امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ریشه ی n ام یک عدد رو چجوری بدست بیارم؟
نویسنده پیام
armin333 آفلاین
تازه وارد

موضوع‌ها: 1

تشکرها : 0
( 0 تشکر در 0 ارسال )
ارسال: #5
RE: ریشه ی n ام یک عدد رو چجوری بدست بیارم؟
نه فکر نمی کنم تقریبی باشه، باید وقتی حاصلضرب عددی بین 1 تا نصف عددی که جذ رش رو می خوایم x ریشه (فرجه) = خود عددی که می خوایم ازش جذر بگیریم بشه اون وقت i رو (که عددی بین 1 تا نصف عددی که جذرش رو می خوایم هست) به ما نشون بده !
مثلا :

اگه ما جذر 8 با ریشه ی 3 رو ( در واقع یعنی ریشه ی سوم 8 رو بخواهیم) باید اینجوری بشه ...
ما ( کامپیوتر) باید یه عددی از 1 تا 4 پیدا کنیم که اگه 3 بار در خودش ضرب بشه ، بشه 8
که این عدد 2 هست !

حالا اگه براتون امکان داره بگید من چه کدی تو vb.net بنویسم که اینو بم بده
این که چیکار باید بکنم رو خودم پیدا کردم کد شو می خوام
tnx
۲۳-آبان-۱۳۸۶, ۰۶:۳۷:۱۴

پیام‌های داخل این موضوع
ریشه ی n ام یک عدد رو چجوری بدست بیارم؟ - توسط armin333 - ۲۱-آبان-۱۳۸۶, ۰۱:۴۳:۵۴,
RE: ریشه ی n ام یک عدد رو چجوری بدست بیارم؟ - توسط ashkan - ۲۱-آبان-۱۳۸۶, ۰۸:۲۶:۴۰,
RE: ریشه ی n ام یک عدد رو چجوری بدست بیارم؟ - توسط armin333 - ۲۲-آبان-۱۳۸۶, ۰۴:۱۰:۴۲,
RE: ریشه ی n ام یک عدد رو چجوری بدست بیارم؟ - توسط ashkan - ۲۲-آبان-۱۳۸۶, ۰۸:۲۴:۰۶,
RE: ریشه ی n ام یک عدد رو چجوری بدست بیارم؟ - توسط armin333 - ۲۳-آبان-۱۳۸۶, ۰۶:۳۷:۱۴
RE: ریشه ی n ام یک عدد رو چجوری بدست بیارم؟ - توسط ashkan - ۲۳-آبان-۱۳۸۶, ۰۷:۵۷:۴۵,
RE: ریشه ی n ام یک عدد رو چجوری بدست بیارم؟ - توسط Mamad2003 - ۲۳-آبان-۱۳۸۶, ۱۵:۰۲:۴۶,
RE: ریشه ی n ام یک عدد رو چجوری بدست بیارم؟ - توسط armin333 - ۲۴-آبان-۱۳۸۶, ۰۶:۵۹:۰۴,

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  بدست آوردن فايل هاي دي ال ال مربوط به فايل اگزه kimia 3 3,549 ۲۴-بهمن-۱۳۸۳, ۱۳:۰۲:۲۰
آخرین ارسال: kimia

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS