امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ریشه ی n ام یک عدد رو چجوری بدست بیارم؟
نویسنده پیام
armin333 آفلاین
تازه وارد

موضوع‌ها: 1

تشکرها : 0
( 0 تشکر در 0 ارسال )
ارسال: #8
RE: ریشه ی n ام یک عدد رو چجوری بدست بیارم؟
نکته 1 : من نگفتم روش ایشون اشتباهه ، گفتم اونی که قراره من ببرم سر کلاس نیست !
نکته 2 : منظورم از تقریب اینه که مثلا یکی بیاد حلقه رو تا 10 بنویسه یکی تا 100 یکی ...
باید حلقه از یک تا نصف عددی که باید جذر بده باشه ! ( که این یک عدد ثابت و مشخصه)
نکته 3 اینه که چرا اینقدر حاشیه میرید؟ اگه کدی دارید بسم الله ، من سعی می کنم یه جوری مسله رو واسه خودم جا بندازم ;)
نکته 4 : به فوری بودن قضیه توجه خاص داشته باشید
نکته آخر : موفق باشید
۲۴-آبان-۱۳۸۶, ۰۶:۵۹:۰۴

پیام‌های داخل این موضوع
ریشه ی n ام یک عدد رو چجوری بدست بیارم؟ - توسط armin333 - ۲۱-آبان-۱۳۸۶, ۰۱:۴۳:۵۴,
RE: ریشه ی n ام یک عدد رو چجوری بدست بیارم؟ - توسط ashkan - ۲۱-آبان-۱۳۸۶, ۰۸:۲۶:۴۰,
RE: ریشه ی n ام یک عدد رو چجوری بدست بیارم؟ - توسط armin333 - ۲۲-آبان-۱۳۸۶, ۰۴:۱۰:۴۲,
RE: ریشه ی n ام یک عدد رو چجوری بدست بیارم؟ - توسط ashkan - ۲۲-آبان-۱۳۸۶, ۰۸:۲۴:۰۶,
RE: ریشه ی n ام یک عدد رو چجوری بدست بیارم؟ - توسط armin333 - ۲۳-آبان-۱۳۸۶, ۰۶:۳۷:۱۴,
RE: ریشه ی n ام یک عدد رو چجوری بدست بیارم؟ - توسط ashkan - ۲۳-آبان-۱۳۸۶, ۰۷:۵۷:۴۵,
RE: ریشه ی n ام یک عدد رو چجوری بدست بیارم؟ - توسط Mamad2003 - ۲۳-آبان-۱۳۸۶, ۱۵:۰۲:۴۶,
RE: ریشه ی n ام یک عدد رو چجوری بدست بیارم؟ - توسط armin333 - ۲۴-آبان-۱۳۸۶, ۰۶:۵۹:۰۴

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  بدست آوردن فايل هاي دي ال ال مربوط به فايل اگزه kimia 3 3,549 ۲۴-بهمن-۱۳۸۳, ۱۳:۰۲:۲۰
آخرین ارسال: kimia

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS