خوش آمدی mojtabamalaekeh=Anonymous
نویسنده پیام
mojtabamalaekeh آفلاین
کاربر با تجربه

موضوع‌ها: 104

تشکرها : 1378
( 631 تشکر در 223 ارسال )
ارسال: #17
RE: خوش آمدی mojtabamalaekeh=Anonymous
EleRam نوشته است:واسه دانلود ها احتمالا دانلود منیجرت یه تنظیمات خاصی داره مثلا DAP یه تنظیمی داره فکر کنم مربوط به همین چیزاست دقیق نمی دونم ولی یا از منیجره یا از فاکس :d
حق با شما بود. پیداش کردم
کد:
Downloads\Options...\General\Other Browsers\
Integration to Firefox, Mozila, Netscape
خط دوم یه Check Box هستش که باید فعال یا غیرفعالش کنیم. البته وقتی فعالش می کنم میگه آدرس پوشه Firefox رو وارد کن که با دادن محل نصب Firefox کار درست میشه و نیازی هم به Restart کردن Firefox نیست.

۲۷-خرداد-۱۳۸۷, ۰۵:۳۴:۱۵

پیام‌های داخل این موضوع
خوش آمدی mojtabamalaekeh=Anonymous - توسط mojtabamalaekeh - ۲۲-اردیبهشت-۱۳۸۷, ۰۶:۰۱:۰۰,
RE: خوش آمدی mojtabamalaekeh=Anonymous - توسط lord_viper - ۲۲-اردیبهشت-۱۳۸۷, ۰۸:۵۹:۱۳,
RE: خوش آمدی mojtabamalaekeh=Anonymous - توسط Di Di - ۲۲-اردیبهشت-۱۳۸۷, ۱۰:۳۷:۳۹,
RE: خوش آمدی mojtabamalaekeh=Anonymous - توسط t3r!p3000 - ۲۲-اردیبهشت-۱۳۸۷, ۱۰:۴۳:۴۵,
RE: خوش آمدی mojtabamalaekeh=Anonymous - توسط HoseinVig - ۲۲-اردیبهشت-۱۳۸۷, ۱۷:۴۱:۰۰,
RE: خوش آمدی mojtabamalaekeh=Anonymous - توسط hamed_Arfaee - ۲۳-اردیبهشت-۱۳۸۷, ۰۰:۳۲:۳۸,
RE: خوش آمدی mojtabamalaekeh=Anonymous - توسط mojtabamalaekeh - ۲۳-اردیبهشت-۱۳۸۷, ۰۵:۴۷:۳۶,
RE: خوش آمدی mojtabamalaekeh=Anonymous - توسط t3r!p3000 - ۲۳-اردیبهشت-۱۳۸۷, ۱۱:۰۸:۳۲,
RE: خوش آمدی mojtabamalaekeh=Anonymous - توسط mojtabamalaekeh - ۲۳-اردیبهشت-۱۳۸۷, ۲۳:۲۸:۳۶,
RE: خوش آمدی mojtabamalaekeh=Anonymous - توسط Payman62 - ۲۳-اردیبهشت-۱۳۸۷, ۱۳:۱۳:۴۷,
RE: خوش آمدی mojtabamalaekeh=Anonymous - توسط EleRam - ۲۷-اردیبهشت-۱۳۸۷, ۱۲:۴۱:۴۴,
RE: خوش آمدی mojtabamalaekeh=Anonymous - توسط lord_viper - ۲۷-اردیبهشت-۱۳۸۷, ۱۳:۵۲:۵۳,
RE: خوش آمدی mojtabamalaekeh=Anonymous - توسط mojtabamalaekeh - ۲۷-اردیبهشت-۱۳۸۷, ۱۵:۲۴:۵۸,
RE: خوش آمدی mojtabamalaekeh=Anonymous - توسط arian_vc - ۲۲-خرداد-۱۳۸۷, ۱۷:۳۶:۵۲,
RE: خوش آمدی mojtabamalaekeh=Anonymous - توسط hamed_Arfaee - ۲۲-خرداد-۱۳۸۷, ۲۱:۰۶:۱۱,
RE: خوش آمدی mojtabamalaekeh=Anonymous - توسط EleRam - ۲۷-خرداد-۱۳۸۷, ۰۰:۱۲:۴۳,
RE: خوش آمدی mojtabamalaekeh=Anonymous - توسط mojtabamalaekeh - ۲۷-خرداد-۱۳۸۷, ۰۵:۳۴:۱۵

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS