امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
كي ميدونه ويروس W32.jeefoچیه و چیکار میکنه ؟
نویسنده پیام
khashi آفلاین
تازه وارد

موضوع‌ها: 0

تشکرها : 0
( 0 تشکر در 0 ارسال )
ارسال: #16
Sad  RE: كي ميدونه ويروس W32.jeefoچیه و چیکار میکنه ؟
سلام دوستان من فکر کنم بهتر از همتون بدونم که این ویروس چیکار میکنه
این ویروس غیر از اینکه فایل های exe رو آلوده کنه برای گمراه کردن آنتی ویروسهایی مثل نورتون فالهایی با پسوند .tmp کاملا مخفی ایجاد میکنه که شما نمیتونید اونهارو ببینید بخاطر همین آنتی ویروسی مثل نورتون بجای اینکه برهویروس هارو پاک کنه میره دنبال فالهای .tmp
Panda یروس پاندا بعد از اسکن میگه که ویروس رو از روی فالهای exe پاک کرده اما اون ویروس رو با محتویات exe پاک میکنه یعنی اینکه آیکون فایل هست اما هرچی روش کلیک کنید اون فایل اجرا نمیشهBiggrin
NOD 32 تمام فایل های اجرایی رو پاک میکنه یعنیBiggrin کار رو تموم میکنه دیگه نمیزاره چیزی از ویروس بمونه اما نمیتونه فایل svchost.exe رو پاک کنه فقط هی ارور میده
Sophos این آنتی ویروس در مقابل این ویروس هیچ کاری نمیکنه فقط یک صفحه ارور نشون میده که توی اون صفحه اطلاعاتی در مورد فایل ویروسی شده نشون میده
Kaspersky این آنتی ویروس هم مثل نود 32 از همون اول کا رو تموم میکنه  :rolleyes: و فایل های ویروسی رو پاک میکنه
ببخشید که خیلی طولانی شد من هنوز خیلی حرفها در مورد این ویروس دارم چون این ویروس زحمت 7 ماه دانلود من رو به هدر داد و من کل هاردم رو فرمت کردم چون تو کامپیوتر من تنها چیزی که خوب پیدا میشه برنامه هستش هر برنامه که بخاهید بخاطر همین هم من 2 تا درایو 20 گیگابایتیم پر از نرم افزار هستش اگر سوال خاصی در مورد این ویروس داشتین میتونید با این آیدی با من در تماس باشید kh_super_nova@yahoo.com
راستی بهتون توصیه میکنم روی سیستم خودتون آنتی ویروس پاندا نصب کنید چون از فالهایی که از ویروس پاک مینه یه چند تاش سالم میمونه و قابل استفاده هست در هر حالت هر آنتی ویروسی یک خورده سرعت کامیوتر رو پایین میاره اما بهتر از این هست که شما فایلهای مورد علاقه خودتون رو از دست بدین  (:WinkSmile
راستی یادم نبود بگم این رو هم آخر پست اضافه کردم
این ویروس در صورتی که پاک نشه بعد از 6 ماه فایل exe رو میخوره و شما میتونید این قضیه رو بعد ار 2-3 هفته متوجه بشید چون خوردن از آیکون برنامه شروع میشه یک دفم میبینید برنامه شما آیکن دیگه نداره آگر هم بخاید با یک سری از برنامه ها آیکن اون رو استخراج کنید میفهمید که دیگه از آیکن خبری نیست Sad
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۳-خرداد-۱۳۸۵, ۰۸:۴۹:۴۵، توسط khashi.)
۲۳-خرداد-۱۳۸۵, ۰۸:۴۳:۱۶

پیام‌های داخل این موضوع
كي ميدونه ويروس W32.jeefoچیه و چیکار میکنه ؟ - توسط - ۱۹-اردیبهشت-۱۳۸۴, ۰۹:۱۰:۱۱,
RE: كي ميدونه ويروس W32.jeefoچیه و چیکار میکنه ؟ - توسط warmachin - ۲۵-اردیبهشت-۱۳۸۵, ۱۳:۵۵:۲۱,
RE: كي ميدونه ويروس W32.jeefoچیه و چیکار میکنه ؟ - توسط lvlr_sadra - ۲۶-اردیبهشت-۱۳۸۵, ۰۲:۱۱:۵۳,
RE: كي ميدونه ويروس W32.jeefoچیه و چیکار میکنه ؟ - توسط 4shir - ۲۶-اردیبهشت-۱۳۸۵, ۰۹:۰۱:۱۳,
RE: كي ميدونه ويروس W32.jeefoچیه و چیکار میکنه ؟ - توسط warmachin - ۲۶-اردیبهشت-۱۳۸۵, ۱۳:۵۷:۵۹,
RE: كي ميدونه ويروس W32.jeefoچیه و چیکار میکنه ؟ - توسط impostor - ۲۷-اردیبهشت-۱۳۸۵, ۲۳:۲۴:۱۲,
RE: كي ميدونه ويروس W32.jeefoچیه و چیکار میکنه ؟ - توسط lord_viper - ۲۸-اردیبهشت-۱۳۸۵, ۰۱:۴۶:۵۴,
RE: كي ميدونه ويروس W32.jeefoچیه و چیکار میکنه ؟ - توسط electro-learning - ۲۸-اردیبهشت-۱۳۸۵, ۰۷:۰۸:۱۶,
RE: كي ميدونه ويروس W32.jeefoچیه و چیکار میکنه ؟ - توسط 4shir - ۲۸-اردیبهشت-۱۳۸۵, ۱۵:۲۰:۲۹,
RE: كي ميدونه ويروس W32.jeefoچیه و چیکار میکنه ؟ - توسط virusbk - ۰۱-خرداد-۱۳۸۵, ۰۰:۰۵:۲۴,
RE: كي ميدونه ويروس W32.jeefoچیه و چیکار میکنه ؟ - توسط khashi - ۲۳-خرداد-۱۳۸۵, ۰۸:۴۳:۱۶
RE: كي ميدونه ويروس W32.jeefoچیه و چیکار میکنه ؟ - توسط arnh - ۲۳-خرداد-۱۳۸۵, ۱۰:۴۷:۴۷,
RE: كي ميدونه ويروس W32.jeefoچیه و چیکار میکنه ؟ - توسط godvb - ۲۵-اسفند-۱۳۸۶, ۱۸:۵۸:۳۲,
[بدون عنوان] - توسط - ۱۹-اردیبهشت-۱۳۸۴, ۱۹:۴۳:۱۲,
[بدون عنوان] - توسط - ۲۰-اردیبهشت-۱۳۸۴, ۰۷:۴۹:۰۱,
[بدون عنوان] - توسط - ۲۱-اردیبهشت-۱۳۸۴, ۰۶:۴۴:۳۲,
[بدون عنوان] - توسط - ۲۲-اردیبهشت-۱۳۸۴, ۱۳:۲۲:۵۳,
انتي ويروس كي جي وي - توسط - ۲۶-اردیبهشت-۱۳۸۴, ۰۲:۲۸:۳۹,

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  نقشه ساخت آنتي ويروس ashkin.kh 0 3,634 ۱۸-اسفند-۱۳۸۹, ۱۴:۰۳:۳۷
آخرین ارسال: ashkin.kh
  ويروس win32\virut.BNP forghan 9 11,270 ۲۱-شهریور-۱۳۸۹, ۲۰:۵۶:۴۷
آخرین ارسال: soha2121
  دانلود آنتي ويروس 2010كوييك هيل (Quick Heal AntiVirus 2010) ashkin.kh 0 4,055 ۱۲-تير-۱۳۸۹, ۱۵:۱۳:۲۶
آخرین ارسال: ashkin.kh
  مقايسه آنتي ويروس كسپرسكي و آنتي ويروس كوييك هيل ashkin.kh 2 5,231 ۱۴-اردیبهشت-۱۳۸۹, ۱۳:۳۱:۳۵
آخرین ارسال: Scorpion
  دانلود آنتي ويروس تحت شبكه كوييك هيل (Quick Heal Admin Console 4.1) mazdarx9 0 4,967 ۰۳-اسفند-۱۳۸۸, ۱۳:۴۵:۲۲
آخرین ارسال: mazdarx9
  تكنولوژي انحصاري DNA Scanدر آنتي ويروس هاي كوييك هيل emperor.online 7 7,654 ۱۷-بهمن-۱۳۸۸, ۱۶:۰۳:۳۳
آخرین ارسال: Scorpion
  اين ويروس چيه و چي پاكش ميكنه ؟ saeed450 5 6,228 ۱۵-بهمن-۱۳۸۸, ۰۲:۵۵:۳۹
آخرین ارسال: CRazYFULL
  سوال درباره آنتي ويروس ها ΛΛ Θ l-l $ Σ Ω 18 16,801 ۱۶-دى-۱۳۸۸, ۱۲:۰۸:۲۹
آخرین ارسال: ARASH.XP
  ازبين بردن ويروس فولدرساز و.... bps20590 6 7,604 ۰۱-آبان-۱۳۸۷, ۱۷:۵۹:۲۱
آخرین ارسال: lord_viper
  ويروس كاظم davood42 8 9,285 ۱۵-شهریور-۱۳۸۷, ۱۹:۱۶:۰۴
آخرین ارسال: yeketaz

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS