربات مسیریاب 5 سنسور با میکروکنترلر AVR - توسط omid_phoenix - ۰۹-خرداد-۱۳۹۴, ۰۲:۱۳:۳۷,
RE: ربات مسیریاب 5 سنسور با میکروکنترلر AVR - توسط omid_phoenix - ۰۹-خرداد-۱۳۹۴, ۱۰:۳۵:۳۹,
RE: ربات مسیریاب 5 سنسور با میکروکنترلر AVR - توسط omid_phoenix - ۰۹-خرداد-۱۳۹۴, ۱۰:۴۳:۵۷,
RE: ربات مسیریاب 5 سنسور با میکروکنترلر AVR - توسط omid_phoenix - ۱۰-خرداد-۱۳۹۴, ۰۰:۲۲:۰۷,
RE: ربات مسیریاب 5 سنسور با میکروکنترلر AVR - توسط omid_phoenix - ۱۲-خرداد-۱۳۹۴, ۲۳:۲۴:۲۸,
RE: ربات مسیریاب 5 سنسور با میکروکنترلر AVR - توسط milad15m - ۲۸-خرداد-۱۳۹۴, ۲۰:۰۵:۰۹,
RE: ربات مسیریاب 5 سنسور با میکروکنترلر AVR - توسط omid_phoenix - ۲۸-خرداد-۱۳۹۴, ۲۲:۵۴:۱۳,
RE: ربات مسیریاب 5 سنسور با میکروکنترلر AVR - توسط omid_phoenix - ۲۹-خرداد-۱۳۹۴, ۱۵:۵۲:۰۷,
RE: ربات مسیریاب 5 سنسور با میکروکنترلر AVR - توسط omid_phoenix - ۰۱-مرداد-۱۳۹۴, ۲۳:۱۵:۳۶,
RE: ربات مسیریاب 5 سنسور با میکروکنترلر AVR - توسط milad15m - ۱۰-مرداد-۱۳۹۴, ۰۰:۵۹:۴۰,
RE: ربات مسیریاب 5 سنسور با میکروکنترلر AVR - توسط milad15m - ۱۰-مرداد-۱۳۹۴, ۱۵:۳۵:۴۰,
RE: ربات مسیریاب 5 سنسور با میکروکنترلر AVR - توسط omid_phoenix - ۲۴-مرداد-۱۳۹۴, ۱۵:۳۳:۳۱,
RE: ربات مسیریاب 5 سنسور با میکروکنترلر AVR - توسط محمد صادق - ۲۴-مرداد-۱۳۹۴, ۱۸:۰۵:۳۷
RE: ربات مسیریاب 5 سنسور با میکروکنترلر AVR - توسط milad15m - ۲۵-مرداد-۱۳۹۴, ۰۰:۳۲:۴۴,
RE: ربات مسیریاب 5 سنسور با میکروکنترلر AVR - توسط omid_phoenix - ۲۶-مرداد-۱۳۹۴, ۱۶:۵۸:۵۳,
RE: ربات مسیریاب 5 سنسور با میکروکنترلر AVR - توسط omid_phoenix - ۰۲-شهریور-۱۳۹۴, ۰۰:۰۸:۳۰,
RE: ربات مسیریاب 5 سنسور با میکروکنترلر AVR - توسط nina66 - ۰۵-آبان-۱۳۹۷, ۲۰:۴۶:۲۰,
RE: ربات مسیریاب 5 سنسور با میکروکنترلر AVR - توسط 1نفر - ۰۵-آبان-۱۳۹۷, ۲۱:۱۳:۱۸,

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  آموزش ساخت ربات از صفر تا جایی که بتونیم ilgar 326 275,280 ۰۶-شهریور-۱۳۹۶, ۱۶:۲۷:۳۲
آخرین ارسال: telbaz
  کمک در ساخت ربات مسیر یاب osh 31 31,083 ۱۸-تير-۱۳۹۵, ۱۵:۵۸:۱۲
آخرین ارسال: omid_phoenix
  [آموزشی] اموزش ساخت ربات پرنده یا کواد کوپتر a.mehran 17 54,193 ۱۰-اردیبهشت-۱۳۹۵, ۱۲:۱۵:۱۶
آخرین ارسال: a.mehran
  ساخت ربات نور یاب برای مبتدی ها balanmo12 28 69,174 ۲۷-آذر-۱۳۹۴, ۰۳:۰۸:۰۳
  کمک برای برنامه ربات تعقیب خط iman-63 13 16,578 ۲۸-تير-۱۳۹۴, ۱۰:۵۹:۴۳
آخرین ارسال: milad15m
  [فوری] سوالات ربات مسیریاب milad15m 245 88,823 ۰۸-خرداد-۱۳۹۴, ۲۲:۲۷:۴۴
  مشکل تو برنامه نویسی ربات تعقیب خط (سخت افزارشو ساختم) haji110 22 24,409 ۰۶-خرداد-۱۳۹۴, ۲۳:۱۸:۲۱
آخرین ارسال: علی عابدینی
  اموزش ساخت ربات مسیر یاب 1nafar 6 104,301 ۲۰-فروردین-۱۳۹۴, ۱۶:۱۳:۰۰
آخرین ارسال: sinaitg
  [آموزشی] فیلم ساخت قدم به قدم ربات پرنده behzady 2 12,468 ۲۰-آذر-۱۳۹۳, ۰۰:۳۶:۴۷
آخرین ارسال: aminramyar78
  کمک در مورد درست کردن ربات مسیر یاب siam2010 9 14,807 ۳۱-شهریور-۱۳۹۳, ۲۲:۱۶:۲۴
آخرین ارسال: milad15m

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS