امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Image Processing در Visual C++ 6.0
نویسنده پیام
lord_viper غایب
مدیر کل انجمن

موضوع‌ها: 352

تشکرها : 5193
( 9875 تشکر در 2650 ارسال )
ارسال: #5
RE: Image Processing در Visual C++ 6.0
جناب mohammad2003 با ادب و احترام
نقل قول: دوست من ، شما حرف از درک و فهم کامپیوتری زدید که کاملا به وضوح مشخص میکنه تعریف ارائه شده از شما تعریف هوش مصنوعیه نه پردازش تصویر !
ولی کلا هیچ ربطی به هوش مصنوعی نداره . الان در دنیای علم ، مبحث هوش مصنوعی کاملا جدا بررسی میشه . پردازش تصویر در این راه کمک میکنه ولی خودش جزیی از علم هوش مصنوعی محسوب نمیشه چون هدف علم هوش مصنوعی فقط پردازش تصویری نیست !!
درسته حق با شماست اینها 2 مقوله جدا از هم و برای مصارف خاص(تشخیص صورت در عکس یا تشخیص کلمات در عکس) با هم هستند
ولی کارهای مثل حذف نویز از عکس واینها رو که دستی هیچ وقت انجام نیدیم باید الگوریتماش رو پیاده سازی کنیم که اون نویزها رو تشخیص بده و اونها رو از رو عکس برداره
نقل قول: خیلی کلی گویی هست اگر بخواییم پردازش تصویر رو به هوش مصنوعی اطلاق کنیم
اگه من این دو تا رو با هم نوشتم و گفتم ocr بیشتر به خاطر سوال دومشون بود چون با یک مثال اشنا ادم بهتر میتونه مسئله رو درکش کنه

از لینکتونم خیلی ممنونم
با تشکر
۲۶-شهریور-۱۳۸۶, ۰۰:۰۱:۱۷
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
Image Processing در Visual C++ 6.0 - توسط ali_oop - ۲۴-شهریور-۱۳۸۶, ۰۰:۲۷:۱۷,
RE: Image Processing در Visual C++ 6.0 - توسط Mamad2003 - ۲۴-شهریور-۱۳۸۶, ۰۱:۲۰:۵۱,
RE: Image Processing در Visual C++ 6.0 - توسط lord_viper - ۲۵-شهریور-۱۳۸۶, ۰۸:۲۴:۲۵,
RE: Image Processing در Visual C++ 6.0 - توسط Mamad2003 - ۲۵-شهریور-۱۳۸۶, ۲۲:۵۰:۴۴,
RE: Image Processing در Visual C++ 6.0 - توسط lord_viper - ۲۶-شهریور-۱۳۸۶, ۰۰:۰۱:۱۷

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  کتاب Image Processing And Analysis in C salehjg 2 3,934 ۲۹-فروردین-۱۳۹۶, ۱۹:۴۷:۲۰
آخرین ارسال: shilanaseri
  [سوال] امکان اتصال Visual Studio با VMware هست ؟ nImaarek 3 2,380 ۱۸-فروردین-۱۳۹۵, ۱۴:۳۶:۱۴
آخرین ارسال: salehjg
  مشکل visual c++ 6 با نرم افزارهای جدید microsoft cnmeysam 1 2,620 ۲۸-فروردین-۱۳۹۱, ۰۶:۲۹:۱۰
آخرین ارسال: one hacker alone
  ناپیک آموزش visual c++ .net 2008 محمد حسینی 17 28,790 ۲۷-آذر-۱۳۹۰, ۰۸:۴۴:۲۹
آخرین ارسال: rezastwo
  اسمبلی در visual c++.net mehrdadg11 0 2,786 ۰۱-آبان-۱۳۸۹, ۲۱:۳۶:۵۰
آخرین ارسال: mehrdadg11
  راهنمایی در مورد visual c++ مشکل در ادرس دهی دکمه newmusic 5 4,986 ۱۱-خرداد-۱۳۸۸, ۲۳:۰۷:۰۰
آخرین ارسال: newmusic
Cool کمک برای Visual c++2005 شدیدا گیج زدم یک راهنمایی نیاز دارم(محیط Vc++ newmusic 1 2,632 ۰۸-اردیبهشت-۱۳۸۸, ۲۳:۴۶:۵۴
آخرین ارسال: arashrj
  مشکل با clrscr در Visual C++6 VBYOFSKI 5 9,225 ۲۱-مرداد-۱۳۸۷, ۱۲:۵۶:۳۲
آخرین ارسال: arash_ele
  C++ یا Visual C++ یا Visual C++.net x.halo360 16 11,952 ۱۹-اسفند-۱۳۸۶, ۲۲:۴۷:۰۰
آخرین ارسال: yeketaz

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS